reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Munka - gratulacje

Hatszept - śliczna maleńka dużą dzidzia ;) i spioszki na 50 cm się nie przydadzą ;)

Wiecie że jestem głupia, mam sjleroZe galopujaca i do tego maniakalna manie przeslawowcza?? Bo mi słów co do siebie brakuje

reklama
A ja dziś miałam zabawną sytuacje :) jestem u siostrzenicy i nagle zaczyna lampa latać i niezły hałas. Siostrzenica mówi, ze ma dosyć tej sąsiadki, ze tam tak wiecznie, a jak nie ten łomot/ skoki to muzyka czy w nocy 2h stękania :D , więc ja długo nie myśląc biorę A na ręce i idę piętro wyżej :D Otwiera mi młoda dziewczyna w stroju sportowym, oczywiście nieźle spocona. Więc zaczynam:
ja: przepraszam czy może Pani zabrać tą skakankę i iść na do parku skakać, bo nie wiem czy mam lampę łapać czy dziecko które się boi :D (sama kiedyś skakałam więc znałam ten odgłos)

ona: szok i przeprasza, ze nie myślała, ze tak słychać,

ja: ze już nie wspomnę o tej głośnej muzyce czy nocnych odgłosach budzących moje dziecko :D
Powiedziałam, ze jak się powtórzy to będę dzwonić do Pawła (właściciel mieszkania) no i ze sąsiedzi też chcą już skargę pisać :D
Po godzinie siedzę z siostrą ktoś puka :D otwiera moja siostra, a babka mówi przepraszam ja do pani sąsiadki :D :D czyli do mnie z ciastkami na przeprosiny :D no i ze do tej pory mieszkali w domku i nie myśleli, ze może komuś hałas przeszkadzać :D
A moja mądra rodzinka pare miesięcy nie potrafiła iść do góry :)

aga czyli środa...jejku ja się już doczekać nie mogę spotkanka z wami, mnie nosi aby gdzieś z Polką wybyć! Hahaha, bo ty baba z jajami jesteś:D:D:D:D No i babeczka okazała się sympatyczna, że przeprosiła i z ciasteczkami przyszła:)

muńka oooooooooo super wiadomość!!! GRATKI:)

aylin yyyyyy a dlaczego, co zmajstrowałaś?

Aga - co ta cała Twoja rodzina by zrobiłą bez ciebie:-)
Kathrina - u nas jak u josie do piatek daleko.
Alijenka - miała to co Ty x2 , wiec rozumiem.
Munka - super, ze sprawa wygrana - trzeba to opić:-)
Pola - aby na przeziębieniu sie skończyło.
Kasiek - za ta ceną opłaca sie kupić i wieksze:tak:

Kopnijcie mnie w zad bo góra prasowania czeka (i rośnie) a ja jak nie spię to na bb siedze

aga tak dokładnie o tych. Są mięciutkie i leciutkie jak piórko, a do tego cieplutkie, całe wnętrze z kożuszkiem:)

andzia idź prasuj kobieto:D:D:D No coś ty, w weekend wyprasujesz...bierz herbatkę, pod kołderkę i ploteczki z nami:p

Ostatnia edycja:
Kasiek - no znaki na ziemi wskazują, że chyba u nas zaczął się atak piątek, marudzenie, pchanie paluchów tak głęboko, ze prawie mu się ciofa, kupki, katarek.... tak zawsze było przy ząbkach, a do czwórek wszystkie już mamy.

O ja naiwna, a już się cieszyłam...

Aylin a cos ty wywinela?

Munka bardzo sie ciesze ze wygralas:):):)

Kasiek no fajne nawet te sniegowce. Chociaz ja jestem ogolnie anty na takie buty bleeeeeeeee

Katrina u nas od wczoraj katar bez goraczki, luzne kupy i rece w buzi non stop. Dzis za to kup brak!...? No i nie wiem czy to zeby czy wirus....

Ostatnia edycja:
Poprasowałam - część - tylko rzeczy M:-), ale już kupka mniejsza.
Josie - obserwuj, kurcze u nas zawsze katar kończy sie kaszlem, a potem oskrzela. No ale moje dzieci są wszystkołapiące:-:)-(

reklama
Dobrywieczor.....

Poczytalam na dobranoc wiec uciekam do lozeczka ;-)

Hatszept- kochana ogromne gratulacje i buziaczki dla slicznotki! :tak::-)
Munka- super, ze sie udalo bo mnie juz palce u nogi bolaly :-p szkoda tylko, ze musialas tyle na to czekac :confused2:

C u later xxx

Do góry