reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Rurka witaj :) Fajno że wróciłaś

Ja kontrolnie zaglądam i informuję że żyję. Weny brak do pisania.

Kasiek aga alijenka zazdraszczam spotkania. Ja ciągle sama z młodym i fiola już dostaję.

Muńka ja krzeselko mam 3w1 więc nie pomogę.

Na Mikołaja młody dostanie samochód taki co może usiąść na nim i nogami się odpychac.

Byliśmy w niedzielę z młodym na odpuście. Puściliśmy go luzem z zamiarem kupienia rzeczy którą sobie upatrzy, oczywiście w granicach rozsądku i naszych finansów. Liczyliśmy na zainteresowanie samochodem jakimś ewentualnie jedzeniem. A dziecku co się spodobało? Różowa torebka ze srebrnym łańcuszkiem zamiast paska z twarzą Maszy z jego ulubionej bajki. Myślałam że padne.

Aaaaale zimno. Spacerowałam z młodą 1,5 godz. i chyba odmroziłam sobie ręce...gryyy. A mój dzień za nic w świecie nie założy rękawiczek - na ich widok giga awantura. Dobrze, że spała to pod koc schowałam.

muńka
ja podpisuje się pod Aylin, bo ma to co ja:) Sobie chwalę bardzo! Stolik ze schowkiem prostokątny i piękny. Krzesełko bardzo stabilne, nie wysokie i wytrzymałe:) Mamut z ikea ma wyższe krzesła zdaje się dla starszych dzieci.

polaa no właśnie ja też maty nie używam, no bo po co. A jak widać jednak warto, bo to ułamki sekund i chyba jednak zakupię jak radzi Alijenka:)

alijenka ależ P zasnęła w aucie:) Na szczęście na sam koniec i spała raptem 15 min., ale to wystarczyło, aby fruwała do 22.00! Na szczęście tak ją to wszystko wykończyło, że cudnie spała.

aga alijenka dobrze, że zostałyśmy 30min. dłużej, bo u mnie na wiosce był mega wypadek z udziałem 5 aut właśnie pół godziny przed moim przyjazdem. 5 wozów strażackim, karetki, policja i oczywiście musiałam objazdem jechać.

młodak wczoraj aga mówiła, że jej A też w torebkach gustuje:ppp

asik przypomniałaś mi o zakupie kurtki:/ Jejku też musze wybrać się w weekend bo buciory i kurtalkę.

meldje ze u mnie tez brak kurtki i butów. I tez zakupy w planie.

Byliśmy w niedzielę z młodym na odpuście. Puściliśmy go luzem z zamiarem kupienia rzeczy którą sobie upatrzy, oczywiście w granicach rozsądku i naszych finansów. Liczyliśmy na zainteresowanie samochodem jakimś ewentualnie jedzeniem. A dziecku co się spodobało? Różowa torebka ze srebrnym łańcuszkiem zamiast paska z twarzą Maszy z jego ulubionej bajki. Myślałam że padne.

Kupiliscie?? :)

Munka - ja nie ma stoliczka i nie palnuje kupić, wieć nie wiem który najlepszy
Mlodak - samochod do jeżdzenia super sprawa. Mati śmiga po domu na takim ( ma po Adrianie) i włąsnie co z ta torebką:-D
Kasiek - boszzze dobrze ze jechałyscie póxniej. A coś poważnego sie stało, czy zwykłe stłuczki???

Ja w tym roku mogę zapomnieć o zakupach ( chyba ze na wyprzedazach jakieś buty kupie), bo mój madry M przekroczył ( znowu) budzet przeznaczony na samochód o łądne 3 tysie, więc teraz trzeba zrezygnować z paru rzeczy:wściekła/y:
Dobrze, ze na wyprzedazach w tamtym roku kupiłąm sobie płaszczyk wełniany i kurtkę puchowa to goła w zimie nie będę chodzic:-D

Andzia nie wiem ile slabsze nocki moga trwac :p Nie ma reguly - u nas od kilku dni do 2-3 tygodni.

Polaa bidula z Wojtusia, ale na szczescie nic powaznego sie nie stalo. Moj siostrzeniec wybil jedynke na kafelkach jak mial 2 lata (cos kolo tego) i do tej pory szczerbaty chodzi... Fajnie masz z tym urlopem - ja nie mam kasy na bilet, ale moze mnie w bagazu upchniesz?

Mloda tez jestem ciekawa czy kupiliscie :D

Kasiek mlody tez ma alergie na rekawiczki, zebami zdejmuje od razu :/

Rurka ale super, ze jestes :) Gratuluje drugiej dzidzi :)

Munka wspolczuje okresu.

Rurka witaj :) gratuluję drugiej dzidzi

Muńka młody w domu nie ma stoliczka. Na ogrodzie mamy zwykły plastikowy i do tego krzesełka

Młodak haha i co kupiliście tą torebkę?

Kasiekz młody też nie lubi rękawiczek, ale zakłada jak już mu łapki zmarzną;-)

Andzia ja nie miałam kupować kurtki bo miałam z tamtego roku ale, że zamek poszedł...

Hehe widzę, że wielu z Was przypomniałam o kurtkach i buciorach;-)

Oszaleje z dzieciakami, jak nie jedno ryczy to drugie.... i tak w kółko się zaczepiają i robią sobie na złość

Ja też w weekend jadę na zakupy, bo muszę sobie strój i buty na 18-tkę kupić i męża jakoś ubrać :-)

:-D:-D:-D

Dzięki za info w sprawie stolików, pojadę do ikeowa i pooglądam, ale skojarzyłam, że na balkonie stoi taki zwykły
LACK Stolik - pomarańczowy - IKEA , więc póki co go wyjęłam, wyczyściłam i stoi :-) trochę jest zniszczony, ale póki co może być. G sobie siedzi i maluje :-)

Powiem Wam, że G zamiast bajek może oglądać programy taneczno-wokalne, uwielbia!!!!! ostatnio siedziała godzinę i oglądała występy Mazowsza i co chwilę wołała "kuku" (bo moja mama puszczała jej "kukułeczkę" w ich wykonaniu) i chciała pewnie, żeby zaśpiewali :-) i jakie ma emocje przy tym!!! cieszy się i bije brawo na koniec :-D Lecą powtórki tych wszystkich programów i jak tylko zobaczy, to pozamiatane, musi lecieć. Noooo cieszę się, bo muzyka jest dla mnie mega ważna!!!!

K był gotowy kupić jak młody zaczął wyć gdy chcieliśmy mu ją zabrać. No ale cena powaliła - 26zł za takie badziewie. W efekcie wróciliśmy z quadem:
DSC_1227.jpg
Polska firma, wydaje się być trwały. Można prowadzac na kiju ale i samym się bawić. Strzał w 10! Nawet zasypia w dzień z nim :)

Załączniki

• DSC_1227.jpg
    DSC_1227.jpg
    30,1 KB · Wyświetleń: 36
reklama
Munka ze tak spytam, gdzie Ty w weekend sie wybierasz? Na jakie zakupy??? Przeciez ze mną lecisz!!!! Czekam na lotnisku w sobotę rano :-D

Niespodzianka a do której torby sie zmiescisz? 15kg czy 10kg? :-)

rurka witaj z powrotem

Do góry