reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

hejo dziołchy

u nas dziś o 6.06 pobudka :-( i nie ma jak to się obudzić popatrzeć na tel i dostać ciśnienia 500, mój K miał dziś wrócić na popołudnie, a nie wiem czy do wieczora wróci :-:)-(, mam nerwa jak nic :eek::eek:

Aga super że spotkanie takie miłe ja chyba też dziś z tego wszystkiego wybędę na jakieś zakupy !!!!!

polaa zdrówka życzę, a spokojnie wszystko się uda, kto jak nie Ty dasz radę :-):-)

Sylka ja mam siostrę 7 lat młodszą ale nie bardzo się dogadujemy, ona ma całkiem inny świat niż ja

josie no właśnie ja mam teraz super drogę do Ikei :-):-)

katrina moja nie uczy się na bolesnych doświadczeniach, ona jakoś szybko o nich zapomina :szok::szok::-:)-(

reklama
witam z rana,
no cóż - korki warszawskie, wrocławskie, poznańskie na pewno większe niz nasze. Ale jak dojazd zajmuje 4 x tyle czasu co zwykle to jednak coś jest nie tak :(

Zaza u mnie bylo tak ze mlody nie dostal raz na drzemke ... potem obcielam zdeka za duzo ale nie chcialam kupowac juz nowego i w ten dzien strasznie wsciekal sie na tego smoczka ... na drugi dzien w ogole go nie bral wiec go wywalilam i dalismy rade ... tylko podkreslam u nas smok byl tylko na drzemke i zasypianie na noc

Aylin super most :)

Alijenka slyszalam ze najbardziej zakorkowane miasto to Łódź , nie Warszawa nie Wrocław i nie Kraków ... my tez dzisiaj pobudka o 6 ... ja glupieje juz z tymi jego pobudkami ... wtorek stoda 7 a czwartek piatek 6 ...

Josie super ta mala ...

Polaa zdroweczka

Muńka gratuje wygranej rozprawy i dostania na kurs :)

Ostatnia edycja:
Kasienka no masz rację ale różnica jest niewielka, ranking z 2013 r

z14164843Q.jpg

Kumplowi właśnie rodzi się córa :-D:-D

hmmm a czy ta tęcza to aby homo nie jest???? :)

wracając do tematu chwalenia własnego miasta. Mamy nowy gayj-bridge. To tak w parze z pomnikiem ci.ą :)

oj tam oj tam...kolorowy to od razu homo:-p poza tym bardzo pasuje do Waszego nowego mostu :-D
No i maćku też zawsze może od siebie podrzucić kontrastującego kutaska ;-)

Zaza co do smoka to chyba jest różnie. Pamiętam jak moja starsza córka pożegnała sie ze smokiem. Pojechaliśmy do szpitala bo najadła się proszków mojej teściowej. I tam pani doktor zapytała ja czy oddałaby swojego smoczka dla malutkich dzieci co leżą w szpitalu a ona w zamian da jej kolorowe naklejki i Paulina zgodziła się. Nastąpiła wymiana. Wieczorem chciała smoka do spania, ale powiedziałam jej że przecież oddała go dla małych dzieci. Potwierdziła i położyła się spać. Potem jeszcze ze dwa razy pytała i w końcu bez płaczu i lamentu zapomniała o smoczku. A i jeszcze chwaliła się dziadkom, ze dała smoczek dla malutkich dzieci. A miała wtedy niecałe 2 latka. I powiem szczerze, że ta metoda okazała się skuteczna i w miarę łagodna.:tak:

Ja chyba też będę chciała takim łagodnym sposobem oduczyć G. To znaczy nie chodzi mi, że nakarmię ją proszkami, ale może powiem to, co powiedziała mi mama, jak zabierała mi smoka. Powiedziała, że smoka zabrały ptaszki i pofrunęły z nim daleeeeko. No problemo, zaakceptowałam tą informację :-D Liczę, że moje dziecię też to tak przyjmie;-)

Bosz.... ja dziś pierwszy raz do pracy po 2 latach...:szok:

Dziewczyny czy to wymuszanie z histeria się kiedyś skończy ?????????? to nie na moje nerwy !!!!!

aronia a gdzie Ty ???????

tak sobie uświadomiłam że mało nas tu zostało :eek:

Witam

Wczoraj dziecię pochwaliłam a w nocy tak zaczął płakać że chyba z godzinę jeszcze serce mi biło jak szalone, tak się wystraszyłam. Piszczal wręcz. Oczy zamknięte. Chyba coś.się przysnilo złego.
Potem o 6 zakwekal więc poszłam a ten śpi w najlepsze ale na brzuchu i cały zasikany!!!! Musiałam przebrać więc się obudził i do 7:50 gadał. Potem zasnął do 8:40. Dobre i tyle.

A mnie boli ucho. Masakra po prostu. Nawet do polika się dotknąć nie mogę. Jak włosami dotkne to też boli. Co robić? Lekarz?

mlodak idź do lekarza bo z uchem nie ma śmiechu, zapewne zapalenie ucha środkowego masz
a co do spania to moja tez od miesiąca się tak budzi z przeraźliwym krzykiem i płaczem

reklama
Do góry