reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Ahh dziekuje Kamilka:) No panienski zapamietam na dlugo - i kto mowi ze przyszla panna mloda w ciazy nie moze sie zabawic :pP dementuje! plota! :)

Kto wie może Nanulinek pracuje nad robaczkiem :)) I wystrzeli lada moment z prezentem świątecznym dla nas :) ojj chcialabym!

reklama
Ahh dziekuje Kamilka:) No panienski zapamietam na dlugo - i kto mowi ze przyszla panna mloda w ciazy nie moze sie zabawic :pP dementuje! plota! :)

Kto wie może Nanulinek pracuje nad robaczkiem :)) I wystrzeli lada moment z prezentem świątecznym dla nas :) ojj ch
cialabym!

Wszystkiego najlepszego:rolleyes2::-) dużo zdrówka uśmiechu i wszelkiej pomyślności z okazji urodzin a przedewszystkim jak najmniej zmartwień
w ciąży .Pozdrawiam

Xdorotaa - wszystkiego naj :-D:-D

ja się witam, ale mam takie nerwy od wczoraj na mojego faceta że wysiedzieć na tyłku nie moge...awanturka była na 1000 fajerków i jakoś humor mi jeszcze nie wrócił, zastanawiam się jak tu sobie go poprawić:wściekła/y::wściekła/y:i jeszcze tak szaro za oknem wrrrr

tialana
masz zdolności kochana!
dorotka
wszystkiego naj naj z okazji urodzin, samych radości i dorodnego, zdrowego, różowego, ślicznego dzidziusia!

Ja wczoraj chciałam się pochwalić, że zbliżam się do końca 1 trymestru i nareszcie się świetnie czuję a tu dziś z rana zmasowany atak mdłości, mało brakowało a pierwszy raz był zwymiotowała, śniadanie jadłam na raty przez 3 godziny a co się podniosłam z łóżka to mi się ciemno w oczach robiło.
Teraz ciut lepiej i szybko piszę zanim mi się komp nie wyłączy (spadł i coś się stało)
Schudłam kg i jest ewidentne, że brzucha nie ma wcale a wcale buuu, pewnie tak jak poprzednio wyskoczy późno ale nadrobi do rozmiarów wielorybich w zastraszającym tempie.

kamila
tobie życzę, żeby te święta były wyjątkowe i radosne, bez smutków i rozczarowań!

Hurtem gratuluję i trzymam kciuki, nawet wszystkiego nie zdążyłam przejrzeć,miłego dnia!

xdorotaa wszystkiego najlepszego
super,ze kolezanki zorganizowaly ci panienski - ja niestety nie mialam :-( i zaluje

kamila ubierz choinke u siebie - Wiktor bedzie sie bardzo cieszyl - mozecie razem lancuch z papieru kolorowego zrobic - no i moze pomyslisz o swietach tylko we troje - mysmy kiedys jedne tak spedzili i bylo SUPER. Ustroj troche mieszkanko i bedzie weselej.

wczoraj nie wiem co sie stalo (nic nie dwigalam ciezkiego,w sumie tylko zabawki przegladalam i wyrzucalam stare i zepsute) i mnie strasznie bali pempek - bol straszny przy chodzeni i poruszaniu sie - dobrze,ze dzidzia jest nizej i umiem wyczuc gdzie,wiec wiem,ze napewno to nie dzidzia.

milej niedzieli

Dziekuje babeczki za zyczenia :))

Gosiu nie martw się mnie też boli często pępek.. tzn tak kłuje koło pępka ;)

Kamila - ja również uważam ze powinnaś zrobić wigilie dla Waszej "4" Wiktorek napewno sie ucieszy a do rodziny mozesz wpasc na obiad na 1 swieta .. i tez bedzie odpekane a jak zacznie sie rozchulanie% to powiesz ze juz idziesz i tyle:) :* bedzie dobrze!!

To ja dziewczyny z Waszymi objawami tez mineły ? I też już brzuchy nie pobolewaja?:)

wlasnie zrobilam sobie test z sodą... straaaasznie sie pieniło... czyżby chłopak ?? Intuicja mnie zawodzi ? Ciagle czuje ze to dziewczynka...

kamila czemu tak mocno sie nastawiasz na dziewczynke???
ja mam 2chłopcow i jesli bedzie 3 to bedzie 3!!! nie nastawiam sie zeby nie było rozczarowania a co sie urodzi to bedzie moje!!!!;-)

a u mnie jeszcze nie widać ani nie słychać świąt.. nie lubie świąt.. :( zawsze są smutne... kiedyś mam nadzieję że będą wesole i takie jak powinny być... kiedyś :) Choinki w tym roku tez nie będziemy mieć w tamtym roku też nie mieliśmy... a uwielbiam zapach świerzej choinki.. kocham wręcz

nie mysl o swietach w ten sposób, pokaz swoim maluchom ze moga byc magiczne, choinka, upominki dla wszystkich chocby drobiazgi ale dla wszystkich, kolacja , koledy... dla dzieci!

objawy mijaja bo juz pracuje łozysko:tak:

ide powtorze test z sody, tylko mysle w co siknąć;-)

a ja z pt na sob przezyłam piekło, bol zołądka taki ze mna rzucało takie skurcze ze wylezec nie mogłam, sob dramat myslałam, ze pierwszy raz zwymiotuje.. a okazało sie ze panuje jelitowka. i to podobniez straszna, ze ludzie na zakaznym laduja:szok:

pierwszy raz jak robiłam to piany nie było, poleciały jakies ze dwa babelki dzis mi sie pieniło, wiec nie wiem co o tym myslec?
tak w ogole dzis robiłam ze swiezej sody wtedy nie moze dlatego :-p

xdorota - wszystkiego naj naj naj! super niespodzianka z tym masazem!!! tylko zastanawia mnie jak ten przystojniak w fartuszku kładł Ci te nawilzające mazidła na cycochy?:-):-):-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
pierwszy raz jak robiłam to piany nie było, poleciały jakies ze dwa babelki dzis mi sie pieniło, wiec nie wiem co o tym myslec?
tak w ogole dzis robiłam ze swiezej sody wtedy nie moze dlatego :-p

xdorota - wszystkiego naj naj naj! super niespodzianka z tym masazem!!! tylko zastanawia mnie jak ten przystojniak w fartuszku kładł Ci te nawilzające mazidła na cycochy?:-):-):-)

pewnie jest tak jak pisalam wczesniej- jak mocz bardziej zasadowy to się nie pieni, jak kwaśny to się pieni:)

pewnie musimy się uzbroić w cierpliwość:)

Ja jutro mam usg o 13- trzymajcie kciuki:)

XDorota- mnie objawy nie opuszczają- brak mi juz sił na nie normalnie:(

Wszytskiego Najlepszego Kochana, zdóweczka dla Ciebie i dzidziusia:)

Ostatnia edycja:
reklama
avo - wspolczuje tych dolegliwosci!!! trzymam kciuki zeby szybko minęły!!!! juz blizej jak dalej;-)

w sobote jak siedziałam nad sedesem to tak myslałam o tych bidnych kobitkach co maja tak codziennie, podziwiam, medal dla was dziewczyny!!!!!

Do góry