KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
wlasnie zrobilam sobie test z sodą... straaaasznie sie pieniło... czyżby chłopak ?? Intuicja mnie zawodzi ? Ciagle czuje ze to dziewczynka...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
UWAGA SPAM, CHWALĘ SIĘ ;-)
Chciałam wam pokazać co ostatnio tworzę w wolnych chwilach
Zobacz załącznik 413143Zobacz załącznik 413145
Witam i ja czytam Was cały czas, ale jakoś głowa mnie bolała, ze nie pisałam.
Kamila fajny brzuszek
Gratuluje wszystkim udanych wizyt
Ale mi narobiłyście smaka na zupę ogórkową, albo zjadłabym szczawiową więc po weekendzie coś zrobię.
Ja porządki mam prawie za sobą codziennie po oknie, dziś firanki, lodówka, lampy szafki itp. jeszcze tylko łazienka i gotowe Co prawda na święta mnie nie ma, ale w następny weekend mam gości urodzinowych i musiałam mieszkanko doprowadzić do składu
Dziewczyny szukam pomysłu na sałatkę z pieczarkami marynowanymi- ma ktoś sprawdzony przepis??
I może jeszcze jakaś inna fajna sałateczka? Zjawi się około 14osób więc mam trochę roboty.
UWAGA SPAM, CHWALĘ SIĘ ;-)
Chciałam wam pokazać co ostatnio tworzę w wolnych chwilach
Zobacz załącznik 413143Zobacz załącznik 413145
Nie pamiętam, która wczoraj pisała o tym, że lekarz wpisał, że tętno dziecka jest niemiarowe - tu cytuję z Wikipedii
miarowość – tętno jest miarowe (pulsus regularis) jeśli wszystkie uderzenia wykazują jednakową siłę, a odstępy między nimi są jednakowe, w przeciwnym razie mówimy o tętnie niemiarowym,
czyli, że ilość uderzeń na minutę może być ok, tylko siła uderzenia nie koniecznie.