reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

hej!

Kasienka whmm te nocki rzeczywiście wydają się wskazywać na odreagowywanie...

Josie Muńka no co wy? ale jazz - taka chwilowa amnezja wręcz:szok: nie zazdroszczę

Muńka ten paraliż przysenny to jest chyba to! nawet nie wiedziałam, że jest taka "dolegliwość"! choć cierpiałam na to chyba od zawsze, ale niezwykle rzadko, a jak tylko wprowadziłam się do teściowej i D wyjechał do NL, to miałam tak co noc? a ustapiło jak tylko się wyprowadziłam od tej zołzy?

zestaw "piękne dłonie" czy jakoś tak z MAry Key mam nieotwarty w szafce, wzięłam na prezentacji, ale w domu do mnie dotarło, że mnie na niego nie stać :( mam go zwrócić konsultantce, ale jak chcesz to ci odsprzedam, zapytam tylko jaka cena, bo zapomniałam, a jak będzie wyższa niż na allegro to nie ma sensu brać ode mnie
na prezentacji pani zafundowała mi taki zabieg z tego zestawu i efekt był nieziemski :yes:

reklama
to by się siorka zdziwiła, jakby pod choinką znalazła miskę, oliwę z oliwek, krem i rękawiczki :-D hhmm....zawsze to jakaś myśl ;-)

wiesz - koszt nie duzy :) na jaja moze by c :p

Aylin - na allegro są zestawy z Mary Kay za ok. 100zł.... chyba jej kupię, a potem niech sobie szaleje z parafinką:-)
to 100 zł to nie tak strasznie. Allegro jak zwykle konkurencyjne

h

zestaw "piękne dłonie" czy jakoś tak z MAry Key mam nieotwarty w szafce, wzięłam na prezentacji, ale w domu do mnie dotarło, że mnie na niego nie stać :( mam go zwrócić konsultantce, ale jak chcesz to ci odsprzedam, zapytam tylko jaka cena, bo zapomniałam, a jak będzie wyższa niż na allegro to nie ma sensu brać ode mnie
na prezentacji pani zafundowała mi taki zabieg z tego zestawu i efekt był nieziemski :yes:

dokładnie - efekt nieziemski, ale pamietam ze jak cene usłyszałam to mnie lekko zamurowało.

Dziewczęta - włąsnie sobie uwiadomiłam ze musze ciasto na piernik zarobić - skoro na swieta mam zdazyć :)

I jeszcze jedna sprawa - co kupujecie szkraba na mikołajki?

Hej
Witam zza biurka:) nawet fajnie sie w koncu umalowac i uczesac hahah
Czuje sie lepiej, chyba tony cytryny i domowy rosolek pomogly:)

Mikolajki juz!!! Aaaaaa uwielbiam:)

Lece na spotk!

Ps kasia jak ozdrowiejemhy to chetnie wpadne porownamy brzuszki:p

Ostatnia edycja:
Hej :-)

Coraz zimnej sie robi, Kuba juz w przedszkolu, maz jeszcze w pracy, Wojtek sie bawi a ja mam spokój :-D No a w sobotę na plaży bede leżeć :-D Juz czuje jak odpoczne przy chlopakach :)

asik cos wiem o tym jak sie zasypia do przedszkola :tak: Dzisiaj na szczescie Kuba wstał bez problemu :tak:

Aylin Wojtkowi kupiłam juz wywrotke, taka duża z klockami mega blocks :tak: Tych klocków ma juz mnóstwo ale super sie nimi bawi.

Josie miłej pracy :)

Dzisiaj kończymy 17 miesięcy

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    15,5 KB · Wyświetleń: 34
Ostatnia edycja:
polaa młody ślicznie wygląda na tym czerwonym tle:) Najlepszego! Za miesiąc nasze dzieciaki będą miały już 1,5 roku....aaaaaaaaaaa

andzia od kiedy zaszłam w ciążę nie dotykałam kart, tylko z ręki mogę ci powróżyć:)

widzę, że i moje dziecie zaraziło się od waszych - w nocy od 4.00 do 5.30 jęki, płacz, marudzenie i kręcenie...potem jak padła to do 9.00 chrapała. nie wiem o co chodzi, trójki?

lecę pakować się do Agi (wiecie, że mieszka w wieży jak księżniczka?)...młoda na wstępie zje u was obiadek przez to że tak długo spała:/

no ja też się powoli pakuję do Agi ale jak na razie to moja mała śpi i nie wiem do której podrzemie :-D

kasiek moja psiapsiółka niooo była psiapsiólka bo jakoś straciłyśmy kontakt zarabia na wróżeniu z kart i w ogóle ma manie na tym punkcie, jeździ na zloty, na targi różniste ale nie chciała mi nigdy za bardzo powróżyć bo mówi że za dobrze mnie zna i wie za dużo rzeczy o mnie i zapewne bym nie wierzyła w to co mówi, ale kiedyś ją namówiłam na karty i powiedziała mi kilka rzeczy o których nie wiedziała ode mnie

asik ja nie pamiętam kiedy tak spałam jak Ty dziś :-:)-(

andzia współczuję nocki

Kasieńka fajnie że nocka lepsza :-):-)

Aylin jak małej zamówiłam zabawki już ale dam jej już teraz bo przecież one nie wiedzą czy to mikołaj czy choinka im to obojętnie kiedy co dostaną, zamówiłam małej odkurzacz, organki, fontannę z piłkami bo uwielbia piłki, znikopis 2 szt :-D

josie ja nie wyobrażam sobie w domu chodzić niepomalowaną :-D:-D:-D

polaa ale zadzraszczam Ci tego urlopu :rofl2::rofl2::crazy::crazy:

Aylin ja do wczoraj jakoś nA nie byłam nastawiona, w ogóle nie żyłam tymi wczasami ale od dzisiaj sie to 'zmieniło :tak: No a Ty niedawno przeciez byłaś ;-) Juz nie pamiętasz?? :-D

reklama
Do góry