reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

Aylin - ponad 2 m-ce czekania na wizyte i jeszcze teraz taki tłum????? :szok:
Iwon- obejrzę w domu; w pracy blokada. Ale juz gratuluję:-)

Edek - Aylin - przecież Ty też możesz być w ciązy:-D

reklama
Aylin- dobrze ze na 8:30 a nie 14, bo wtedy byłaby dopiero obsuwa. Moja siora chodzi do takiego gina, u którego opóźnienie czasami jest 5 h, i kończy wizyty po 24-tej

Andzia - tak to jest jak się na nfz chodzi. Aczkolwiek u tego prywatnie jest tak samo. Pewnie dlatego że każdej pacjentce poświęca tyle czasu ile potrzebuje a nie jak nakazuje system - 15 minut

Muńka dobrze ze goraczka zeszla :)

Kasiek oby to nie bylo nic powaznego i dobrze ze sie polepszylo

Zaza moj tez sie ostatnio zajawil na tate ale dlatego ze mama nie moze tyle co tata ... ale mysle ze u Was S kocha mame najbardziej na swiecie ale tate ma rzadziej :)

Iwon wspolczuje pobudki ...

AndzIA kochany brAciszek :)

Aylin​ uz po wizycie ? wsio dobrze ?

Witam i dołączam do nieprzespanych nocek :-(na zęby chyba tego nie mogę zwalić tylko na głupotę matki która wieczorem wypiła szklankę coli i sama całą noc się wierciłam i budziłam:baffled:

Andzia słodko Adi martwi się o brata :) ostatnio moja siostrzenica poszła z córką (2l) na bilans i zabrała, ze sobą przy okazji swojego brata :) lekarka mówi do Kuby, ze niedługo będzie trzeba go zaszczepić, bo 5lat kończy i co Kuba zrobił :confused: zwiał z gabinetu tak, ze a Magda nie wiedziała czy ma ubierać małą czy gonić brata. A taki wygadany i niczego sie nie boi :D

Muńka
jak nic Gabi nie jest to ja pewnie bym darowała sobie lekarza, ze strachu złapania czegoś w przychodni, bo po gorączce pewnie osłabiona jest.

Kasiekz
jak się czujesz??

No i mój niewyspany syn nie da mi więcej nic napisać:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Andzia idziemy ...ale chce zrobic tak zeby go przede wszystkim sprawdzila, a ta pediatra to taka spoko babka to mam nadzieje ze sie zgodzi w piatek tylko gardlo sprawdzic i zaszczepic go jednak w piatek coby mial te dwa dni wolnego od zlobka... poki co mlody siedzi w zlobku ...

reklama
zyje :)
weszłam, posiedziałam pół godziny. Zostałam gruntownie przebadana. Stan ginekologiczny - idealny. Okresu jak nie było tak nie ma i jak na razie nie ma na podstawie czego starac sie o dziecko gdyz jajeczek brak :) Więc nie bede kolejna cieżarówką.
Cytologia zrobiona - wyniki za 3 tyg.

Do góry