reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

reklama
mam dość, moje dziecko pierwszy raz od urodzenia chodzi i jojczy cały dzień...non stop!A trójek dopiero początek:/

muńka
:/// Oby było już tylko lepiej!

aga K O S Z M A R!!!

iwon zdjęcia a rzeczywistość to wiesz:D Po ciąży trochę się zmieniło i pryszczy przybyło:/ A co z tego, że człowiek schudł jak kapeć i brak weny do ćwiczeń...

andzia ja jeszcze nie ćwiczyłam i nie znam się na seriach:p Słyszałam tylko o niej, bo koleżanki ćwiczą. Dziś wieczorem włączę jakiś jej zestaw na necie i będę się siłowała - a przynajmniej postaram się, bo jak piszesz do kilku razy sztuka:p

Zaza ja też nie wiem, co to za badanie ALAT, nie miełam ani w pierwszej ani w drugiej ciąży :confused:

Alijenka zgadzam się z andzią, może jakąs instytucją społeczną nastraszyć tą koleżankę? Przecież żal się czyta, jak ona traktuje to biedne dziecko :no: Ciekawe czy to dlatego tak lekko podchodzi do sprawy, bo mały jest adoptowany?

ja bym chetnie sie napila kawki :p

Bezkofeinowa? :-)

Muńka jeśli to gardło białe doszło, a wysypki nadal brak, to dobra decyzja z lekarzem. Oby dzisiejsza nocka była spokojna. I wieczór :happy2:

Rurka witaj w klubie żłobkowiczów na wiecznym zwolnieniu :dry: U nas to samo, od września 4 dni chodzenia do żłobka, 7 zwolnienia i tak w kółko. Jak do grudnia się to nie zmieni będziemy się zastanawiać poważnie, czy go stamtąd nie zabrać. Niektóre dzieci tak mają.

Kasiak, Iwon - na której serii ćwiczycie z Ewka??? Bo ja mam ta z krzesłem, troche mnie to wkurza.
Miałam dziś też zacząc od nowa ćwiczenia ( postanowiłam na weekendzie, a nie chciałam zaczynać od poniedziałku:-D)- do trzech razy sztuka.

No to dawaj! :rofl: Ja ćwiczę skalpel, total fitness i czasem turbo spalanie :happy2:

iwon zdjęcia a rzeczywistość to wiesz:D Po ciąży trochę się zmieniło i pryszczy przybyło:/ A co z tego, że człowiek schudł jak kapeć i brak weny do ćwiczeń...

Polecam skalpel - nie jest męczący, a ładnie modeluje sylwetkę :tak:

Skalpel jest fajny, podobają mi się ćwiczenia. Niektóre robiłam po operacji, dla poprawy stabilizacji stawów ;-)
Może dziś też dołączę do ćwiczeń domowych, bo powinnam iść na Zumbę, ale z wiadomych przyczyn nie pójdę.

Mój tatko przyjeżdża jutro :-):-D:-D, bo bez czyjejś pomocy w ciągu dnia, nie dam rady dokończyć tej prezentacji. Nic nie ruszyłam odkąd G zachorowała. Wróci z nami w sobotę (o ile u Gabi wsio się wyklaruje), a jak nie, to nie pojedziemy. Prezentację dostarczy wtedy tatko.

Wow ilez tu wieczorem potu sie poleje;-)
Go Girlz:-)

Trzymam kciuki za choruski&&&

Moja G dzis juz lepiej. Temp nie ma. Katar i kaszel nadal, ale dr twierdzi, ze wszedzie czysto i generalnie tylko katar ma i lekko czerwone gardlo. No i wyszla ostatecznie ostatnia czworka i wychodzi trojka... co u G moze nawet katar tlumaczyc.
Zalecila inhalacje, przed nasivin i lipomal.

To polecę hurtem - Iwon(zaległy), MsMickey

karny.jpg

Fajno, że z Gośkunkiem lepiej. U nas niby też a niby nie :sorry2:

Załączniki

• karny.jpg
    karny.jpg
    70,4 KB · Wyświetleń: 48
Iwon tak ona to dziecko zapewne dlatego tak traktuje bo jest adoptowane, on tam może wszystko nawet za przeproszeniem nasrać na środku pokoju i ona mu powie "Karolku ale tak nie wolno :-D" , ale spotkałam ja dziś poszła w końcu do lekarza z nim !!!!! sukces !!!!

a ja się pokłóciłam z K i pojechał w trasę :-:)-:)-(, mam już dość :-:)-:)-(

reklama
Sunshine zazdraszczam takiego fajnego weekendu, zwłaszcza kiełbasek;-) ale przy tej temperaturze co jest u nas to długo bym nie wysiedziała, u was cieplej jest?

Hmmm super cieplo nie jest ale w sobote byl odwilz i bylo cieple powietrze a przy ognisku jest cieplutko :-);-)

Aronia- skype to super rozwiazanie na odleglosc, nie dosc, ze za darmo to jeszcze babcia i prababcia mojga zobaczec wnusie :tak:

Munka- zdoweczka dla Gabioszka :tak: czekamy na wysypke :tak:

Aga- u nas takie zabwki sa na poziomie dziennym ale w PL to troche szok!

MsMickey- supcio, ze juz goraczka minela oby reszta poszla sobie tez jak najszybciej :tak:

Kasiek- a jednak pizzy nie bylo :-p mialam ochote na Ikea obiad :-D tzn meatbalsy z zurawina i frytki :tak: pychaaaa mloda dostala ziemniaczki ;-)

Dla cwiczacych- wytrwalosci
Dla chorowitkow zdroweczka
A dla zabkujacych duzo ciepliwosci

Caluje :*

Do góry