reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

masakra, Damianowi włączyło się marudząco-jęczońce, do tego płacze jak tylko usłyszy nie

Andzia dziadki posiedzieli godzinkę, wypili kawkę i pojechali

Kasienka młody ma mokry, odrywający kaszel

Kasiekz współczuję nocki

Mam dosyć dzisiejszego dnia, dobrze, że za 2 godz K. wraca z pracy to się zajmie młodym a ja trochę odsapnę

reklama
Papitka - zdrówka dla Kuby i mam nadzieje ze bedziesz częsciej zaglądać :-)
Rurka - Mati jeszcze na cycku i rówżnie bywa z jedzeniem ; jednego dnia może cały dzien coś mamlać, drugiego tylko cycka. Waży 11 kg, wiec średnio.
Asik - wspóczuje marudy i dobrze ze K chce się zajmować dziećmi po powrocie z pracy. Odpoczywaj

W sumie to Mati używa smoczka tylko do zasypiania w żłobku, myśle, że i bez niego dałby radę. Zastanawiam sie czy po odstawieniu od piersi nie bedzie sie częściej o smoka upominał.

Witam z pracy :happy:

Pe dzis dostal dzien wolny i zdecydowal, ze zostanie z Perla w domu zamiast posylac ja do opiekunkie tak wiec zrobilam :-) Troche szkoda bo dzis w UK jest dzien Children in Need (cos jak Wielka orkiestra) i dzieciaki mialy przyjsc w pizamach :-D ale wlsnie dojrzalam na FB, ze moj Pe tez zafundowal mlodej pizamowy dzionek, sobie zreszta tez :-D
1451995_654486074574380_235307149_n.jpg

Kochana niestey nie uda mi sie wrocic na FULL TIME do Was ale bede zagladac najczesciej jak sie da, bo nie da sie od tak zakonczyc tej wspanialej znajomosci ;-)

Munka- dziekuje za oswiecenie mnie z tym porazeniu przysennym!!! u nas mowi sie na ze dopadla Cie znora! brrrr nie lubie tego uczucie, bardzo przerazajace:szok: Odpowiadajac na pytania: 1. Perla sie poci w nocy. 2. zestaw pokazany przez Aylin a wczeniej przez Kasiek zostal przetestowany przez Aure w IKEA i jest boski dostanie go od nas w prezencie pod choinke :tak:

Kasienka
- moaj u Claire tez inaczej sie zachowuje niz w domu, tam jest idealnym jedzacym i spiacym dzieckiem a w domu nie zawsze, Pe uwaza, ze Claire mowi to co chce uslyszec ale mi sie wydaje, ze przy inncyh dzieciach nasze szkraby zachowuja sie inaczej a poza tym przy swojej mamie tez inaczej bo wiedza na co moga sobie pozwolic :tak: Zdroweczka dla Was cmok

Rurrrka- witaj :-) i gratulacje :tak: Moja je roznie raz wiecej raz mniej :confused2:

I pytanie, ktore mnie murtuje juz dluzszy czas.... czy Waszym pociecha smierdza stopki? Moze brzmiec smiesznie ale mlodej poca sie bardzo stopy zwlaszcza po nocy jak spi w spiochach a najbardziej miedzy palcami...:confused2:

Załączniki

• 1451995_654486074574380_235307149_n.jpg
    1451995_654486074574380_235307149_n.jpg
    31,8 KB · Wyświetleń: 50
Hej
Sunshine jaki boski zolty mis!!!!
Jankowi sie na szczescie stopy nie poca ale znajomych synek ma ten sam problem od kiedy chodzi w butach, no nie da sie stopek wycalowac:( to chyba normalne i zalezy od czlowieka, on akurat po tacie odziedziczyl

Kasienka oby katar szybko przeszedl, ja ostatnio jankowi dawalam prenaln dla kobiet w ciazy bo mi to bardzo pomaga zwalczyc przeziebienie i jego tez uratowalam:) plus euphorbium i rosolek na obiad:)

Sunshine - myslę ze tu juz żadna z nas nie jest na Full time, ale co to za myśli,żeby nas opuszczać:wściekła/y: nu nu nu
Co do spoconych stópek , moi chlopcy ,jak juz pisałam, bardzo sie poca, więc siła rzeczy stopy tez, ale nie jest żle. Moze nie sa to przyjemne wonie, ale nie odrzucają:-D

Hej,

wpadam tylko na chwile bo dzisiaj wszystko w biegu. Odezwę sie za tydzień w sobotę jak wrócę :tak: Ide sie pakować, jeszcze trochę roboty mam.
Mam nadzieje, ogromna nadzieje, ze te wczasy bedą udane, trzymajcie kciuki...

munka do zobaczenia jutro :-D

reklama
Dziś jakiś dzień zakręcony rano skręciłam dwa krzesła, jeszcze 4zostały :/, a tak swoją droga zawsze chciała mieć stół i krzesła w pokoju, a nie ławę i teraz miała pretekst by kupić :D w niedziele przyjeźdzają "teście" mojego brata do wrocka i do nas na obiad to co przy ławie będa jeść hehe :D

Dziś też u Nas była Zośka i muszę bardzo uważać, bo A się w niej zakochał na całego :D chce ją brać na ręce cały czas całować, słodkie to jest :D

Właśnie oglądałam jakąs gazetkę o dzieciach i tam były fajne puzle kąpielowe i takie Antkowi mikołaj przyniesie, mam dosyć gumowych zabawek które pleśnieją.

aga ten bobby snow dla 3 latka będzie rewelką! A do bobby car'a wszędzie są takie zabudowane jajkowate przyczepki, nigdzie nie znalazłam takiej otwartej jak A ma:/
Musisz obserwować na allegro, bo jakiś czas temu były, a jak nie to w de kupić :D

Bardzo mi się podoba ten artykuł :) czyli do 2lat mam jeszcze trochę czasu :)

Mam dosyć dzisiejszego dnia, dobrze, że za 2 godz K. wraca z pracy to się zajmie młodym a ja trochę odsapnę
Dajesz radę już niecała godzinka została :D

Sunshine super fota!!! Ja też chce takiego misiaaaaaaaaa!!!!!

Współczuję Wam chorujących maluchów!!!!

Do góry