reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

No ja sie smialam jakis czas temu, ze na zeby mozna wszystko zgonic... humorki itp;)
Josie G tez ostatnio rano wstaje:(

Ze strachu przed jakze surowymi konsekwencjami nauczylam sie edytowac przez koma;-)

A'propos - Iwon - co to za dyskryminacja ciezarowek??? Nie boj sie, jestem w formie;-);-)

Ostatnia edycja:
reklama
kasiekz - odezwij się! co z Tobą??
Ja sobie nie wyobrażam nie być na 18-tce mojej ukochanej kuzynki...no, ale dziecko najważniejsze. Mam nadzieję, że jutro u lekarza okaże się, że wsio jest ok i czekamy na wysypkę.

Heloł w ten samotny wieczór ...

Ja już po turbo spalaniu :)

M. jak co wtorek na próbie, a ja sobie polewam winko, a co ;-)

Słyszałyście to? Monika Urlik "Nie wie nikt"-live,akustycznie - YouTube
Cudnie. W ogóle bardzo ją cenię jako wokalistkę odkąd pojawiła się w The Voice of Poland, fajnie że jest na fali. I tak słuchając jej zatęskniło mi się za słodkim głosem muńki. Muńka, pamiętasz? Obiecałaś mi kiedyś jeden utworek. I co? ;-) Zapodaj jakieś nowe kawałki z Twoim wokalem.

Uwielbiam jej głos! A słyszałaś "Córeczko" ? Piękna! Monika Urlik "Córeczko" - YouTube

eehh...tak pamiętam co miałam nagrać...Tylko mam problem z czasem, bo to wymaga trochę pracy. W ciągu tygodnia ciężko, bo S późno wraca, więc nie mogę się drzeć jak dziecko śpi :sorry2: Weekendy często poza domem, a jak jesteśmy, to full spraw, sprzątania... Ale obiecuję, że się poprawię, bo strasznie mi tego brakuje!!!!!!!

:-D:-D:-D Chętnie, ale pozwól, że teraz przez wzgląd na Twój stan, jednak Cię oszczędzę :-D:-p;-)

To ja mogę zastąpić MsMickey,bo też mi się podobasz :-D:-D:-D MsMickey - odstąpisz???

Zygmunto stop! Kolejeczka;-)

My wlasnie sluchamy: The Band The Weight. Nie wiem, jak link zlapac z aplikacji, ale wystarczy tak wpisac w yt:)
http://www.youtube.com/watch?v=sjCw3-YTffo&feature=youtube_gdata_player
czasem lubie takie klimaty:) G siedzi u taty na kolanach a on puszcza jej piosenki:) jak ona to lubi:) no i usypia tak ostatnio...

Dzis jestem geniuszem: teraz cos innego:
http://www.youtube.com/watch?v=9YVRxAX6fwg&feature=youtube_gdata_player
To Robert Plant w wersji bluegrass czyli taka muzyka zrodel z USA. Dylan tym sie fascynowal. A Roberto zawsze mnie pociagal;-)

Ostatnia edycja:
dziołszki tak bardzo bym chciała ucinam z wami pogaduszki, a nie mam kiedy :-( w pracy co otworzę bb to cos mi przeszkadza no! po pracy wolna chwilę mam dopiero jak S pójdzie spać... wczoraj posiedziałam dłużej przed kompem, a S zero litości rano, pobudka 4:50:baffled: ostatnio w tyg to prawie codziennie tak wstaje:baffled: bo jak wstaje D to on się zaraz budzi i histeria jest bo taty nie ma:dry:
D spał wczoraj w salonie, bo mu coś w plecach przeskoczylo i chciał się wygodnei wyspać, to S obudził się o 1, wzięłam go do siebie, a on zauwazył, że taty nie ma i syreną taką wył z 10 minut aż D nie przyszedł i się z nim nie położył:-( a ja go nawet na ręce nie mogłam wziąc, bo spazmów dostawał i się wyginał, i kopał:-(
pomijając, że jest to uciążliwe, to dochodzi jeszcze aspekt, że ten lęk separacyjny to za tatą, a nie za mamą... jest mi tak przykro... normalnie czuję się jak jakaś zła matka...

zaza
- a jak duzy jest Rino i co robi, kiedy nie ucieka? :szok::-D Nasza wlochata ucieka zawsze, w miare mozliwosci zanim dziec sie na nia wdrapie (a dosiada jej tylko, kiedy ona lezy, inaczej byloby za wysoko) :sorry2:
Rino i Prima to amstaffy więc są średniej wielkości, S nie ma problemu z wdrapaniem się na nie czy leżą, czy siedzą :) Primę to S wręcz ujeżdża jak konika na rodeo, a ona co najwyżej próbuje go polizać, Rino patrzy spod byka, także pełen nadzór, ale jak dotąd kończyło sie na tym, że jak miał już dość to tylko uciekał spod S, widzę, że patrzy wtedy na mnie z pretensją, że co ja mu tutaj sprowadziłam do domu;-)

słodziak!!!!

dzisiaj mlodzieniec w zlobku widzac pania opiekunke wola "ciocia" tak jeszcze troche po swojemu ale wiadomo ze to wlasnie to slowo :D alez on zuch jest :p
oj pękaj mama z dumy, bo masz powód :)

Zobacz załącznik 594570
[/QUOTE]
cudo!!! jest taka urocza!!!

A powiedz, jak relacje z koleżanką? poprawiło się?
chyba tak, im bliżej jej odejścia na zwolnienie, tym jest lepiej ;-)
trochę się teraz musiałam hamować, żeby nie wywołać kłótni, bo ona się oburzyła, że szefowie stwierdzili (nie do niej, tylko gdzieś tam w eter), że po złości idzie tak szybko na zwolnienie ( w 12 tyg), bo ona idzie do szpitala na kilka dni (jej tłumaczenie szybkiego odejścia), no ale ma tego samego ginekologa co ja miałam i wiem, ze to jego stała praktyka :/ ale już jej nie wytykałam, bo w sumie to co mi po tym? spytałam tylko wprost czy coś się dzieje, że ten szpital, a ona, że idzie na obserwację, to już wiem o co kaman ;) i powiedziałam, że ją rozumiem i nie mam żalu, no bo przecież nie powiem, że po cichu liczyłam, że w ciąże zajdzie:-D najważniejsze, że z ciążą w porządku, bo jednak bym nie chciała, żeby na prawdę się coś działo

alijenka dziewczyny mają rację, że musisz coś zdziałać z tym chłopcem, kiedyś czytała, że zaparcie może spowodować kamienie kałowe czy jakoś tak to się nazywa i od tego się umiera!!!
a rodzinka jakaś dziwna, szkoda dzieciaka

mam dość, moje dziecko pierwszy raz od urodzenia chodzi i jojczy cały dzień...non stop!A trójek dopiero początek:/
bidulki - i Polcia i ty :( niech wyłażą zębiska jak najszybciej!

Dziewczyny nie moge oddychać, normalnie brakuje mi powietrza, tak jakbym nie mogła wziąć pełnego oddechu. Z tego niedotlenienia boli mnie głowa...już tak pół dnia i nie wiem co się dzieje
i jak tam? przeszło? a kuło się przy wdechu? bo jak tak miałam przy jakiś nerwobólach czy czymś takim, ponoć od kręgosłupa (ale to już Muńka chyba będzie lepiej wiedziała)
a druga sprawa to astma - może to jakies astmatyczne dolegliwości? powinno pomóc nawilżenie powietrza, a jak na prawdę ciężko to pooddychaj przez wilgotną ściereczkę

a ALAT moje drogie to jakieś badanie odnośnie pracy wątroby, w ciąży pomaga wykryć cholestazę. I właśnie przez tą moją kumpele pytam, bo ja pamiętam, że to badanie późno miala robione (ale karty ciąży nie mam), a ona juz na samym początku miała zrobione i niby że wyniki złe i dlatego idzie na zwolnienie ;)

co do jeździków - to dziekuję za odpowiedzi i polecenia, ale mnie bardziej chodziło o to czy taki jeździk nie powoduje jakiś wad w rozwoju, np. wad postawy :) także nadworna doradczyni Muńko błagam daj mi znać czy ta zabawka bezpieczna jest czy nie i z góry dziękuję ;)

zaza - ja jak kupowalam dla tysi to pytałam i doradczyni Muńka nie zglaszala sprzeciwów :)

a dziękuję :) ale nie było sprzeciwu na takie jeździki jak ten Tysi czy na jeździki w ogóle? wiem, wiem, upierdliwa jestem:-p

edek: własnie sobie uświadomiłam, że nasze dzieciaki zaraz zaczną kończyć półtorej roku :) jak ten czas leci!
mlodak chyba twoj Szymuś jest najstarszy, licząc te 'terminowo' urodzone, co nie?

a tak przy okazji to Pamka odwiedź nas!!!!

Ostatnia edycja:
Laski dzięki o troskę, jest troszkę lepiej. To (jak mi wujek Google pomógł) wskazuje na jakieś nerwobóle od kręgosłupa, bo ten mi cały dzień nawalał:/ Kurde wychodzi moje lenistwo. Jakby człowiek wziął się za siebie i trochę poćwiczył jak iwon, aylin, muńka to nie sypałby się jak stary dziad!

aylin
wow, a jest przynajmniej na czym oko zawiesić?:ppp

zaza żadna astma - na szczęście, a powietrze mam mega nawilżone, wilgotność ponad 70%:) Natomiast zainteresowałaś mnie tymi nerwobólami od kręgosłupa. Właśnie cały dzień kuło mnie w kręgosłupie:/

reklama
Ech, M. wcześniej wrócił z próby (czym mnie zaskoczył) i musiałam się podzielić winkiem :-p A poza tym, to pogierzyłam sobie z moją psiapsóła i jej mężem w kalambury on -line, ale było śmiechowo :-D

Josie doczytałam edka ;-) Mam nadzieję, że to jednak nie żadna nie dająca się zdiagnozować choroba... tym bardziej, że przed kwadransem K. znowu obudził się z płaczem :-( Mimo, że posmarowałam mu tą maścią przepisaną przez lek. która miała pomóc...

Iwon mam jakiegoś muscata otwartego mam nadzieję że się nie zepsuł bo troszkę już stoi :-D:-D:-D

No to dawaj ;-)

To ja mogę zastąpić MsMickey,bo też mi się podobasz :-D:-D:-D MsMickey - odstąpisz???

:-D:-D Pipki :-p

dzien dobry. agua zaliczony. Zmienił sie prowadzący. Wcześniej była laska a teraz no cóż.... lasek poganiacz niewolników :p

Bravo! :rofl:

Zaza a ta koleżanka w ciąży jest? Coś mnie ominęło?

No właśnie gdzie Pamka?

Do góry