reklama
kasiekz
Fanka BB :)
ojoj wszystkie na BB lecą na weekendowe zakupy ja Muńka Asik Aylin...będzie się działo A wiecie, że we Wrocku w galerii 36-letni gościu wypadł przez barierkę, spadł na schody i w skutek odniesionych ran zmarł na miejscu:/
młodak dobrze trafiliście z zabaweczką, a z tym ciężko
muńka muzykalna dziewczyna. Będziesz ją musiała zapisać w przyszłości do jakiegoś zespołu P nie lubi nic poza pioseneczkami dla dzieci i sama chodzi z mikrofonem i śpiewa.
asik a więc jest nadzieja, że je w końcu założy
andzia nie mam pojęcia, bo to na mega prostej drodze. Chyba ktoś wyprzedzał, nie mógł się zmieścić i wciskał się między auta, bo nie widzę innego wytłumaczenia. Ale u nas wszystko możliwe - ostatnio gościu dosłownie na prostej drodze wjechał do Żabki na zakupy (centralnie autem w drzwi).
młodak dobrze trafiliście z zabaweczką, a z tym ciężko
muńka muzykalna dziewczyna. Będziesz ją musiała zapisać w przyszłości do jakiegoś zespołu P nie lubi nic poza pioseneczkami dla dzieci i sama chodzi z mikrofonem i śpiewa.
asik a więc jest nadzieja, że je w końcu założy
andzia nie mam pojęcia, bo to na mega prostej drodze. Chyba ktoś wyprzedzał, nie mógł się zmieścić i wciskał się między auta, bo nie widzę innego wytłumaczenia. Ale u nas wszystko możliwe - ostatnio gościu dosłownie na prostej drodze wjechał do Żabki na zakupy (centralnie autem w drzwi).
Ostatnia edycja:
alijenka
Mamcia Nataszki :))
Rurka właśnie zastanawiałam się nad mamutem i ostatnio widziałam u koleżanki to jakiś taki bardzo wysoki jest
mlodak moja wczoraj się zakochała w takim autku po prostu jest rewelacyjne !!!! BIG Jeździk New Bobby Car kolor czerwony z kółkami cichobieżnymi |
A Szymek dobry z tą torebką :-):-):-):-):-)
kasiek dobrze że moja nie protestuje na rękawiczki bo mam sąsiadkę i jej syn nie cierpi rękawiczek to masakra co ona ma zawsze w zimie z rękoma, także dobrze radzę abyś ją jednak męczyła z tymi rękawiczkami
a moja w aucie też spała może z 20 min bo ją obudziłam pod domem
to miałaś fuksa z tym wypadkiem !!!!!!
Aylin ja też mam jedną kurtkę i kozaki sprzed 4 i 3 lat :---(
Muńka moja też zamiast bajek woli tany tany :-):-)
kasiek a kiedy się to stało z tym gościem ????
a gościu wjechał do żabki na wielo sztuki a co !!!!
mlodak moja wczoraj się zakochała w takim autku po prostu jest rewelacyjne !!!! BIG Jeździk New Bobby Car kolor czerwony z kółkami cichobieżnymi |
A Szymek dobry z tą torebką :-):-):-):-):-)
kasiek dobrze że moja nie protestuje na rękawiczki bo mam sąsiadkę i jej syn nie cierpi rękawiczek to masakra co ona ma zawsze w zimie z rękoma, także dobrze radzę abyś ją jednak męczyła z tymi rękawiczkami
a moja w aucie też spała może z 20 min bo ją obudziłam pod domem
to miałaś fuksa z tym wypadkiem !!!!!!
Aylin ja też mam jedną kurtkę i kozaki sprzed 4 i 3 lat :---(
Muńka moja też zamiast bajek woli tany tany :-):-)
kasiek a kiedy się to stało z tym gościem ????
a gościu wjechał do żabki na wielo sztuki a co !!!!
kasiekz - a co Polka sobie śpiewa?? :-)
Wiecie co??????? to już chyba cenowa przesada......
Kurtka - PANDA BROWN cocoshki.pl
Wiecie co??????? to już chyba cenowa przesada......
Kurtka - PANDA BROWN cocoshki.pl
alijenka
Muńka i jeszcze produkt jest wyprzedany
Muńka szok z tą kurtką
alijenka kupiłaś w końcu te sanki? Bo chyba to Ty się zastanawiałaś. Ja mam zrobić listę prezentów dla Sz. i szukam wlaśnie sanek.
Co myślicie o nowym temacie: Mikołajki i Gwiazka naszych maluchów - prezenty dla 1,5 rocznego dziecka? Na roczek się przydało.
alijenka kupiłaś w końcu te sanki? Bo chyba to Ty się zastanawiałaś. Ja mam zrobić listę prezentów dla Sz. i szukam wlaśnie sanek.
Co myślicie o nowym temacie: Mikołajki i Gwiazka naszych maluchów - prezenty dla 1,5 rocznego dziecka? Na roczek się przydało.
alijenka
mlodak właśnie że nie kupiłam bo mam mętlik w głowie nie wiem jakie czy zainwestować i kupić lepsze czy kupić tańsze a nóż widelec okażą sie dobre, a temat super
reklama
alijenka
Aylin masz rację :-)