reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Aylin ale moja się odkrywa bo wstaje w nocy i ryczy, gada z duchami a po paru minutach kładzie się i zasypia, czasami zdarza się to o 23 a czasami o 3, ja zanim doczekam się aby ona mocno zasnęła żeby ją przykryć to sama zasypiam i tak budzę się już rano jak ona krzyczy mama

reklama
hej baby!

u nas nic nowego ;) młody spał z nami calą nocą, w dzień wymusza smoczka... czekam aż te trójki wyjdą i smoki idą w odstawkę i teraz pytanie - lepiej je po prostu wyrzucić czy obciąć?
i pytanie drugie (ważniejsze) - młodemu w miejscu ciemiączka wyszła taka wypukła bruzda - co to może być? i czy to coś poważnego?jak myslicie?

Hatszept gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mała nie taka mała wcale ;)

Muńka gratki z powodu wygrania sprawy i dostania się na kurs!!! i josie ma rację - graj w totka - tylko potem podziel się z nami :p

Sylka ale super, że siostra przyjeżdża! tylko nas nie opuszczaj na zbyt długo ;)

Mlodak ale fajowe te butki!

co do zębów to tak jak wyżej, czekamy na dolne trójki, a potem tylko piątki, ale może tym razem będziemy mieli czas odpocząć...a ze spaniem to S nie odstaje od normy - odrywa się strasznie, spi w pajacu pod kołderką i oczywiście się odkopuje, a jak śpi z nami to nie raz się wkurza, że go przykrywamy

a i chyba jestem dziwna, bo mi się nowy wygląd podoba:-p

a post pod postem specjalnie, bo sprawdzam nową Panią moderator

zaza u nas też w dzień wymuszanie smoka, ale dziś spotkałam nianie która się opiekuje sąsiadki córką starszą ona naszych o 2,5 miesiąca i jechała w wózku ze smokiem, niania mówiła że zaś jej się smok przypomniał także chyba to normalne, moja to bierze swojego osiołka do przytulania i zaczyna wołać ajuju ajuju monia, ajuju ajuju monia ale co to ajuju to nie wiem :eek::baffled:

No dobra... skoro tak nalegacie Sylka, Zaza - specjalnie dla Was, pozytywnie kolorowy karny K !!!

karny.jpg

Munka masz dobra passe moze zagraj w lotka :D

chyba masz rację ;-)

hej baby!

u nas nic nowego ;) młody spał z nami calą nocą, w dzień wymusza smoczka... czekam aż te trójki wyjdą i smoki idą w odstawkę i teraz pytanie - lepiej je po prostu wyrzucić czy obciąć?
i pytanie drugie (ważniejsze) - młodemu w miejscu ciemiączka wyszła taka wypukła bruzda - co to może być? i czy to coś poważnego?jak myslicie?

myślę, że zbyt nagłe pozbycie go smoczka byłoby dość drastyczną metodą oduczenia. Ja bym obcięła jeśli już.
Twarda ta bruzda?? Tą bruzdą może być zgrubiały szew czaszkowy, ale nie wiem do końca. Zapytaj lekarza na wizycie.

Gabiśka śpiewa swoją pierwszą piosenkę "kukułeczka kuka" :-D W jej wykonaniu to: "kuku kuku, aaaaa, aaaaaaa, u ha!!!" :-D

Załączniki

• karny.jpg
    karny.jpg
    70,4 KB · Wyświetleń: 48
Munka - zapomniałam Ci pogratulować dostania sie na kurs. No i gratuluje pierwzego wystawionego karnego kutasa - ślicznusi:-D

Ja M ubieram w bawełnianego pajaca i oczywiście sie rozkopuje. Ma zime musze mu kupić jakies polarkowe, mam jeden podobny do tego co ma Josie, ale on bedzie dobry pod koniec zimy.

Zaza tez myślę, że drastyczne odstawienie od smoka jest nie dobre, lepiej po woli. Co do tej bruzdy -skonsultowałabym z lekarzem

Munka - kuku kuku - słodkie

Załączniki

• z14803968Q,Most-Narutowicza.jpg
    z14803968Q,Most-Narutowicza.jpg
    25,2 KB · Wyświetleń: 31
reklama
Do góry