reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Laseczki juz chyba wiem o co chodzi z tym wylogowywaniem - mój netb( mobilny) szwankuje i co chwila mnie wyrzuca.

Co do nocnika to nie jest jescze tak ze on za kazdym razem pokazuje ze chce siku, ale fakt zdarza mu sie to coraz częściej.:-)

Munka - i tak bedziemy pić wirtualnie wiec co Ci szkodzi- my mleko Ty winko:-D

Josie - Janek korzysta póki może, potem jakbyś sie starała to nie będziesz miała na to za dużo czasu

Sylka - super, ze siostra przylatuje.

Mlodak - fejne butki i jaka atrakcyjna cena:-)

musze położyć dzieci
Do potem
Chyba:-D

reklama
Sylka, a gdzie dokładnie??? Rodzinę chyba tu masz bo jakiś szczególnych miejsc na wakacje to u nas raczej nie ma.

Muńka gratki dostania się na kurs. Ja też chętna na opijanie, ale z %%%%%%% koniecznie bo ostatnio dół za dołem łapię więc muszę się odstresować :-D

Dobra lecę karmić swojego głodomora bo właśnie kąpiel z tatusiem zakończył.

Muńka no gratulacje !!!!!!!!!!!!!!! :-D:-D:-D:-D

josie moja właśnie padła jak kawka jakieś 15 min temu :-), ciekawe czy znów będzie z duchami rozmawiać :-):-)

Sylka no to będziesz miała dodatkowe ręce do pomocy :-):-)

andzia to już masz sprawcę wylogowywania !!

josie ja nawet nie wiedziałam że takie piżamki są :-D:-D

Mlodak mam działkę niedaleko Mszczonowa. Jakieś 7 km. Działka znajduje się w Grzegorzewicach. Nie wiem czy wiesz gdzie to jest.
Jak letniskujemy się na działce to we Mszczonowie jesteśmy dosyć często.:-)

Alijenka ile ja sie jej naszukalam!!! Jum mialam mu kombinezon zimowy kupoewac do spania ale wszystkie z kapturem i jednak za grube. A to jest podwojna warstwa bawelny wypelniona ta watolina. Drogie te pizamy jak nie wiem , ale na niego nie ma sposobu, wiecznie sie odkrywa a w spiworze dostaje kociokwiku

Mlodak mam działkę niedaleko Mszczonowa. Jakieś 7 km. Działka znajduje się w Grzegorzewicach. Nie wiem czy wiesz gdzie to jest.
Jak letniskujemy się na działce to we Mszczonowie jesteśmy dosyć często.:-)

Jak mogłabym nie wiedzieć gdzie są Grzegorzewice :-) Ile biwaków tam było to chyba nie zliczę. No i koleżanka też ma tam działkę (a dokładniej jej babcia) i chodziło się tam za czasów liceum prawie co weekend.

Kurde jaki ten świat mały, no. Mam nadzieję, że uda nam się kiedyś spotkać :-)

Sylka nie piszemy posta pod postem bo będzie Cię czekał prezent od naszej moderatorki :-):-):-), jak już coś to zrób edytuj :-D
a Twoja siostra ile ma lat ???

josie ja swoją to ubieram w body z krótkim na to pajaca i skarpetki :-)

reklama
nie podoba mi sie to nowe forum, czcionka nieczytelna

Muńka - gratuluję

Alijenka ile ja sie jej naszukalam!!! Jum mialam mu kombinezon zimowy kupoewac do spania ale wszystkie z kapturem i jednak za grube. A to jest podwojna warstwa bawelny wypelniona ta watolina. Drogie te pizamy jak nie wiem , ale na niego nie ma sposobu, wiecznie sie odkrywa a w spiworze dostaje kociokwiku

ja wychodze z zalozenie ze skoro sie odkrywa to jej nie zimno. Spi w pajacu, lub pizamce z gołymi stópkami

Do góry