reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Josie tort robilam wg przepisu i po upieczeniu trzymalam beze w nagrzanym piekarniku az do ostygniecia. Nie opadla. Zmiekla troche po przelozeniu kremem... ale tak chyba powinno byc :-p Jak bedziesz jechac po fryty to wez mi porcyjke i podrzuc na Wyspy :-p

Alijenka T nie je keczupu, tata poczestowal, dziec sie skrzywil. Te plamy moga byc od tego... na mysl mi jeszcze czekolada przychodzi, bo kolezanka w podstawowce miala takie swedzace uczulenie w zgieciach lokci po czeko wlasnie. Moze dlatego Nuna marudna byla? Bo swedzenie wkurzalo?

Aga ajm sory :zawstydzona/y:

reklama
Ja muszę chować keczup przed A, bo jadłby palcami :D

Idę prasować, a mam tyle, ze chyba 3dni i noce bym musiała stać przy desce by skończyć.

dziołszki aj em bak:rofl2:

więc po kolei (albo i nie po kolei):
* stópki się S pocą, ale bez zapachowo
* smoka nadal ciągnie - Muńka dzięki za artykuł! - ja mam zamiar S oduczyć na święta, bo będę miała dużo wolnego
* S je raz bardzo dużo, a innym razem na wszystko wybrzydza
* andzia gorsze nocki to nie raz po kilka dni, a czasami tylko jedna pojedyncza się trafi, także u nas nie ma reguły
* polaa udnych wakacji!!!
* niespodzianka ja nie lubię bezy, więc mnie ten torcik nie kuci, ale jutro robię 3bita :p Muńka na moich wypiekach pojawił sie przepis specjalnie dla Ciebie, fanko kajmaku :p Moje Wypieki | Tort kajmakowy z Chile - tort tysiąca warstw
*rureczko witam!!!! i gratuluję!!!!!
* sunshine ale fajowy ten miś, szkoda że to tylko fotomontaż :(
* mlodak nic się nie martw tą torebką ;) S ulubiony kolor to różowy:rofl2:
* ketchupu S nie je, bo on alergik, a tam pełno konserwantów

Noe no nie moge do maca jechac bo sie zle czuje tak jakby mam mdlosci jak na to frytki zarzuce jeszcze to bedzie koszmar

Ostatnia edycja:
hej, byłam u przyjaciółki z liceum. Wypiłysmy na szybko jej wisniókę - zajeb...a byla :)

sunshine - na komórce fotomontazu nie widac było :)

Niespodzianka a ten tort robilas? Mi ZAWSZE opada beza. Przeczytalam milion porad i zawsze jest miekka i opada ostatecznie:/

ja robie z tego przepisu i zaostawiam na noc. Wychodzi chrupka
Beza z kiwi - Przepis

mój K dał jej dziś keczupu, czy Wasze dzieci jedzą keczup ??????

niestety tak, smak poznala na cyprze. Dzieki temu spozycie keczupu w domu spadlo bo staram sie jej nie pokazywać.

:-p Jak bedziesz jechac po fryty to wez mi porcyjke i podrzuc na Wyspy :-p

Prosze:
frytki.jpg

Ja muszę chować keczup przed A, bo jadłby palcami :D

no własnie moja też

Załączniki

• frytki.jpg
    frytki.jpg
    37,7 KB · Wyświetleń: 44
zaza to mnie pocieszyłaś może faktycznie to uczulenie od keczupu, zobaczę jak jutro wstanie czy dalej to jest

Aylin we dwie wiśniówkę i co i tak normalnie sobie działasz???? wiśniówkę wino czy na spirycie ????????

josie to sobie odpuść na zdrowie Wam to wyjdzie :-D:-D

zaza to mnie pocieszyłaś może faktycznie to uczulenie od keczupu, zobaczę jak jutro wstanie czy dalej to jest

Aylin we dwie wiśniówkę i co i tak normalnie sobie działasz???? wiśniówkę wino czy na spirycie ????????

josie to sobie odpuść na zdrowie Wam to wyjdzie :-D:-D

livio jest praktycznie bez konserwantów. Chyba ma najlepszy sklad na rynku ketchupowym

alijenka - no cóz - glowe nawsze mocna miałam. Wiśniówka na spirytusie. Ale tylko pół literka wypiłysmy

Aylin ja też miała głowę do picia dopóki nie urodziłam bo teraz to tylko piwko, a jak się rozwiodłam to imprezy i wóda się lała, przepijałam facetów jak to się mówi wróciła druga młodość, mój K nigdy ze mną do picia nie siadał bo on już spał, a ja dalej mogłam rządzić ale nigdy w życiu nie wróciłam do domu tak abym nie wiedziała co się dzieje zawsze miałam głowę na karku i zawsze panowałam nad sytuacją , zawsze jak jechaliśmy z ekipą na balety to było tak że pijemy najpierw w domu bo na Dzika trzeba będzie fortunę wydać :-), aż do momentu narodzin małej nie wiem czy to taki instynkt czy co że mówi mi nie i teraz jak jesteśmy gdzieś na urodzinach, czy weselu, czy innej imprezie nawet drinka się nie napiję

zresztą już też nie te lata co kiedyś

a młodość miałam spapraną to rządziłam w wieku 31 lat :)

a tu o keczupach
http://vitalia.pl/artykul4971_Ketchup-ktory-wybrac.html

Ostatnia edycja:
reklama
eh ja też tak kiedys mogłam. Teraz jest gorzej. Tj zdarzyło mi sie miec kaca po malej ilości alkoholu. Ale tak jak mówisz -po urodzeniu Tysi prawie nie pije. Piwo, ew kieliszek wina. A dziś maz na trzeźwo a my wspominałysmy stare dobre czasy.

A ketchup - ten livio naprawde polecam - pyszny tylko cięzko go dostac

Do góry