reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Ja kiedys ogladalam program o keczupach i mowili,ze dzieci powinny jesc (wiadomo,ze te bez gówienek), bo sa zdrowe (po prostu pomidory są zdrowe). Z tego co pamietam,to Kotlin w słoiczku nie ma raczej niczego złego w składzie,za to w butelce plastikowej ma jakieś dodatki. Kupiłam ostatnio taki dla dzieci i skład nie jest zły. Musze poszukać tego livio,choć G raczej parówek nie jada,więc keczup u nas nie jest za często jedzony.

Iwon- na wszelkie siusiakowe zapalne stany bardzo dobra jest nasiadówka w korze dębu.

Mam dziś full do zrobienia a ja leże i oglądam z G toy story :-/

Ostatnia edycja:
reklama
hmm ketchup zdrowy? cukier, ocet, sól... nie sądzę;-)
na pewno alijenjka masz rację, że zdrowysz od majonezu czy musztardy, ale to wg mnie po prostu mniejsze zło
no i jeśli rzeczywiście wybierzemy ten bez aromatów i konserwantów

co nie zmienia faktu, że ja ketchup uwielbiam:rofl2:

Kurcze...myslalam,ze mam zajad i smarowalam pomadka nawilzajaca,a teraz czuje,ze to opryszczka mi wylazi w kaciku ust... Najgorsze,ze całowałam G w usta :-/

zaza muńce chodzi o to, że zdrowy ze względu na zawartość pomidorów, a przetworzone mają tam jakiś składnik bardzo zdrowy, antynowotworowy itp.

iwon biedaczek:/ Oby mu szybko przeszło, a może posmaruj mu clotrimazolem. P smarowałam jak miała zaczerwienione i ją szczypało, na drugi dzień wszystko zeszło.

aga a może farma? Puzzle do kąpieli Farma - Kreatywne Maluchy

aylin ojoj, ale bym się popluskała:p Za tydzień też idę na basen, bo po P zapaleniu mam 2 tygodnie odczekać:/

Robię dziś pizze - sama. Ciasto też sama :)

Munka ja mam na dolnej i górnej wardze. Opryszczka zaraza dopiero jak pęcherzyk pęka

Załączniki

• 1384593173697.jpg
    1384593173697.jpg
    15,8 KB · Wyświetleń: 40
Witam sie porannie z kawka

Kasienka przegapilam jakos, ze choroba Cie bierze - zdrowka.

Iwon ja nie wiem czy za trudny, bo sama nie pieke ;) Jedyne co robilam do tej pory to ten tort, ciasto rafaello, brownie (wg Macku) i babke cytrynowa... To chyba wsjo. Wiec jak mnie sie udalo, to mysle, ze dasz rade :D

Alijenka a jak nocka? Ja teraz keczupu nie jem prawie, a kiedys tylko kanapki zoltym serem i keczupem. I tak codziennie :sorry2:

Munka owocnego dnia zatem :) Mam nadzieje, ze G sie zimnem nie zarazi - ja czesto T calowalam, a na drugi dzien mi sie zimno pojawialo i nic nie lapal (tfu tfu)

Kasiek a wiesz, ze dobry pomysl z ta pizza... Wszystko mam tylko po ser w kostce musze skoczyc.

Aylin zdjecie super. A zimno to zmora. U mnie niestety jest najgorzej jak sie pojawia - jak zaczne wtedy przez nieuwage drapac to sie paskudztwo roznosi po calych ustach :/ Kiedys mialam takiego olbrzyma, ze wygladalam jak Rocky po walce.

Pisze tego posta (i pije zimna kawe) juz z poltorej godziny - pewnie jak go wysle to sie okaze, ze jest pelno nowych postow :p

Ostatnia edycja:
Cześć

Nocka do d*py- młody co chwilę się budził

Zaraz na zakupy ruszam

Andzia jak K wraca z pracy to nie może się opędzić od dzieciaków a ja korzystam;-)

Sunshine hehe fotomontaż:-D
Damianowi nie śmierdziuszkaja stopki

Polaa bawcie się dobrze

Alijenka super, że się wczoraj wyspałaś:-) a jak dzisiaj? Damian nie przepada za ketchupem

Iwon oby ból barku szybko minął i śtarszakowi przeszło

Muńka współczuję opryszczki

zaza nie tyle co zdrowy ale najzdrowszy w porównaniu do innych dodatków :-D:-D i dokładnie mniejsze zło :-):-)

pudliszki też nie ma sztucznych aromatów i konserwantów i chyba największą ilość pomidorów w pomidorach Łagodna wersja Ketchupu Pudliszki może pochwalić się największą ilością pomidorów zużytych na 100 g keczupu. Pomidory (193 g / 100g ketchupu łagodnego; 183 g /100 g ketchupu pikantnego)

i też dużo ma ten
Ile keczupu w keczupie - test Wirtualnej Polski - Strona 13 - Finanse - WP.PL

Muńka ja codziennie łykam witaminę C 1000 Gold i tfu tfu opryszka mi już nie wychodzi, a bywała u mnie dość często

kasiek to co można na pizzę wpadać ???????????? :-):-):-)

Aylin
nio nio mała jak pływa sobie w baseniku my chyba w pon pójdziemy jak mnie mocno nie zaleje @

Niespodzianka tfu tfu odpukać nocka całkiem całkiem :-):-), jedna pobudka :-D

asik współczuje nocki

Ostatnia edycja:
reklama
zaza muńce chodzi o to, że zdrowy ze względu na zawartość pomidorów, a przetworzone mają tam jakiś składnik bardzo zdrowy, antynowotworowy itp.

:tak::tak::tak:

my jutro jesteśmy zaproszeni na domową pizzę robioną przez męża mojej kuzynki :-D ale nie pogardzę kawałkiem od Ciebie:-D

Aylin - ale Wam fajnie!!!

asik - powodzonka na szopingu!!!! ja ruszę po obiedzie.

Muńka ja codziennie łykam witaminę C 1000 Gold i tfu tfu opryszka mi już nie wychodzi, a bywała u mnie dość często

to jest chyba moja 3-cia w życiu :-)

Do góry