reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Dziewczyny nie moge oddychać, normalnie brakuje mi powietrza, tak jakbym nie mogła wziąć pełnego oddechu. Z tego niedotlenienia boli mnie głowa...już tak pół dnia i nie wiem co się dzieje

rurkaa u nas działał na zmianę ibuprom z panadolem plus zimne okłady

alijenka aby młoda rano dłużej pospała! No a co do kłótni to wiadomka, że zawsze coś się znajdzie. U ciebie pewnie doszło to, że on jedzie i znów będziesz sama z Nataszką:/

sunshine moja wolałabym te frytki:p

muńka supcio, że tato przyjeżdża, ale żebyście jednak mogli razem pójść!

iwon zostaniesz moim internetowym trenerem:p

rysica widziałam fotki. Monia ma już niesamowite kitki i mega gęste włosy jak 3-4latka! I w ogóle dzięki nim wygląda na starszą dziewczynkę:)

Bosche czyli dziś na forum sex zbiorowy i wyciskanie potów:D:D

Ostatnia edycja:
Laski zlitujcie sie no nie nadrobie!

Kasiek do lekarza szybko!

Alijenka dobrze ze w koncu poszli do lekarza z tym chlopcem... Biedactwo...
No i wspolczuje klotni

Ja dzis zasypiam na stojaco. Mlody ma jakies dziwne akcje od weekendu. Budzi sie nad ranem i nie moze zasnac spowrotem, dzis wzielam go do nas i 1,5h sie wiercil krecil wstawal i gadal. A juz bylo tak pieknie, spal do rana elegancko. Nie mam pojecia o co mu chodzi

Aga calineczka jest suuuuper!!!!
A te zabawki.... Matko... Ja kompletnie nie rozumiem dlaczego dzieci teraz musza sie bawic taka brzydota.... Juz wolalam nasze zabawki

Iwon a wiesz ze u nas ostatnio podobnie bylo z siusiakiem, ciagle pokazywal ała, poszlam do lekarza w koncu i ona mowi ze nic nie widzi, ze moze on sobie wkrecil ze go boli albo ze moze jak mu sie zawinie nie tak w pampersie to odczuwa dyskomfort i daje znac. Tyle ze nasz nie plakal przez to i w nocy sie nie budzil... Z kolei kolega meza z pracy powiedzial ze u jgo synka w koncu ktorys specjalista sie dopatrzyl jakiejs choroby pod napletkiem ktora nawet na badaniu moczu nie wychodzi... Oczywiscie nie wiem o co chodzi wiesz jak to faceci o chorobach.... :D :D moj maz oczywiscie od razu przemkonany ze janek tez to ma i czemu ja lekarce o tej chorobie nie wspomnialam.....

Ostatnia edycja:
Heloł w ten samotny wieczór ...

Ja już po turbo spalaniu :)

M. jak co wtorek na próbie, a ja sobie polewam winko, a co ;-)

Słyszałyście to? Monika Urlik "Nie wie nikt"-live,akustycznie - YouTube
Cudnie. W ogóle bardzo ją cenię jako wokalistkę odkąd pojawiła się w The Voice of Poland, fajnie że jest na fali. I tak słuchając jej zatęskniło mi się za słodkim głosem muńki. Muńka, pamiętasz? Obiecałaś mi kiedyś jeden utworek. I co? ;-) Zapodaj jakieś nowe kawałki z Twoim wokalem.

Kasiek
i co z Tobą? Kurcze, zmartwiłaś mnie. Może to tylko stres?? Daj znać!

Normalnie zmotywowalyscie mnie - idę na aquaaerobic

No i pięknie :-)

To polecę hurtem - Iwon(zaległy), MsMickey

Zobacz załącznik 594654

Dziękuję, dziękuję, dziękuuujęęęę <kłania się w pół> :-p:-D

Alijenka, ach te chłopy no. Chodź tu do mnie, otwieraj winko i dawaj na BB. Przegonimy smuteczki :)

Munka, tak z ciekawosci zapytam: jak mam sie z Iwon podzielic? Hę? Trojkacik?;)

:-D:-D:-D Chętnie, ale pozwól, że teraz przez wzgląd na Twój stan, jednak Cię oszczędzę :-D:-p;-)

Josie
może to zęby u małego? (właśnie sobie pomyślałam, że ten argument będzie się przewijał chyba do 18-ki :-D Cokolwiek się dzieje - zęby :-p;-))

Ostatnia edycja:
O, Iwon doczytaj moj edek do ciebie:)
No moze zeby... Choc nic nie widze i nie wydaje mi sie zeby cos go bolalo. On tak steka z nudow bo chcialby sie bawic a rodzice spia i jeszcze mama kaze mu byc cicho i lezec....

reklama
Do góry