reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Cześć :)

Muńka dzięki za artykuł. Zuzia bez smoczka żyć nie może. Jak ją próbowałam ostatnio położyć w dzień bez smoka, to była taka panika i płacz, że zaraz go wyjęłam z powrotem.

Czy Wasze dzieci dużo jedzą? U nas jedzenie mogłoby nie istnieć. Zuzia kiedyś mega klucha teraz się zrobiła za szczupła:eek: ma 10 kilo i ciągle stoi w miejscu.

moja też póki co bez smoka nie uśnie i w dzień też się domaga, ale staram się ją czymś zająć, żeby o smoku nie myślała.
Moja je dużo.

Muńka Andzia no co wy każdy ma swoje sposoby i zdanie co do wychowywania czy zapobiegania płaczom u malucha. Po prostu ostatnio nie wpadałam bo moja mama poszła do pracy a ja musiałam troche spraw pozałatwiać zabrac sie za lekcje bo w ten weekend mam zjazd itp. Ja sie nie obrażam za takie coś. I w sumie macie racje bo to robienie z dziecka głuptaka. Nie robimy tak tylko jak trzeba szybko i bezboleśnie wyjść bo on wtedy nie płacze a tak to albo do okna z nim chodzimy zeby komuś pomachał czy coś. Nie mam wam za złe za wyrażanie swoich opinii po to jest to forum alby sie dzielić swoją wiedzą i doświadczeniami.

to fajno :tak:
Zdrówka dla K!

I pytanie, ktore mnie murtuje juz dluzszy czas.... czy Waszym pociecha smierdza stopki? Moze brzmiec smiesznie ale mlodej poca sie bardzo stopy zwlaszcza po nocy jak spi w spiochach a najbardziej miedzy palcami...:confused2:

Ale zarąbisty michu!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-)
Pewnie, że Gabiszce śmierduszkają stopki, w końcu z tyłka wyrastają, co nie??? ;-);-) ale i tak uwielbiam je całować
Też się jej pocą, jak jest w butach. W domu biega w ekotuptusiach założonych na bose stopki i tak się nie pocą.

Hej,

Mam nadzieje, ogromna nadzieje, ze te wczasy bedą udane, trzymajcie kciuki...

pewnie, że będą!! w końcu ja tam będę, to nie może być inaczej!! :-D;-) do jutra!!!!!!

reklama
hej baby

Dziś mogę powiedzieć że się wyspałam w końcu moja dziadyga przespała ładnie noc, wstałyśmy o 6.40 :-):-)

No właśnie podpinam się pod dziewczyny gdzie niektóre forumowiczki zniknęły ??????????????????? wracajcie do nas !!!!!

josie kiedyś mówiłam że mała tyle gada ale może jakoś Ci to umknęło :eek:

Kasieńka tak patrzę na Twój suwaczek i nie wierzę że to już tak mało Ci zostało !!!!!! zdrówka Wam życzę :-)

asik dla D też zdrówka

Muńka dzięki za artykuł o smoczku

Papitkaa dla Was też zdrówka

Rurka u nas z jedzeniem różnie czasami zje sporo czasami mniej i też ważymy 10 kg

Sunshine no proszę jaki przykładny tata :-):-), mojej też czasami jadą stopy a zwłaszcza miedzy palcami :-D ale nie aż tak jak to josie ujęła że stópek nie można wycałować

Polaa udanego urlopu :-):-), czekamy na relację jak wrócisz

Aga dobry pomysł z tymi puzzlami chyba też takie kupię

Papitkaa zdrowka dla malucha.

Polaa nawet jakbys mnie rozczlonkowala to niestety sie nie zmieszcze wagowo w Waszych bagazach :confused2: Milego urlopu :-)

Asik wspolczuje marudy - oby szybko przeszlo.

Rurka moj wazy 11 kg. Na jedzenie nie ma czasu. Jadl ladnie przed wyjazdem do Pl. W Pl sie popsul i tak mu juz zostalo - waga stoi w miejscu juz od dluzszego czasu. Gdzies czytalam, ze zapotrzebowanie naszych dzieci na kalorie (i apetyt) moga byc teraz mniejsze.

Alijenka oby nocki byly takie jak dzisiejsze. Moj sie obudzil o 1 i wyl do ksiezyca :confused2:

Sunshine zagladaj tak czesto jak mozesz :) A jak skonczysz studia to sie poprawisz ;-) Tomkowi nie smierdza stopy (bardzo), ale czuc je stopa :p

Aga eeeno nie dosc, ze Bob budowniczy to jeszcze sie za skladanie mebli bierzesz :-)

Mam cos dla Was na weekend - slodkie, kaloryczne i pyyyyszne (chyba, ze ktos nie lubi bardzo slodkich ciast/tortow)
Moje Wypieki | Tort dacquoise z orzechami i daktylami

Polaa - a nie mowilam ci że ja już tu na gran canari czekam na ciebie?
Udanego urlopu ;)

Aylin !!! to Ciebie też tam spotkam??????? suuuper!!! :-D to może inne dziewczyny też się skuszą i w końcu uda się forumowe spotkanie!!! :-)

Mam cos dla Was na weekend - slodkie, kaloryczne i pyyyyszne (chyba, ze ktos nie lubi bardzo slodkich ciast/tortow)
Moje Wypieki | Tort dacquoise z orzechami i daktylami

Noooooo przecież to nasz obowiązkowy produkt warszawskich spotkań:-D Tylko, że jeszcze żadna z nas się sama na niego nie porwała, zawsze kupujemy w cukierni :-) mniam!!!!!!!

Jadę do pracy! pa!

sunshine śpi bez skarpet czy śpiochów a więc nie pocą się w nocy. W dzień też nie, ale jak ostatnio ubrałam jej grube skarpety do zimowych butów to były spocone:) Ale nie śmierdzą. Fotka piękna, a tak myślałam, że coś z tym misiem nie tak:p

papitka z jedzeniem jak u Andzi:) Jest na UU i raz zje więcej, a raz 3 łyżki obiadu i napchana. Zdrówka!

polaa udanych wakacji!!!

josie P pogardziła po raz kolejny pysznym spaghetti - twój miałby co jeść bo nagotowałam na kilka dni:p

aga no to masz prezent na Mikołaja - stół z krzesłami:) A faktycznie całuśny, ciekawe czy mu tak zostanie:p Aguś ja mam takie duże kwadratowe puzzle z kolorowymi literkami i obrazkami. Z zewnątrz coś jak cerata, a w środku gąbka - kupiłam w Tesco.

niespodzianka kusisz wypiekami. A ja dziś na frytkach!

reklama
Muńka - pamiętam ze spotkania z wami :) ale u nas takowej cukierni nie ma. Wiec juz prawie od raoku zbieram sie na odwage aby wlasne słodkie dzielo stworzyc :)

Do góry