reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Aga jak dla mnie możecie Wszystkie lecieć :tak: Ale byłoby wesoło, co nie?:-D

katrina ok, pomyśle o Tobie :tak: Ale skoro szef tak blisko Ciebie a mimo to nie czujesz sie dogrzana to nie wiem jak ja to zrobię?! :-D

Polaa- no to zaraz sie pochwalę rodzince,że lecę na Kanary!!! :-D;-)

Aga - no właśnie,mnie też ta wieża zainteresowała!!

polaa ale ci dobrze! Normalnie przemawia przeze mnie mega zazdrość - wybacz, ale i zrozum:p Bosche...dobrze, że zęby całe. Kuzynki 2 latka ma uszczerbioną jedynkę po wypadku w wannie.

muńka muszę zrobić te owsiane. Tydzień temu robiłam ciasteczka cytrynowe i też niebo w gębie, a P wsuwała aż się kurzyło. No i z wit.C:p Moja zależy od dnia - raz wciąga chrupki kukurydziane, pieczywo żytnie czy wafle owsiane kilka razy dziennie a raz nie ma ochoty w ogóle. Ale ty nie masz czym się przejmować, bo ona pięknie zjada ci całe posiłki:)

aga bosche Antoś miał dziś dzień pełen wrażeń, najpierw laski a potem kolejna setka zabawek! Będzie spał jak zabity:p A on był grzeczny, bo speszony dwoma babsztylami:)

muńka katrina wieża z zielonym dachem:) Ale spox Aga mieszka na samym dole wieży więc nie musi siedzieć tam latami i zapuszczać warkocz, aby wszedł po nim rycerz i uwolnił ją:D

heloł

sorki ja na razie bez nadrabiania - Muńka ten zestaw co mam kosztuje 149 zł i zawiera scrub, softener i krem do rąk, ale jak na allegro masz taniej to się nie opyla

bye :)

Witam

Josie- super ze dzień w pracy udany.
Munka - wspołczuje wczorajszego dnia i oby dzisiejszy był lepszy. Co do pocenia - wydaje mi sie ze kiedyś pytałam lekarza :unsure:, ale spytam znowu.
Aga, alijenka, kasiek - super ze spotkanie udane:-)

Pola - ja też lecę;-):-D

Do potem

Edek - Mati ciągle chodzi i krzyczy Ammmmmmmmmmm - wraca mu apetyt po chorobie.
a i nocka dziś znowu tragiczna i ponawiam pytanie: Czy takie nocki długo trwają????

U mnie po dwóch zarwanych nockach dzisiejsza pięknie przespana, nawet najmniejszego jęku do 7.30 nie było...ach Antoś i Nataszką ja wymęczyli:p Ja chce częściej takie spotkania!!!

Ja to wczoraj doszłam do wniosku,że u nas to mozę reakcja na rozstanie ze mną. Ponad tydzien był non stop ze mna, a od wtorku u babci. Mama mówi ze cały dzien chodził i wołał MAMA, wczoraj było już lepiej i nocka troszkę lepsza.... zobaczymy

Kasiek - to męcz dziewczny, bo wiesz..... już niedługo wracasz do pracy i nie bedziesz miała tyle czasu. A i tak wam mega zazdroszczę tych spotkań

reklama
andzia wiem wiem i już mam koszmary związane z moim powrotem do pracy:/// Bosche jak ja nie chcę! W sumie może tak odreagowywać biedaczek:/ Może za parę dni mu przejdzie, albo jakieś zębisko.

aga zobacz co bobby car ma dla prawdziwych rajdowców nocnik 3w1 - nocnik z kierownicą, sam nocnik bez kierownicy oraz ściągasz nakładkę i masz deskę dla bobasa na kibelek
3690316983.jpg

Załączniki

• 3690316983.jpg
    3690316983.jpg
    29,5 KB · Wyświetleń: 55
Do góry