Witam
Na wizycie lekarka wypytała się dosłownie o wszystko, czego i ile je itp. Powiedziałam,że ostatnio miał zaparcia i kupa była z krwią a teraz nie męczył się by zrobić kupsztala a krew nadal to mi powiedziała, że kilka dni może jeszcze tak być póki pupcia w środku się nie zagoi. Więc ok No i mówiła, że mamy przyjść na szczepienie...
Muńka jak dziś Gabi?
Sunshine kiełbacha z ogniska...... pycha
Kasiek to małż zaserwował córci dietkę Chciałabym, żeby D chciał umyć zębiszcza
Andzia na ognisko za zimno??? My zimą kulig robiliśmy do lasu i rozpalaliśmy ognicho, piekło się kiełbaski itp
Josie super, że usg ok
MsMickey zdrówka dla Gosi
Młodak słodziaczek z Szymona
Aylin zdrówka dla córci, odziecie dziś do lekarza?
Damian ma bujanego konika w spadku po Oliwce- uwielbia się na nim bujać a najbardziej mu się podoba jak klepnie konia w zad a koń oddaje odgłos rżenia
Na wizycie lekarka wypytała się dosłownie o wszystko, czego i ile je itp. Powiedziałam,że ostatnio miał zaparcia i kupa była z krwią a teraz nie męczył się by zrobić kupsztala a krew nadal to mi powiedziała, że kilka dni może jeszcze tak być póki pupcia w środku się nie zagoi. Więc ok No i mówiła, że mamy przyjść na szczepienie...
Muńka jak dziś Gabi?
Sunshine kiełbacha z ogniska...... pycha
Kasiek to małż zaserwował córci dietkę Chciałabym, żeby D chciał umyć zębiszcza
Andzia na ognisko za zimno??? My zimą kulig robiliśmy do lasu i rozpalaliśmy ognicho, piekło się kiełbaski itp
Josie super, że usg ok
MsMickey zdrówka dla Gosi
Słuchajcie, rano się jednocześnie załamałam i... uśmiałam z samej siebie... Obudziłam się z cudownym przeświadczeniem, że jest piątek i ostatni raz wstaję rano w tym tygodniu, że jutro się wyśpię... i ... potem uświadomiłam sobie smutną, poniedziałkową rzeczywistość................ aż na głos jęknęłam
Młodak słodziaczek z Szymona
Aylin zdrówka dla córci, odziecie dziś do lekarza?
Damian ma bujanego konika w spadku po Oliwce- uwielbia się na nim bujać a najbardziej mu się podoba jak klepnie konia w zad a koń oddaje odgłos rżenia