reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Witajcie
A tu burza, do tego w samym mieście a mąż daleko :(
Tu burze są bardzo agresywne, właśnie dlatego ze włażą do miast i huk jest nie z tej ziemi :(
Wiec ze strachu tylko mi oczy spod koca wystają :eek:

I ja się witam w ten piękny słoneczny dzień :-)
piękny i słoneczny mówisz? U mnie szaro buro i ponuro :) W domu światło musi się świecić bo ciemno jak w d. :)

Witajcie
A tu burza, do tego w samym mieście a mąż daleko :(
Tu burze są bardzo agresywne, właśnie dlatego ze włażą do miast i huk jest nie z tej ziemi :(
Wiec ze strachu tylko mi oczy spod koca wystają :eek:
zawsze balam sie burz:szok: wspolczuje :szok:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witajcie

Ja tez niewyspana - (przerwa w spaniu od 4 do 6), a do tego pogoda do niczego wietrzysko i co chwilę leje!!! Posiedzimy dziś z małą w domku. Przynajmniej zrobię od dawna planowane porządki w sypialniach na górze.

nad polskim morzem wieje i leje, byliśmy tylko na krótkim spacerze
wczoraj za to zrobiłam coś niewytłumaczalnego, poszłam do lumpeksu i kupiłam 2 maleńkie spódniczki, 1 różową małą sukienkę i dżinsowe ogrodniczki wyszywane w różowe kwiatki. Za wszystko zapłaciłam 4,50. Jak będę miała już na 100 % chłopaka to wam roześlę te kiecki, tzn tym, które na 100 % będą miały dziewuszki

reklama
karamija też już nie raz miałam ochotę pójść i tak zrobić ale jeszcze jestem cierpliwa i czekaaam... :) Mam nadzieje że w tym roku jeszcze poznam płeć - dłużej nie wytrzymam :D

Do góry