reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Aylin, Alijenka - jak bylam w ciazy z Kubusiem to moj maz wymontowal kuchenki jeden termostat, bo "odmowil poslugi" I mialam te czesc kupic nowa, ale tak dobrze go schowalam, zeby nie zgubic, ze do tej pory nie wpadl w moje rece. Tak dobrzw poteafimy chowac!!!!

reklama
Witam :-)

HATSZEPT - gratuluje :-)

Andzia - ja już taka jestem martwie się na zapas :tak: na razie obserwuje i zobaczymy co dalej :tak: na pewno nie moge narzekać na jego rozwój ruchowy , bo tu akurat prze mocno do przodu :-)

aylin- po czasie samo się znajdzie :-)

moj syn dał mi dziś pospać do 9.00 :-) chyba wie ,że czekają mnie teraz dwa dni wstawania o 4 :-(
no ale co z tego ,że pospałąm jak teraz daje popalić :wściekła/y: kawe już rozlał (naszczęście zimną ) , zdemolował już pół domu, a teraz pełen atak na matke następuje i przeszkadza w pisaniu :-(

w związku z powyższym pozostaje mi życzyć wam lepszego dnia niż mam ja :-)

a rozmiar buta mamy 21-22 , a zeboli 16

kifsi ja też nie mogę usiąść przy kompie bo mała normalnie wpada w histerię wtedy, robię to po kryjomu lub jak ona śpi
a ze spaniem to dał Ci mały pospać faktycznie my juz od 6 na nogach i mała właśnie już śpi znowu

Iwon nio to wieczór miałaś całkiem milusi :-):-)
zdaj potem relację jak występ Julka

witajcie

Ja dzis prawie sie wyspałam - spalismy do 9;30 :-) W prawdzie położyłam sie dopiero po 24 ( musiałam dac anty), ale chyba (??? nie jestem pewna):baffled: Mati nie budzil sie do rana .

Dzis mamy dalszy ciąg sukcesów nocnikowych - już dwa razy dał znac ze chce siku:-)

Aylin, Alijenka - wspólczuje nie wyspania.
Alijenka - dobrze ze masz sprawdzony sposób na zmeczenie małej
Aylin- znajdą sie jak wycofają Euro :-D;-)\
Kifsi -&&& za zeby twoje obawy sie nie potwierdziły
Iwon- oj moj M to tez by chciał żebyśmy sie godzili przy winku :-)

Boszeeeeee skad moje dzieci maja tyle energii??????? Zaraz mi mieszkanie rozniosą

wcześniej nie miałam problemu z dostępem do kompa przy P, ale odkąd pokazałam jej bajki na laptopie to teraz co usiądę ta atakuje mnie:D:D

zazdroszczę katrina alijenka i kifsi wam 16 zęboli. My mamy 12 (w czym dwie czwórki jeszcze drugich połówek nie wypuściły). Będziecie mieć szybciej problem z głowy:)

alijenka oj też poszłabym sobie na basen, ale po zapaleniu dopiero za 2 tyg. mogę:/ Jadę za to z P na zakupy w tą beznadziejną pogodę! Co do Emu ma siotra i zachwala że skóra australijska nieprzemakalna, że nie wyginają stopy, bo mają w pięcie jakąś blaszkę itp. Ja się nie znam i w życiu nie dałabym za nowe 350zł! Ale kupiłam używane za 40zeta dla P i są mega ciepłe i delikatne jak takie kapciuszki:)

aga jak rozmówki z sister?

aylin
buhahahaha biedna ty. No, ale tu o sporą kaskę chodzi więc powodzenia. Pomódl się do św. Franciszka - mi kiedyś pomagało:p Spox mam identycznie i co najlepsze P przejmuję. Wiecie, że przeszukałam wszystkie pokoje, schowki i nigdzie nie mogę znaleźć jednego półbuta młodej? Pytałam ją, ale zdaje się, że nie pamięta:p

andzia
wow sukcesy nocnikowe - gratki! Ja na wiosnę zacznę, bo nienawidzi nocnika:) Właśnie, pożyczyłyby trochę energii nam:p Wow, my dla odmiany o 7.00 zaliczyliśmy pobudkę:/

Oglądałam horror na faktach autentycznych o egzorcyzmach i opętanych. Zatwierdzony przez Watykan...straszny! Polecam 'Obecność'.

Ostatnia edycja:
a mi się nic nie dzieje z bb, tylko że ja jestem zalogowana non top :-D

andzia nioo nioo tylko szkoda że po takim zmęczeniu nie śpi tak na jaką wygląda :-D:-D

kasiek ja się cieszę że z zębolami mam już spokój choć nie wiem czy później się będę tak cieszyła
też patrzyłam na te używane emu ale jakoś nie mam do nich przekonania że nie przemakają

eee - to chyba nie znajde szybko bo nic wycofania euro nie zapowiada..... prędzej znaczny spadek kursu....

tysia zebów ma 10. plus 2 czwórki z prawej strony jeszcze do konca nie przebite.

reklama
kasiek a nie boisz się kupowania używek ???? bo ja to wszystkie używane buty po mojej siostrzenicy oddałam, przecież to nie jest dobre dla stopy dziecka

Do góry