reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Witam
bardzo mało pracochłonna sałatka.
- puszka fasoli czerwonej
- słoik selera białego konserwowego takie niteczki
- puszka kukurydzy
- 20-30 dag szynki konserwowej
- 1 czerwona papryka ( taka surowa - nie wiem czy my możemy jeść taką)
- majonez, sól, pieprz.
Fasolę,seler i kukurydzę odsączasz na sitku. W międzyczasie kroisz paprykę i szynkę w takie paseczki prostokątne. Dodajesz łyżkę majonezu ( jak lubisz to można więcej), solisz, pieprzysz i mieszasz. Gotowe. Smacznego!!!

Tialanka a to zdolniacha z ciebie... Ozdoby na choinkę w sam raz ;-))
znam tą sałatkę ale ja jeszcze dodaje do niej ser żółty :) świetna i szybka jest :)

reklama
Waris bo to właśnie są bombki na choinkę ;-)

Sicilpol troszkę cierpliwości potrzeba ale tylko na początku, później idzie już jak z płatka :-)

Dziewczyny mam problem z tym cytowaniem, albo jestem strasznie tempa albo u mnie jest coś nie tak, robię tak jak napisałyście (przynajmniej tak mi się wydaje) i nic mi nie cytuje, nie bardzo chce mi się szukać tego posta gdzie któraś opisała jak to zrobić, może jeszcze raz mi ktoś wytłumaczy?

Tialana jak jesteś zalogowana to widzisz na dole po prawej stronie tam gdzie jest "cytuj" taki cudzysłów z plusikiem jak go klikniesz zrobi się cudzysłów ale już z takim ptaszkiem, zaznaczasz tak kilka wypowiedzi które chcesz zacytować i na samym końcu klikasz "odpowiedz na ten temat"

Sicilpol troszkę cierpliwości potrzeba ale tylko na początku, później idzie już jak z płatka :-)

Dziewczyny mam problem z tym cytowaniem, albo jestem strasznie tempa albo u mnie jest coś nie tak, robię tak jak napisałyście (przynajmniej tak mi się wydaje) i nic mi nie cytuje, nie bardzo chce mi się szukać tego posta gdzie któraś opisała jak to zrobić, może jeszcze raz mi ktoś wytłumaczy?

Pod każdym postem na dole masz coś takiego:

Dodaj na Bloga, Edytuj (jeśli to Twój post) Odpowiedz, Cytuj, i jeszcze taką ikonkę z plusem

Jak chcesz cytować na posta jednej osoby to naciskasz CYTUJ a jak na kilka to przy każdym poście na którego chcesz odpisać zaznaczasz ten plusik a następnie Odpowiedz na ten temat

to ja zobrazuję : Bez a następnie "odpowiedz na temat"

Pod każdym postem na dole masz coś takiego:

Dodaj na Bloga, Edytuj (jeśli to Twój post) Odpowiedz, Cytuj, i jeszcze taką ikonkę z plusem

Jak chcesz cytować na posta jednej osoby to naciskasz CYTUJ a jak na kilka to przy każdym poście na którego chcesz odpisać zaznaczasz ten plusik a następnie Odpowiedz na ten temat

to ja zobrazuję : Zobacz załącznik 413193 a następnie "odpowiedz na temat"

Dzięki :-) za korzystałam zawsze z odpowiedzi pod postami więc "plusik" zaznaczałam prawidłowo ;-)

AVO - to miałam na mysli, że to raczej fizjologiczne, a nie wada. ale ilość uderzeń jest OK, więc nie ma powodu do zmartwienia.

Dobry wieczór ciężarówczeki nie znacie kogoś kto poszukuje mieszkanie do wynajecia w Warszawie. W prywatnej wiadomości mogę nakreślic jak ono wygląda i gdzie dokładnie się znajduje i itp. Pozdrawiam dziś mam pod opieką moja chrześnice .Miłego wieczora.

reklama
To ja sie pochwale :) Co prawda nie jest to moje dzielo, ale te swiatelka mam od dwoch lat i dzis pierwszy raz je wyciagnelam i zawiesilam :) jak kupowalismy to mieszkanie, to juz wiedzialam co zaloze na to okno na gwiazdke :)
Uff troche sie narobilam, bowiem musialam przeszperac kartony, ale oplacalo sie :)
Pierwszy gwiazdkowy akcent :)

zdjecie.jpg

Do góry