oj
Muńka sorrki jakoś mi Gosia w pamięci ciągle może dlatego że Wy ciągle z MsMickey piszecie G
dziewczyny ale ja ciągle coś jej gadam na temat tego chłopaka i nic to nie daje mój K wczoraj powiedział, że trzeba przestać się wtrącać bo to nic nie daje nawet ostatnio mój K mówił jego tacie aby zmienili już fotelik samochodowy bo mu cała głowa wystaje poza to on stwierdził że jeszcze nie trzeba bo kilogramowo jeszcze styknie
Jak ostatnio była jej mama u niej i my też byliśmy tam zeszło na temat jego kupy to babcia stwierdziła że ona mu czasami sparuje pupkę parafinką i mu paluszka lekko wkłada i wtedy kupka jest ja jebie pedała z niego zrobią
zresztą ten chłopak jest w ogóle jakiś dziwny już wiele razy Wam pisałam że moja N się go normalnie boi
zamiast iść do jakiegoś normalnego lekarza to oni chodzą z nim do durnej zielarki i tylko mu szkodzą tym, mówię Wam on jest ciągle chory non top jak nie oskrzela to krtań to coś innego, ciągle inhalacje, a jak jej powiedziałam że to może być na tle alergicznym i aby mu zrobiła testy to zrobiła mu zwykłe okazało się że jest uczulony na białko i na ryby ale testów pokarmowych już mu nie zrobiła bo są płatne,a ona robi wszystkie badanie bezpłatne bo szkoda kasy
On w ogóle ma taką dużą głowę i jest opóźniony jakieś 8 miesięcy w rozwoju, chodzi tak jakby miał porażenie, wykrzywia strasznie ręce ale oni twierdzą że jest wszystko oki i to mu przejdzie on będzie miał 4 lata w marcu, a ja nie rozumiem 80 % słów które on mówi.
Dal mnie to oni będą mieli z nim takie później problem że szok, on może wszystko i już teraz ich boje czy pluje na obcych a oni na to nie zwracają uwagi, moja mała przechodzi traumę jak się z nimi widujemy dlatego ja tam idę raz na ruski rok choć ta dziewczyna jest jak moja siostra myśmy się razem wychowały jej rodzice to dla mnie ciocia i wujek choć w ogóle nie jesteśmy rodziną.
No ale nic nie mogę zrobić dla mnie to oni w ogóle nie potrzebnie adoptowali dziecko !!!!!
Aylin ale chyba nie może być tak aby dziecko nie robiło kupy dwa tygodnie przecież w końcu zatruje się własnymi toksynami i wtedy zobaczy jak trzeba mu będzie robić lewatywy