reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Zaza janek tez ma takie jazdy na tate nie przejmuj sie. Tzn ja tez sie tym przejmuje i jest mi przykro ale co zrobic:( na pewno nie jestesmy zlymi matkami, po prostu to sa tatusiowe synki. Choc nawet ostatnio moj troche mniej przejawia zainteresowanie tata, no ale w wiekszosci przypadkow jednak wybiera jego. Takie histerie w lozku tez mamy jak np m pojedzie na delegacje, ale jak krzyczy tata tata to mu mowie ze pojechal brum brum i bedzie jutro, a jak jest histeria to po prostu klade sie i czekam az sie uspokoi bo jak probuje go pocieszyc to jest jeszcze gorzej...

Nie śpię od 4.00 bo mierzyłam G tempke i się rozbudziła.
Cala nocka bez temperatury!!!!!!:-) i teraz zastanawiam sie czy isc do tego lekarza czy nie,skoro jest poprawa.

Mój S dopiero położył sie spać,a wstaje po 7.00 :-/ zaczęło się,końcówka roku,więc dopinanie projektów..... Jak ja nie lubię tego okresu!

Jade zaraz po tate,bo jedzie z moim kumplem, ktory był akurat u swoich rodziców (sąsiadów moich rodziców),a że musi być w Wawie w pracy po 6.00,to wyjechaali o 4.00 :-D

A ja Wam powiem,że ciesze się,że G tak reaguje na S ( podobnie jak Wasze maluchy jest za nim bardzo). Wiem,że ja jestem dla niej najwazniejsza,bo w końcu matka to matka,dlatego serducho sie cieszy,że tate tez tak mocno kocha!

Oki, G usnęła lece sie szykowac!

Ostatnia edycja:
A myslalam, ze bede pierwsza po bezsennej noca a widze, ze Munka mnie wyprzedzila. Tyle, ze ona z dobrymi wiesciami. A u nas marudzenie do 2 wnocy, przysnal do 3, noszony podrzemal do 4 i od 4 placz :no: Zab? Katar (jesli tak, to pierwszy w zyciu)? Na pewno do tego przemeczenie. Maz wyjezdza w delegacje. Jest niewyspany, bo poszedl spac o 3 a od 4 dostal ode mnie dziecia. A ja przerazona, jak mam sama dac rade przez 36 godzin :no:

Hej baby,

dzisiaj oczy na zapałki, bo młodemu się coś pomyliło i zrobił pobudkę już o czwartej :confused2: Przetrzymałam go w wyrku do 5.30, a potem już tylko ryk i baja, baja, baja. A propo - chyba Wam nie mówiłam, że J. stał się nagle wielbicielem bajek? A jeszcze niedawno kompletnie go to nie interesowało.

A mój bąbel nie ma parcia na M. Lubi się z nim pobawić, ale to za mną chodzi i płacze, kiedy znikam. Potrafił nawet rozpłakać się będąc na rękach u M. kiedy wychodziłam do pracy.

Katrina fajnie, że coś naskrobałaś, miałam Cię wzywać do tablicy właśnie :blink:

Muńka
super, że po gorączce. Słuchaj, jeśli mała będzie dzisiaj normalnie jadła, nie będzie markotna (nic ją nie będzie bolało) to chyba możesz tego lekarza odpuścić? :blink:

Hej

Kasiek - dobrze ze juz dobrze:-)
Aronia - współczuje nocki i bedzie dobrze &&&& to tylko 36 h;-):-)
Munka - super ze juz nie ma goraczki :-) Sprawdz jeżyk jak nie jest białawy albo malinowy, to czekaj na wysypkę
Aylin - to dodatkowa motywacja do aqua:-D
Iwon - wieczór udany, ranek trochę gorzej, cóż życie. Udanego dnia.
Mati tez niestety przejawia coraz większe zainteresowanie bajkami. Jak tylko widzi ze DVD idzie w ruch to zajmuje miesjcówe ( ma stałe miejsce) i pozycję
Kathrina - powodzenia dziś na aqua
Zaza - Ty sie ciesz masz chwile dla siebie;-) A tak serio to cie rozumiem. Moj Adi tez woli tatusia. Zawsze mówi, ze on jest taty, a Mati mamy.:-(

Nie pamiętam wiecej, multi zapomniałam zrobić.:zawstydzona/y:
Zdrówka dla potrzebujących.

My wczoraj jednak byliśmy na szczepieniu i Mati poszedł dziś do żlobka, mam nadzieję, ze nic mu nie będzie.

Adi jak sie dowiedział,ze jedziemy na sczepienie to zaczał płakać, bo..... braciszka bedzie boleć:-)
W czasie szczepienia też zaczał, zeby go nie kłuć, bo to boli. Za to ze jest takim troskliwym bratem dostał duzo naklejek od pielęgniarki.

Z mojego skalpela wczoraj nici..... zasnełąm z Matim o 20tej:zawstydzona/y:

W poczekalni u dowcipnego czarno - masakra ile kobiet. Baby boom czy jak?
Poza tym dolanczam do niewyspanych - tys moja od 3 siadala i się darla. Wzięliśmy do nas to się pokladsla na mnie, siadala, wiercila. Widać byli że chce spać ale coś jej nie daje. Wstała razem z nami po 6.
A i wczoraj byliśmy na zakupach - moje samodzielne dziecie połowę produktów sama wybrała ;) strach ja sama w markecie puszczać.
A co do leku separacyjnego- młoda też do tatusia. Ale jeżeli chodzi i zabawę to tatuś jest zazdrosny bo tu cytat 'że mną się tak fajnie nie bawi jak z tobą '

Ciekawa jestem o której wejdę....

Uwaga - chwalę się ;-)

Córa mojego M. jest w zespole (gra na pianinie i komponuje), który wygrał konkurs i w nagrodę nagrał teledysk - profeskę. Można luknąć tutaj
Lexis - Dzieciak - YouTube

Beata to ta wysoka szczupła laska w długich blond lokach ;-) A w 2:20 widać przez chwilę Marcela, syna M. - gra u nich gościnnie na perce :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry