Hejka!
Ja dziś sobie cały dzionek zdychałam (@).
Teraz próbowaliśmy G uśpić w łóżeczku przystawionym do naszego, ale oczywiście było wycie do księżyca
Chciałabym, żeby chociaż w swoim zasypiała, bo w nocy może do nas dołączyć. Usypianie jej zaczęło mnie męczyć, a raczej to, że ostatnio musimy się z nią kłaść oboje - wtedy uśnie. Ciekawe, czy nam się uda ją przestawić.
Czy Wasze dzieci w ciągu dnia często podjadają???
Moja non stop by coś jadła. Ciągle tylko słyszę "kako", "kako"!!!! (ciacho). Mam suche wafelki owsiane, czy normalne suche wafle, więc takie jej daje. Dodatkowo zrobiłam sama owsiane (pycha) i też je pochłania. Mam wrażenie, że ona jednak za dużo tego chce...
Muńka moja się nie poci w nocy ale u niej w ogóle nie odkręcany jak na razie grzejnik i śpi w pajacu, a co do rąk to też mam suche ale ciągle zapominam je kremować także nie pomogę w tej kwestii, a czemu ona tak często te ręce myje ????????????
kurde coraz bardziej się nakręcam na zmianę kuchenki abym miała piekarnik bo teraz nie da się żyć bez niego już mam dość tego czytania co Wy tam pichcicie a ja nic nie mogę zrobić :-
-
-(
samcze czynności dnia codziennego wymagają od niej częstego mycia (choć ma zmywarkę), ale jest też trochę przewrażliwiona na tym punkcie i ma delikatną skórę.
Rozumiem Twój żal z braku piekarnika. Ja nie miałam długi czas i strasznie mi brakowało.
Munka - moi chłopcy obaj bardzo sie pocą, Adriana wystarczy nakryc kołderka wyżej niż do pasa i jest mokry. Myślisz że to jest coś niepokojącego???
myślę, że nie jest to wielki powód do niepokoju, ale jeśli tylko ona by się tak pociła, to chyba zapytałabym o to lekarza. U nas w całym mieszkaniu kaloryfery pozakręcane, więc temperatura spoko, a tym bardziej w jej pokoju, czy w naszej sypialni jest fajnie. Tylko zauważyliśmy też, że jak śpi z nami, to tak się nie poci, bo częściej się chyba odkrywa. Nie fiem nie fiem.
Muńka ten paraliż przysenny to jest chyba to! nawet nie wiedziałam, że jest taka "dolegliwość"! choć cierpiałam na to chyba od zawsze, ale niezwykle rzadko, a jak tylko wprowadziłam się do teściowej i D wyjechał do NL, to miałam tak co noc? a ustapiło jak tylko się wyprowadziłam od tej zołzy?
zestaw "piękne dłonie" czy jakoś tak z MAry Key mam nieotwarty w szafce, wzięłam na prezentacji, ale w domu do mnie dotarło, że mnie na niego nie stać
mam go zwrócić konsultantce, ale jak chcesz to ci odsprzedam, zapytam tylko jaka cena, bo zapomniałam, a jak będzie wyższa niż na allegro to nie ma sensu brać ode mnie
na prezentacji pani zafundowała mi taki zabieg z tego zestawu i efekt był nieziemski
No widzisz, to przynajmniej wiesz, co Ci dolegało ;-)
Zapytaj się proszę o cenę
Hej :-)
Coraz zimnej sie robi, Kuba juz w przedszkolu, maz jeszcze w pracy, Wojtek sie bawi a ja mam spokój
No a w sobotę na plaży bede leżeć
Juz czuje jak odpoczne przy chlopakach
ja też chcę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Fajno, że się forumki spotkałyście :-) Ciekawe z kim ja się będę spotykać, jak zaraz kolejna będzie miała drugiego bobasa.... kto znajdzie dla mnie czas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!???????!!!!!!!!!!! :-(
Ja na mikołajki kupię Gabi jakąś zabawkę, bo już się jej w domu wszystkie znudziły.