reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
ojoj wszystkie na BB lecą na weekendowe zakupy ja Muńka Asik Aylin...będzie się działo:D A wiecie, że we Wrocku w galerii 36-letni gościu wypadł przez barierkę, spadł na schody i w skutek odniesionych ran zmarł na miejscu:/

młodak dobrze trafiliście z zabaweczką, a z tym ciężko:p

muńka muzykalna dziewczyna. Będziesz ją musiała zapisać w przyszłości do jakiegoś zespołu:) P nie lubi nic poza pioseneczkami dla dzieci i sama chodzi z mikrofonem i śpiewa.

asik a więc jest nadzieja, że je w końcu założy:p

andzia nie mam pojęcia, bo to na mega prostej drodze. Chyba ktoś wyprzedzał, nie mógł się zmieścić i wciskał się między auta, bo nie widzę innego wytłumaczenia. Ale u nas wszystko możliwe - ostatnio gościu dosłownie na prostej drodze wjechał do Żabki na zakupy (centralnie autem w drzwi).

Ostatnia edycja:
Rurka właśnie zastanawiałam się nad mamutem i ostatnio widziałam u koleżanki to jakiś taki bardzo wysoki jest :sorry2:

mlodak moja wczoraj się zakochała w takim autku po prostu jest rewelacyjne !!!! BIG Jeździk New Bobby Car kolor czerwony z kółkami cichobieżnymi |
A Szymek dobry z tą torebką :-):-):-):-):-)

kasiek dobrze że moja nie protestuje na rękawiczki bo mam sąsiadkę i jej syn nie cierpi rękawiczek to masakra co ona ma zawsze w zimie z rękoma, także dobrze radzę abyś ją jednak męczyła z tymi rękawiczkami
a moja w aucie też spała może z 20 min bo ją obudziłam pod domem
to miałaś fuksa z tym wypadkiem !!!!!!

Aylin ja też mam jedną kurtkę i kozaki sprzed 4 i 3 lat :-:)-:)-(

Muńka moja też zamiast bajek woli tany tany :-):-)

kasiek a kiedy się to stało z tym gościem ????
a gościu wjechał do żabki na wielo sztuki a co !!!! :-D:-D:-D

alijenka właśnie o czymś takim myślę. Tylko może poszukam w niższej cenie.....:-(

edek: aaaaaa dojrzałam ten czarny niżej. Boski jest!!!!

Muńka szok z tą kurtką :szok::szok::szok::szok:

alijenka kupiłaś w końcu te sanki? Bo chyba to Ty się zastanawiałaś. Ja mam zrobić listę prezentów dla Sz. i szukam wlaśnie sanek.

Co myślicie o nowym temacie: Mikołajki i Gwiazka naszych maluchów - prezenty dla 1,5 rocznego dziecka? Na roczek się przydało.

mlodak właśnie że nie kupiłam bo mam mętlik w głowie nie wiem jakie czy zainwestować i kupić lepsze czy kupić tańsze a nóż widelec okażą sie dobre, a temat super :-D

Mlodak - a może do prezentów to pi prostu dorzucić zamiast zakładać kolejny temat? Bo zaraz na 2 LATA potem na 3 będziemy zakładać

Munka - i ta kurtka nawet ładna nie jest

reklama
Do góry