reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

młodak nam też chciała dać bactrim ale stwierdziła ze w związku z tym ze wychodzi jej po wynikach jakieś ognisko zapalne w orgniźmie to dałą augumentin. Jakoś nie lubie antybiotyków. Ale jak podałam to juz do konca ciągnąć muszę. W piatek mam plan iśc do naszej pani doktor.

A tak to znów na allegro zaszalałam... zakupy uspokajaja przeciez...
Bluzeczki miały byc "po domu" ale ładne są. Jeszcze za duże :) 3701709304.jpg to dla połechtania taty3706963884.jpghmm nie miałam body pod sukienkę3706965458.jpgpiżamka3707769497.jpgbtrak body - gap za 6,40 :) i pajac jeszcze gratis dostałam3708025039.jpg płaszczyk gap za 10 zł. Nie mam pojecia czy wiosenny czy zimowy. Ale za 10 zł sie nie zastanawiałam :p3727364899.jpg

Załączniki

• 3701709304.jpg
    3701709304.jpg
    16,1 KB · Wyświetleń: 28
  • 3706963884.jpg
    3706963884.jpg
    3,2 KB · Wyświetleń: 24
  • 3706965458.jpg
    3706965458.jpg
    13,8 KB · Wyświetleń: 26
  • 3707769497.jpg
    3707769497.jpg
    24,7 KB · Wyświetleń: 27
  • 3708025039.jpg
    3708025039.jpg
    12,6 KB · Wyświetleń: 27
  • 3727364899.jpg
    3727364899.jpg
    21,8 KB · Wyświetleń: 44
reklama
młodak hurrrrrrra!!! Tak to z tymi lekarzami jest! A tak się biedna bałaś...super, że wsio OK:)

aylin NIE LUBIĘ CIE!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zakończyłam zakupoholizm a przypomniałaś mi, że nie mam body pod sukienkę na święta:/ I jak ja kocham białe bluzeczki:)

Witam :) u nas nocka do 8:15 z dwoma krótkimi przebudzeniami :) nawet śmieciarka o 7ej nas nie obudziła :)
Dziś świeciło pięknie słonko więc się szybko zebraliśmy na spacerek, a tam :szok:zimno, wietrznie brrrr.

Zrobiłam młodemu na 10tego grudnia termin na szczepienie, pani chciała 6tego i była zdziwiona, ze powiedziałam, ze nie ukłuję dziecka na mikołaja :D
A też czasami jeszcze bije w weekend uczepił się na babcię :/ i cały czas podbiegał i zwalał jej okulary i nic nie działają zakazy, głośne mówienie i łapanie za rękę:crazy:

Młodak super, ze wyniki dobre :) no i kochana swoją droga Ty się chyba troszkę za bardzo przejmujesz.

Aylin mam nadzieje, ze z Martynką będzie już tylko lepiej, a zakupy śliczne!!!! ja chyba popełniłam gafę z tym dokupieniem spodni ocieplanych, bo wychodzi, ze młody będzie cały na czarno.
Josie, z może powinniście z Jaśkiem chodzić na obiady do restauracji ? :-)

Kasiek ja miałam podgrzewacz tt ponoć świetny, ale nie używałam :D

Sunshine super, ze wieczorek udany :) chyba nie muszę pisać, ze zazdroszczę.

Andzia mam nadzieje, ze postawicie się szybko na nogi.

Asik byłam w galerii zdjęć oj Antek by oszalał na widok tego traktorka :D

Aylin śliczne ubranka. Najbardziej podoba mi się płaszczyk :-)

Sunshine zazdroszczę wypadu sobotniego. Brak mi takiej odskoczni. Ale na razie nic nie zapowiada wyluzowania się.

Aga bo ja chyba za stara na dziecko jestem. Jak tylko coś się z młodym dzieje to panika na całego. Nie umiem wtedy do końca trzeźwo ocenić sytuacji tylko wszystko w czarnych kolorach widzę. Muszę to zmienić bo się wykończę, trzy noce praktycznie nie spałam....

edek ooooo to Katarzyny dzisiaj wódkę stawiają :) Najlepszego kochane!!!!

Wszystkiego naj dla Kasiek :) Ile ich tu mamy?

Aga kolezanka durna. Jeszcze jakby dziecka nie miala to bym sie nie zdziwila, bo moi bezdzietni znajomi o mnie zapomnieli... Moze jej po prostu do glowy nie przyszlo, ze tez mialabys ochote gdzies wyjsc. Musisz wziac sprawy w swoje rece i sama skrzyknac brygade na miasto :)

Munka fajnie, ze imprezka udana. Jak Gabi dzisiaj?

Mloda ales sie strachu niepotrzebnie najadla - dobrze, ze wsjo ok.

Aylin zdrowka dla mlodej. Oby jej szybko przeszlo. Ciuszki sliczne - zwlaszcza plaszczyk.

Kasiek niech te zebiska juz wylaza. Biedna nuna.

Andzia oby chlopakow nie rozlozylo doszczetnie - zdrowka.

Alijenka kondolencje.
Sunshine to na pewno lenistwo ;-):-p

Zaplanowalam na dzisiaj pranie recznikow, pranie "normalne", odkurzanie i ogolne ogarnianie. O 9 wylaczyli prad :confused2: Wlaczyli teraz, ale mlodziez spi to nic nie zrobie.

my też po spacerku, na szczęście młoda spała godzinę w wózku, bo 'pizga' na maxa.

niespodzianka
to odpoczywaj, nogi na stół i gazetka:D

asik widzisz mam chyba jakiś chiński termos, bo nie trzyma:)

dobra to kupuje ten podgrzewacz tt, bo używany w dobrym stanie po 30dyszi na All chodzi:)

reklama
Hej,

Asik napisz na priva namiary jak można Cię znaleźć na fb;-)

Munka, mlodak ja wlasnie nigdy nie wiedziałam co robić z tym napletkiem bo rożne są wersje, jedni ze odciagac, drudzy absolutnie nie. Nawet raz w tv oglądałam taki wykład jakiegoś profesora i on mówił, zeby nie ruszać, chyba ze chce sie synowi krzywdę zrobić. Do któregoś roku życia moze nie schodzić. Ja nie ruszalam żadnemu, no wiadomo przy kąpieli zeby umyć porządnie i na szczescie wszystko ok. Dopóki wlasnie ropa sie nie zbiera to nie trzeba nic robić ale jak ju cos sie dzieje typu jakies bąbelki sie tworzą jak dziecko sika to trzeb to leczyć, Kuba ma juz 4 lata i ładnie wszystko schodzi, a nie ruszalam tego za specjalnie, co któraś kąpiel, Wojtek chyba tez ok. Nic sie tam nie robi.

Munka a czemu Ty w końcu nie pojawilas sie na tym lotnisku? :-D

Andzia zdrowka.

Susnhine takie wypady raz za czas są wskazane, super ze jesteś zadowolona :)

Aylin śliczne ubranka, płaszczyk najlepszy :tak:

Niespodzianka co za pech ;) odpoczywaj w takim razie

Wszystkiego Najlepszego dla Wszystkich Kasiek :-)

Ostatnia edycja:
Do góry