reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Ja też muszę kupić młodej sanki!!!

Myślę, że wpisujmy prezenty gwiazdkowe w temat, który już jest, bo faktycznie byśmy musiały co chwilę dodawać nowy temat.

reklama
Oooo i ja sanki też muszę zakupić:D

młodak
zajrzyj do tego wątku z prezentami na roczek, on jest na bieżąco odświeżany:) Dbam o to:p I również polecam ci ten Bobby Car co alijenka, bo sama go właśnie kupuje! Jest mega, nasze dziewczyny i właściciel fury nie odstępowali jej na krok:D

muńka melodie z większości znanych jej bajeczek, albo 'tudu tudu trududu', 'lalalala' itd. i się tak przy tym ba boki kręci:) A dziś coś jej się z telefonem pogmatwało i do mikrofonu mówiła 'kto tam' :D:D:D

alijenka moja droga wczoraj w Arkadach Wrocławskich. Nie wiedzą czy samobój czy za bardzo wychylił się, bo szukał kogoś piętro niżej:/

muńka melodie z większości znanych jej bajeczek, albo 'tudu tudu trududu', 'lalalala' itd. i się tak przy tym ba boki kręci:) A dziś coś jej się z telefonem pogmatwało i do mikrofonu mówiła 'kto tam' :D:D:D

hehehehe !!!! a moja G ostatnio u mojej babci przystawiała ucho do termometru na grzejniku i mówiła "alo" :-D nie wiem co w nim było podobnego do telefonu, no ale ona podobieństwo widocznie widziała ;-)

Hej laski zlitujcie sie nie mam kiedy czytac!!!

Alijenka nie chwalilas sie ze niuska tak ladnie juz mowi!!!

Rurka witaj:) wracaj wracaj bo nas tu juz coraz mniej!

Mlodak padlam z ta torebka hihhihih

Pola dobrze ze wojtus ok, i jak ja ci zazdroszcze wyjazdu!!! A my dzis dostalismy propozycje na tydzien do livigno przed swietami ze znajomymi z dziecmi, i kurcze bardzo chce jechac ale sie troche boje bo to prawie 2000m.... Tzn jezdzic oczywiscie nie mam zamiaru ale nie wiem czy przebywanie tak wysoko nie zaszkodzi....

Kurcze dzis mi zmienili managera. Niby fajny ale kompletnie sie nie zna na tym co robie i nie bedzie w stanie docenic mojej pracy:/ a bedzie mi oceny roczne wystawial.... dobrze ze ide na macierzynski niedlugo

Josie mnie sie wydaje, ze nie zaszkodzi. Przeciez nie jesteś chora tylko w ciąży :-) Ja wiem, ze nie wolno niektórych rzeczy ale to akurat chyba tak. Fajnie :tak:

Jak mam chwile to mnie z serwera wywala :/ właśnie skończyłam skręcać stół i nie myślałam, ze zajmie mi to dwie godziny:szok::szok:

aga bosche Antoś miał dziś dzień pełen wrażeń, najpierw laski a potem kolejna setka zabawek! Będzie spał jak zabity:p A on był grzeczny, bo speszony dwoma babsztylami:)
Na szczęście nie zabawki, a ciuszki :) no i z wrażenia poszedł spac o 23ej :baffled:

Edek - Mati ciągle chodzi i krzyczy Ammmmmmmmmmm - wraca mu apetyt po chorobie.
a i nocka dziś znowu tragiczna i ponawiam pytanie: Czy takie nocki długo trwają????
Z nockami to nie wiem raz mam super i pierwsza pobudka o 6ej, a raz walka i co 2h, cały czas zwalam na ta ostatnia trójkę.

aga zobacz co bobby car ma dla prawdziwych rajdowców nocnik 3w1 - nocnik z kierownicą, sam nocnik bez kierownicy oraz ściągasz nakładkę i masz deskę dla bobasa na kibelek
Zobacz załącznik 593714
Firma bobby car robie sporo zabawek :) BIG :: Home

Byliśmy w niedzielę z młodym na odpuście. Puściliśmy go luzem z zamiarem kupienia rzeczy którą sobie upatrzy, oczywiście w granicach rozsądku i naszych finansów. Liczyliśmy na zainteresowanie samochodem jakimś ewentualnie jedzeniem. A dziecku co się spodobało? Różowa torebka ze srebrnym łańcuszkiem zamiast paska z twarzą Maszy z jego ulubionej bajki. Myślałam że padne.
No i cieszyłby się chłopak z torebki :D

No to się napisałam ......................

czesc
ciezko mi sie zebrac ... do pisania ...
chyba jakies chorobsko mnie bierze ... kaszel katar i ucho pobolewa delikatnie ...
ale wazniejsze zeby Nikosiowi w koncu przeszlo bo to mnie bardziej meczy ... ja sobie poradze ... czosnek czosnek i czosnek i damy rade :)

Andzia u nas trwalo czasem tydzien czasem 3 dni

Josie moze zapytaj lekarza czy sa jakies przeciwskazania

my tez musimy sanki kupic

Dzięki dziweczyny za odp w sprawie nocek. Dzisiaj już było całkiem dobrze - tylko jedna pobudka z płaczem. co nie oznacza ze sie wyspałam- poszłam spać o 2, bo M mi przypomniał o starej grze i jakoś sie wciągnełam.

A tak poza tym to dzien dobry :-)

Josie - zmiany zawsze sa trudne i na pewno Cie doceni:tak:
W sprawie wyjazdu skonsultuj sie z lekarzem, bo wiesz, ca;lkiem bezproblemowej ciązy to niestety nie masz :I

Kasienka - zdrówka dla Was. Nikosia jeszcze coś męczy???

Aga- ja stół skręcałabym cały dzień:-D. o ile wogóle bym go skręciła;-)

A i jeszcze jedna ważna sprawa. Sylka, Papitka i Aronia gdzie dziewczynki sie podziewacie?????

reklama
Hej

Damian obudził się przed 4 z mega katarem. Wyczyściłam mu nosek, popsikałam Nasivinem ale się rozbudził i zasnął dopiero po pół godzinie. Trochę też kaszle i nie wiem czy to od kataru?

Porobiłam multicytaty ale i tak nie poodpisuję bo dziadek z babcią przyjechali

Do zobaczenia później

Do góry