Dzwonili ze żłobka, że bąbel ma 38,5 M. po niego pojechał. Jutro idziemy do lekarza. Grrrr, wrrrrr....
:--( zdrówka !!!!!
\
i znowu jakis dziec go ugryzl :| ma szczenke odbita na przedramieniu az siwa jest
bosz.... jak ktoś może gryźć mojego zięcia !!!!!!!!!! oj, chyba teściówka z narzeczoną muszą przyjechać i pokazać, kto tam rządzi!! ;-)
Muńka zabiłaś mnie tą szarlotką z lodami :---crazy:
już nie będę.... :-) ciasteczka owsiane też mi dobre wyszły
Hej
Munka ja cie rozumiem z tymi surykatkami, od lat surykatki sa wedlug mnie najcudoniejszymi zwierzakami swiata a po przeczytaniu zycia pi kompletnie sie w nich zakochalam
Mialam za to raz na studiach takie przezycie na studiach ze obudzilam sie w moim pokoju obok m i nie mialam pojecia kim jestem gdzie jestem i kim on jest. Kompletna pustka. Usiadlam na lozku i zaczelam cala dygotac ze strachu dopiero jak m sie obudzil i zaczal pytac co sie stalo to po chwili wrocilo wszystko. to bylo naprawde PRZERAZAJACE....
Surykatki są tha best!!!
Ja taki stan, który opisałaś, miałam w szpitalu po porodzie. Budzę się i nie wiem co to za dziecko przy mnie leży i o co w ogóle chodzi.... Poza tym jak usnęłam kiedyś podczas ataku migreny z aurą, to też miałam jakieś bloki umysłowe.... strasznie się wtedy przestraszyłam, ale jak mi siorka zadzwoniła któregoś razu i powiedziała, że położyła się z aurą (też miewa) i wstała z jeszcze gorszym samopoczuciem ,to uzmysłowiłam sobie, że w takim stanie spać nie wolno się kłaść, bo są jakieś dziwne akcje.
A znacie coś takiego jak porażenie przysenne???? http://pl.wikipedia.org/wiki/Porażenie_przysenne
Jest często mylone właśnie ze stanem poczucia obecności jakiegoś ducha, który przydusza itp. itd. W każdym razie ja takie stany miewałam..... rany julek, a czego ja nie miałam.... OKROPNE uczucie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Czy Wasze maluchy pocą się w nocy??? Gabi czasami jak się przebudzi i idziemy ją utulić, to jest cała spocona...
aaaaaaaa i jeszcze jedno pytanie: Potrzebuję najlepszy z najlepszych preparat na mega suche dłonie, ale takie suche, że aż opuszki są szorstkie. Moja siorka ma taki problem od wiecznego mycia rąk itp. i nawet Filipka nie może pogładzić po twarzy, bo raczej nie byłoby to dla niego miłe.
Chcę jej kupić coś rewelacyjnego pod choinkę. Wiem, że jest coś takiego, bo kiedyś pokazywał mi facet w którejś galerii handlowej, ale to było jakieś kosmicznie drogie. Znacie coś??
Ostatnia edycja: