reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Aylin nie boj sie ;) Dzialaj bo warto :) Jakbym miala miejsce w zoladku to bym pochlonela caly na raz! No moze kawa gorzka przepijajac bo jest baaardzo slodki.

Munka milej pracy.

Kasiek a teraz mi smaka na fryty narobilas... z gora majonezu i keczupu... :eek: czyzby @ nadchodzila? Albo wyjatkowo mrozna zima :confused2:

reklama
hejka

Daję znak życia, ale ledwo co żyję... królestwo za bliski kontakt z poduszką!!!!!!

Aga - wieża to mi się kojarzy tylko z wieżą ciśnień u zbiegu ulic Wiśniowej i Sudeckiej.

Dzieki Dziewczyny, my juz spakowani, przygotowani i czekamy na jutro :tak:
Jeszcze tylko sobie trochę dom posprzątam i wszystko gotowe :-)

Munka a Ty jak? Spakowana?

a tak poważnie to mi siedzi w głowie to, ze razem lecimy :-D
Malo tego Aylin juz na nas tam czeka :-D

Niespodzianka dobrze że nie cierpię orzechów włoskich w ciastach :-):-):-) także na tort się nie skuszę :-D:-D:-D

ale fryty bym zjadła i to duuuużąąą ilość z majonezem :-D:-D:-D, niestety staram się troszkę zgubić oponkę na brzuchu bo jak tak dalej pójdzie to już w nic się nie ubiorę, teraz już mam 2 swetry na krzyż i dobrze że mam leginsy bo w spodnie dżinsowe już prawie nie wchodzę

piszę tego posta od 19.15 :-):-):-)

Dziewczyny no blavam was fryty z majonezem aaaaaaa!!!!!! Zaslinilam sie cala i nie nadazam z polykaniem!!!!!!!!! A najlepiej te duze frytki z maca aaaaaaaa!!!!! Tortura!!!!! Ja w ciazy jestem!

Niespodzianka a ten tort robilas? Mi ZAWSZE opada beza. Przeczytalam milion porad i zawsze jest miekka i opada ostatecznie:/

Pola kochana bawcie sie dobrze oczywiscie bedziemy tesknic!!

Sunshine fotomontaz?! o_O

Wy (Niespodzianka) to wiecie jak zrobić człowiekowi smak na co coś dobrego wieczorem :crazy:
Stół i krzesła skręcone z małym pomocnikiem, a sierota, ze mnie i co drugi palec mam rozwalony :confused2:

aga no to masz prezent na Mikołaja - stół z krzesłami:) A faktycznie całuśny, ciekawe czy mu tak zostanie:p Aguś ja mam takie duże kwadratowe puzzle z kolorowymi literkami i obrazkami. Z zewnątrz coś jak cerata, a w środku gąbka - kupiłam w Tesco.
Ja myślałam coś o takich, ale nie mogę znaleźć z serii miasto czy pojazdy.

Aga - wieża to mi się kojarzy tylko z wieżą ciśnień u zbiegu ulic Wiśniowej i Sudeckiej.
W wieży cisnień byłam ran na obiedzie, a moje wieżyczki są inne :)

josie wybaczam Ci ale normalnie jakbyś nie była w ciąży to bym Cię udusiła gołymi rękoma :szok::szok::cool2::cool2::szok::szok:

a ja nawet nic na śniadanie nie mam bo mała mi nie dała pojechać do sklepu :-:)-(, straszna dziś była i kurde wyszło jej jakieś uczulenie w zgięciu łokci wiecie co to może być ??????
mój K dał jej dziś keczupu, czy Wasze dzieci jedzą keczup ??????

reklama
Do góry