reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

Mlodak ta moja pediatra to taka fajna kobitka i jak uslyszala ze nie mam jak zostac z Nikosiem caly dzien bo mam lezec (a dwa dni to juz w ogole) to powiedziala ze w piatek sie wcisnie, no i ze te dwa dni bedzie fajnie jak w domu posiedzi ...

a no i mlodzieniec wazy 12,4 kg i mierzy 84cm, 5 cm w 4 miesiace ufff

reklama
Kurcze, czy tylko moje dziecko nie ma fioła na pukcie swojego tatusia? :eek: Serio, nie widzę żeby jakoś szalał na jego punkcie :sorry2:

Zaraz się wykończę w pracy, potwornie chce mi się spać. W dodatku za oknem ciągle pada, pogoda na wyrko :confused2:

Młodak śpisz do 9,9.30? :szok: O której Ty go kładziesz spać??

Katrina
weny brak, bo pogoda do niczego. Chociaz na basenie sobie odbij ;) Sauny zazdroszczę, ale bym sobie posiedziała :blink:

Aga miałam wizję tej sytuacji z cieniem :-D Mega :-D Mały chodzi jeszcze w trzewikach, buty zimowe kupimy mu po 25 listopada, czekam na wypłatę ;-) Rękawiczek też jeszcze nie zakładam.

Nie robiłaś jeszcze cytologii??????:szok: nu nu nu

Yhm, no ja też zrobiłam pierwszą po porodzie jakiś miesiąc temu :sorry2::zawstydzona/y::sorry2:

Kasieńka
dwa wdechy i spokój ;) Zasnął w końcu?

Iwon tak zasnal ... ale 40 minut ... na chwile sie uspokajal ... i znow ryk ... a najardziej sie rozwrzeszczal jak go wzielam przytulilam ;| i na tym sie skonczylo ze mnie skopal po brzuchu i rozryczal sie jeszcze bardziej

a duzo sie tatus bawi z Julkiem ? moj ma fiola odkad zaczeli za soba biegac na czworaka :p

Aga - ja juz nakładam cieplejsze buty Kubie, ale wiesz u nas przy temp. 7 stopni, wietrze i gradobiciu co chwile, to temp. odczuwalna jest tak ok. 2-3 stopnie. W ub. tyg. w trzewikach tak mu nózki zmarzły, ze az miałam wyrzuty sumienia. Rekawiczki jak bardzo wieje to zakladamy, ale mały za nimi nie przepada, wiec nie zawsze je ma na raczkach.

Iwon - ja cytologie robiłam 2 m-ce temu. Usprawiedliwiam sie brakiem okresu, bo byłam pewna ze najpierw mam dostać @, a potem robić. Okresu nadal brak. 2 tyg. temu miałam pobraną drugą. Gin do kótrej chodziłam w ciązy wprowadziłą mnie w bład, albo ja źle zrozumiałam:zawstydzona/y:

Kasieńka raczej tak dużo się razem nie bawią. Mój M. woli laptopa niż zabawy z dziećmi :dry: Coś tam odbębni, ale to b. mało wg mnie.

Andzia najwazniejsze ze zrobiona :) ja chce po 37 tyg ciazy zrobic :) eszcze przed porodem bo pozniej to dopiero w 2015 mam bezplatna ... a ja nie lubie placic za cos co mi sie nalezy

Iwon i to moze byc przyczyna dla ktorej Julek nie wariuje tak za tata .. moj przychodzi z pracy i Nikos ciagle z nim

Cześć dziewczyny.
Witajcie ponownie po dłuższej przerwie.

Siostra niestety już wrócił do PL i strasznie mi jej brakuje. Ten tydzień był naprawdę super pale zleciał niemiłosiernie szybko :-( Jedyne co mnie pociesza to fakt, ze na święta jedziemy do PL i znów się zobaczymy:-) Już nie mogę się doczekać.

Teraz spróbuje nadrobić co naskrobałyście przez ten czas, ale już widzę, ze to większe wyzwanie:-D
Mam akurat chwilkę bo bąbel śpi, a starsza córa jeszcze w szkole.

reklama
Hej G:)
Mlodak fajnie masz z ta 9... zazdroszcze:)

Aylin a co powiedzial na brak @?

Katrina baw sie dobrze, byleby akurat ktos nie chcial nakrecic Free Willy 7;-)

Iwon moj Pe duzo bawi sie z G, wlasnie takie kontaktowa zabawy. Generalnie G za nim teskni. I gdy Pe przychodzi do domu to G stara sie wyladowac emocje, bo zaczyna biegac, raczkowac, wczoraj pchala nagle wozek i w ogole wszysyko na raz;) uwielbia ganiac sie z nim na kolanach, Pe ja straszy, chowaja sie itp, tancza razem wieczorami do muzy, ogladaja teledyski na yt, rysuja, czytaja ksiazki. Strasznie mnie to cieszy, bo balam sie troche przed porodem. Moj Pe jest zamknietym czlowiekiem i z odkrywaniem swoich emocji ma pod gorke. A z G widac, ze w swoim czasie do nich dotarl.
Co nie zmienia faktu, ze G poplakuje, gdy widzi, ze wychodze a ona zostaje z Pe. Pewnie na chwilke, bo jest dobrze, gdy wracam, ale mama musi byc;)

Do góry