reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Zaza- to faktycznie drożej :-/

Andzia- ja z nockami nie pomogę,bo nie mam doświadczenia.
Gabi wczoraj przez sen krzyczała ammmmmm:-D jeszcze troche i zaczne sie martwic,bo je wiecej ode mnie :-)

Dziś nadal nie za dobrze się czuję, jak ja nie cierpię @ !!!!!!! A jak sobie pomyśle,że przyjdzie moment,że zaczne pracować i z takim stanem będe musiala byc w pracy,to dół na maksa. W byłej pracy wszyscy wiedzieli,że w ten dzień jestem nieobecna :-/

Ostatnia edycja:
reklama
hej dziołchy

dzięki dziewczyny za spotkanie :-):-)
kasiek mówiłaś że będziesz walczyć ze swoją do 22 aby zasnęła, a tu proszę jak ładnie mała spała za to ja z moja walczyłam do 22 bo mi zasnęła w aucie jak wracałyśmy :-:)-:)-(, a mój K poprzednią nic nie spał bo w trasie w dzień też mało spał, a dziś wstawał o 4 rano także nie był zadowolony z niespania małej :eek::eek::eek:
widzę że już allegro przetrząsnęłaś :-)

Dziewczyny takie jęcząco- buczące nocki długo u Was trwały???
u mnie do dziś takie nocki są :-):-) to tak na pocieszenia że to trwa już półtorej miesiąca :-D:-D

Po spotkanku:)

Aga zrobiła pyszną szarlotkę, a Antoś ma setki zabawek!!! Naprawdę góry:) Nataszka Alijenka wymiata pod względem mowy - powie niemal każde słowo, a Antoś daje mega całusy! Nawet zarobiłam jednego na pożegnanie i Polka oczywiście też:p Furorę robił Bobby Car - szczególnie na Nataszce. Polka okazała się największym rozrabiakiem, a zarazem najmniejszym bobasem. Coś jeszcze miałam, ale zapomniałam...

Było bardzo sympatycznie - dzięki i sorrka, że zostawiłyśmy ci taki bałagan do sprzątania:/
no Aga właśnie bałagan zostawiłyśmy straszny :-):-)
a Antoś ma naprawdę mega wielką ilość zabawek, Nataszka była w siudmym niebie ale najlepiej ją jednak interesował samochodzik, już napisałam do jej chrzestnego że musi małej prezent zrobić :-):-):-)
Hejka!

Ja dziś sobie cały dzionek zdychałam (@).

Czy Wasze dzieci w ciągu dnia często podjadają???
Moja non stop by coś jadła. Ciągle tylko słyszę "kako", "kako"!!!! (ciacho). Mam suche wafelki owsiane, czy normalne suche wafle, więc takie jej daje. Dodatkowo zrobiłam sama owsiane (pycha) i też je pochłania. Mam wrażenie, że ona jednak za dużo tego chce...

samcze czynności dnia codziennego wymagają od niej częstego mycia (choć ma zmywarkę), ale jest też trochę przewrażliwiona na tym punkcie i ma delikatną skórę.
Rozumiem Twój żal z braku piekarnika. Ja nie miałam długi czas i strasznie mi brakowało.
Współczuję @@@

Moja często podjada teraz, a związane to jest z tym aby siedziała w wózku czy spokojnie siedziała w aucie to zawsze albo żurawina albo paluszki Juniorki, albo takie wafle ryżowo- zbożowe

no ja mam zmywarkę składającą się z moich dwóch rąk i podłogi zmywam też ręcznie bo jakoś mi tak najlepiej, takie mycie rąk to fobia według mnie rozumiem za każdym razem jak przychodzę z miasta czy ogrodu czy po każdym wyjściu z toalety myję ręce, kiedyś był program o tych ludziach co przesadnie myją ręce, to jest normalnie choroba
Kurcze dzisiaj Wojtek przy kąpieli miał wypadek, tyle krwi to ja dawno nie widziałam Wystarczył moment, stałam nad nim jak zawsze a nagle jeden wielki huk, Wojtek walnal o wanne, w 5 sekund cały we krwi, z buzi leje sie krew jak woda z kranu...masakra, obudziłam męża bo sie strasznie przestraszylam. Uspokoił Go a ja patrzyłam czy zeby całe i okazało sie ze warga, spuchnieta jak nie wiem, ciekawe jaka jutro bedzie. Dawno sie tak nie wystraszylam...łazienka wyglądała jakby swiniaka zazynali :(

biedny Wojtuś !!! jak dzisiaj ????
a nie masz maty antypoślizgowej ??????????

Hej,

alijenka nie mam, tzn mam ale nie używam, pierwszy raz mi sie cos takiego zdarzyło. Zawsze przeciez nad nim stoję podczas kąpieli, wystarczyła chwila, dosłownie sekunda...dzisiaj juz lepiej, dzieki. Małe spuchniecie, zeby całe. Ale swoje wczoraj przeżyłam.

munka lepszego samopoczucia zycze, ach te @

nic ide powiesić pranie, oczywiscie Wojtek bedzie musiał pomagać czyli będziemy wieszać długo :-D Uwielbiam jak roztrzepuje pranie :-D

Heloł

Kurtka a raczej zamek w kurtce mi się zepsuł :wściekła/y: wyciągnęłam ze strychu jakąś starą i do soboty dam radę bo na zakupy się wybieram. Chcę sobie kupić buty, spodnie no i kurtkę.

Damianowi przeszło zapalenia siusiaka to i przestał wołać na nocnik... wydaje mi się, że wołał bo go bolało... trudno, przyjdzie czas i na niego

Andzia u nas jęczenie maksymalnie do 3 nocek

Kasienka dobrze, że poinformowałaś panie w złobku o małym gryzoniu... niech zwrócą większą uwagę

Josie fajnie, że w pracy ok

Pola bidulek....jak dzisiaj warga? A i przystojniak z Wojtka:-)

Alijenka, Aga Kasiek super, że spotkanko udane;-)

Muńka współczuję @
Damian też lubi sobie podjadać między posiłkami- chrupki, wafle ryżowe czy paluszki

Na mikołajki młodemu kupię jakiś samochodzik lub traktorek bo ma fazę na bum bum. A Oliwii pluszowego tygrysa- widziała w sklepie i bardzo jej się spodobał:-)

:zawstydzona/y::zawstydzona/y: Witajcie Kochane. To ja Rureczka marnotrawna:zawstydzona/y: dziękuje dziewczyny za wsparcie i że o mnie pamiętacie :*
Czytywałam Was od czasu do czasu, na pisanie jakoś się nie odważyłam po takiej przerwie. Konflikty w innym temacie skutecznie zniechęciły mnie do udzielania się na BB. A teraz pojawił się powód żeby wrócić, więc nieśmiało wracam:sorry:

Witaj Rurko po długiej przerwie :-) gratulacje!! :-D

Dziewczynki, pytań zadaję ostatnio całą masę, ale nic na to nie poradzę, że mi się pytający okres włączył... Tak więc kolejne:

chcę kupić G fajny stolik z krzesełkami, polecacie jakiś?

Ostatnia edycja:
Witaj Rureczko marnotrawna :) Nas teraz troche łatwiej nadrobić. Ale tylko troche i tylko czasem hehe

Muńka ja mam z ikei o taki:
Zobacz załącznik 593743 sundvik-krzeseko-dzieciece__0119345_PE275596_S4.JPG

Załączniki

• sundvik-krzeseko-dzieciece__0119345_PE275596_S4.JPG
    sundvik-krzeseko-dzieciece__0119345_PE275596_S4.JPG
    11,5 KB · Wyświetleń: 34
reklama
Rurrrkaaa jak miło Cię widzieć wracaj do nas !!!!!!!!!!!!!!!!! super ale się cieszę że jesteś :-D:-D:-D

polaaa ja od kąd małą kąpię w brodziku to tylko na macie bo inaczej też by leżała :-)

Muńka ten co Aylin pokazuje też ma kasiek i jest zadowolona wczoraj właśnie o tym rozmawiałyśmy :-):-)

asik ja też muszę sobie kurtkę kupić patrzyłam przedwczoraj w galerii ale ceny są kosmos !!!!! muszę iść dziś do naszych miastowych sklepów popatrzeć

Do góry