reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

W sprawie braku - ja jestem na tabletkach więc powiedział że to tak naprawde nic dziwnego. Mam zmienione r
Tabletki i jak za msc nie będzie to mam się zgłosić - bez rejestracji.

reklama
Aylin Cytologię co 3 lata mogą wykonywać kobiety w wieku od 25 do 59 lat. w krakowe przynajmniej tak jest ... no a ostatnia taka bezplatna mialam w 2012

MsMickey
uwielbia ganiac sie z nim na kolanach, Pe ja straszy, chowaja sie itp, tancza razem wieczorami do muzy, ogladaja teledyski na yt,

hehe moj maz robi to samo... z rysowaniem gorzej :p i czytanie to moje zadanie

Ostatnia edycja:
MsMickey czytam opis zabaw Twojego Pe z Gosiaczkiem i jakbym o swoim K czytała. Normalnie młody czasami to się aż zanosi ze śmiechu jak się bawią.
A z tym Free Willy to pojechałas :))))))))

Iwon młody o 20:15 je.kolację i o 20:30-20:40 śpi. Tyle że drzemka w dzień to teraz 40-50 minut trwa.

Ostatnia edycja:
Ufff, w końcu nadrobiłam
Ależ miałam zalatany dzień dzisiaj- byłam na przeglądzie auta, gościu nie chciał mi podbić bo jakiś sworzeń ( czy jakoś tak) przy kole jest pęknięty. Musiałam to kupić i pojechać do mechanika. I z powrotem pojechać na stację diagnostyczną. A musiałam to zrobić bo jutro na 8 jedziemy do Szczecina. No i młodego muszę wziąć bo nie mam z kim go zostawić

A właśnie Iwon dasz radę wyrwać się na kawkę?

słodziutka kruszynka
Hahah Udał się Antek z tym cieniem. Co do butów to jeszcze chodzimy w adidasach- raz czy dwa tylko założyliśmy kozaczki bo było b. zimno

Iwon dziwne... zrób badanie moczu. Gratulację dla córki M
Oliwka b. zadowolona z tańców:-)

Alijenka aż mnie coś trafia jak czytam o tej babce.... szkoda dziecka

Rurka zdrówka dla Zuzi

MsMickey super, że już lepiej

Kasiek dobrze, że Ci przeszło

Andzia kochający braciszek

Młodak dobrze, że to jednak fałszywy alarm z tą opryszczką

Kasienka du ży chłopak z Nikosia

Sylka fajnie, że pobyt siostry udany

Damian a zresztą i Oliwia świata nie widzą poza tatusiem. Jak K. wraca z pracy to mnie już może nie być dla moich dzieci

ale produkcja...

widzę, że nocki tragiczne u kilku dzieciaków, u nas też, ale pełnia była, więc to może nie zęby tylko to?...

zaraz będę oglądać top chefa i buszować na allegro, bo czas chyba prezenty zacząć wybierać :/ odkąd dzieci się narobiło w rodzinie to jest to dla nas średnia przyjemność, bo nas najzwyczajniej nie stać, żeby wszystkim coś porządnego kupić :( łącznie mamy (nie licząc naszego) siedmioro młodszych i dwie nastolatki... dorośli już dawno sobie prezentów nie robią ;)

"cieszę" się, że nie tylko ja jestem jako mama na drugim planie, bo myślałam, że tylko mnie t spotkało, bo wśród znajomych nie ma takiego przypadku i wszyscy się dziwią, że S woli tatę i może stąd to moje poczucie bycia złą matką...

Zaza a ta koleżanka w ciąży jest? Coś mnie ominęło?
najwyraźniej tak ;) w 11 tygodniu, a w poniedziałek 25.11 będzie ostatni dzień w pracy

Takie histerie w lozku tez mamy jak np m pojedzie na delegacje, ale jak krzyczy tata tata to mu mowie ze pojechal brum brum i bedzie jutro, a jak jest histeria to po prostu klade sie i czekam az sie uspokoi bo jak probuje go pocieszyc to jest jeszcze gorzej...
dokładnie jak u nas! jak tłumaczenie, że tata musial iśc do pracy itp. nie pomogą to jest taka histeria, że go nawet dotknąć nie mogą czasem :(

Muńka super, że nie ma już gorączki

aronia ale agentka z ciebie -mąż w delegacje jechał, a ty mu dzieciaka wtryniłaś?:-D

i jak Greenpeace nie weźmie mnie za orkę w basenie (mam czarny strój, a skórę białą jak ściana) i nie wywiozą mnie do oceanu, to zajrzę i pochwalę się, że żyję i czy mi się podobało.
hahaha :-D a jednka poczucie humor dopisuje mimo, że pogoda do bani i dzieci dokazują ;)

Chyba Wam jeszcze nie pisałam, ze wczoraj prawie posikałam się, ze śmiechu przez mojego synalka:)
Jestem z nim na spacerku wieczornym więc ciemno już i nagle A widzi swój cień i w krzyk więc wołam choć do mamy, a ten pacha rękami by go odgonić i idzie do tyłu, a cień oczywiście za nim :-Dchciał go ominąć, a ten go prześladował:happy2: a matka wredna zamiast ratować synka to stała i nie mogła się ruszyć, bo by miała mokre spodnie.

I mam pytanko, czy Wasze dzieciaki chodzą już w zimowych butach?? U nas jest około 7-8stopni i chodzimy w trzewikach, a mam wrażenie, ze wszędzie widzę dzieci już w zimowych. No i czy ja jestem tylko wyrodna matka, ze moje dziecko jeszcze nie dostało rękawiczek??
ale akcja z tym cieniem!!! S próbował kiedyś mój cień zadeptać, ale szybko mu przeszło, a Antoś to dał czadu:-D

S w zimówkach chodzi od niedzieli, bo trzewiki miał już nieziemsko pozdzierane, a raczej nam się nie opłacało kupować kolejnych, bo on taką niewymiarową stópkę ma (21,5 rozm), więc jakbym 22 kupiła to na wiosnę byłyby za małe, a 23 stanowczo za duże
rękawiczki natomiast S nosi od jakiegoś czasu, ale on ma wiecznie zimne dłonie, a na dworze wręcz lodowate

alijenka zagłosowanie, a głosować codziennie można?

reklama
Głosować można kilkanaście razy pod rząd :-):-):-)

katrina
ale bym poszła na saunę :-):-):-) zazdraszczam:-):-):-)

mlodak moja tez miała ostatnio jakąś taką czerwoną kropkę na ustach i też myślałam że to opryszczka ale raczej się czymś walnęła prędzej niż jej opryszczka wyskoczyła
Ale ten Twój Sz śpi kurde też bym tak chciała :-D:-D

Aga hahahhaa się uśmiałam z A i jego cienia ale moja ma to samo ale w drugą stronę strasznie jej się jej cień podoba :-):-)
mojej już założyłam zimowe buty ale nie śniegowce po prostu lekko ocieplane no i od 4 dni nosi rękawiczki znaczy wczoraj ich nie miała bo było 11 stopni

Kasienka wiem co to czuć taką złość na dziecko oj wiem !!!!
a ja za cytologię płacę 15-20 zł hmmmm wole robić ją częściej i zapłacić

Iwon u nas z szaleństwem na punkcie tatusia jest rożnie także nie tylko Twoje dziecko takie jest, oczywiście moja uwielbia jak jest tatuś w domu ale jak wychodzi to czasami robi akcje a czasami w ogóle nie zauważy

Sylka witaj ponownie :-D:-D:-D

katrina ja właśnie też dlatego małej zakładam już cieplejsze buty bo tak jej kiedyś zmarzły nogi że lodowate miała

MsMickey mój K znowu małą umuzykalnia cymbałki, organki i takie tam ale też oglądają teledyski na yt i rysują także potrafią się bawić ze sobą no cóż faceci zawsze będą dzieciakami :happy2::happy2::happy2:

asik u nas to bym mogła zapomnieć o mechaniku na cito !!!!!!

zaza ja nigdy nie mam pomysłów jeżeli chodzi o prezenty masakra :-:)-:)-(

Do góry