reklama
katrina115
Potrójna Mama
Josie - Kuba jak tylko mu się zęby przebijały, to miał katarek, nie mega katar, ale pod noskiem się świeciło. Jeśli Alinka w tym czasie nic nie przyniosła ze szkoły, to na tym sie kończyło, a jeśli ona była przeziębiona, to zaraz był kaszel - a w czasie, kiedy Kuba jeszcze nie chciał siadać, to zaraz zapalenie oskrzeli. W ciągu 4 mies. miał wtedy 3 razy chore oskrzela i lekarz już się zastanawiał czy nie ma astmy. Od czasu jak siedzi, stoi i chodzi - katar nie spływa mu juz na oskrzela.
alijenka
Mamcia Nataszki :))
hej dziołchy
u nas dziś pobudka o 6 rano :--(
dziś chyba na basen wybędę z małą bo pada i nie będzie co robić
Aga, kasiek mi wstępnie środa pasuje :-):-):-)
u nas dziś pobudka o 6 rano :--(
dziś chyba na basen wybędę z małą bo pada i nie będzie co robić
Aga, kasiek mi wstępnie środa pasuje :-):-):-)
ja też nie chorowałam jak poszłam do przedszkola ale kiedyś było inaczejalijenka nie koniecznie moja droga - jest dla nas pocieszenie. Moja siostra nie chodziła do żłobka, poszła dopiero do przedszkola w wieku 3 lat i w ogóle nie chorowała
Gratulacje !!!!!!!!!! :-):-):-)Dziołchy!!! Happy Day !!! Hatszept urodziła,a ja wygrałam sprawę!!!!!!!
ja kiedyś tak zrobiłam jak mieszkałam we Wrocku i dostałam tylko zjebkę że się wtrącam w czyjeś życie i że każdy może sobie robić u siebie w domu to co chceA ja dziś miałam zabawną sytuacje jestem u siostrzenicy i nagle zaczyna lampa latać i niezły hałas. Siostrzenica mówi, ze ma dosyć tej sąsiadki, ze tam tak wiecznie, a jak nie ten łomot/ skoki to muzyka czy w nocy 2h stękania , więc ja długo nie myśląc biorę A na ręce i idę piętro wyżej Otwiera mi młoda dziewczyna w stroju sportowym, oczywiście nieźle spocona. Więc zaczynam:
ja: przepraszam czy może Pani zabrać tą skakankę i iść na do parku skakać, bo nie wiem czy mam lampę łapać czy dziecko które się boi (sama kiedyś skakałam więc znałam ten odgłos)
ona: szok i przeprasza, ze nie myślała, ze tak słychać,
ja: ze już nie wspomnę o tej głośnej muzyce czy nocnych odgłosach budzących moje dziecko
Powiedziałam, ze jak się powtórzy to będę dzwonić do Pawła (właściciel mieszkania) no i ze sąsiedzi też chcą już skargę pisać
Po godzinie siedzę z siostrą ktoś puka otwiera moja siostra, a babka mówi przepraszam ja do pani sąsiadki czyli do mnie z ciastkami na przeprosiny no i ze do tej pory mieszkali w domku i nie myśleli, ze może komuś hałas przeszkadzać
A moja mądra rodzinka pare miesięcy nie potrafiła iść do góry
a trójki macie ?????Kasiek - no znaki na ziemi wskazują, że chyba u nas zaczął się atak piątek, marudzenie, pchanie paluchów tak głęboko, ze prawie mu się ciofa, kupki, katarek.... tak zawsze było przy ząbkach, a do czwórek wszystkie już mamy.
O ja naiwna, a już się cieszyłam...
kasiekz
Fanka BB :)
katrina wow. Pisałam tu, że w wieku 20 czy 22miec. córka sąsiadki miała już pełne uzębienie GRATKI, bo będziecie mieć problem z głowy!
alijenka siostra ma 14lat więc niby nie aż tak dawne czasy. Powiem ci, że chyba dużo zależy też od dziecka, rodziny, genów itd. Oby te nasze były dobre i młode za często nie chorowały
Przyszły Emu te szare. Josie kożuszek wygląda OK, nigdzie nie jest przetarty czy wgnieciony, Aylin podeszwa tylko jak na zdjęciu troszkę na pięcie starta, a poza tym OK. Więc za te 40zł będzie miała używki do latania koło domu. I dziewczyny jakie te buty są wygodne! P biegała po domu i ściągnąć nie chciała
Pamiętacie jak z 1,5mies. temu kupiłam P buty w CCC:////// Młoda skarży się i pokazuje na palce...mierzę centymetrem a one na styk, w skarpecie to masakra. Ja nie wiem jak je kupiłam:/ Przecież to 22 i wydawał się w sklepie luz...
alijenka siostra ma 14lat więc niby nie aż tak dawne czasy. Powiem ci, że chyba dużo zależy też od dziecka, rodziny, genów itd. Oby te nasze były dobre i młode za często nie chorowały
Przyszły Emu te szare. Josie kożuszek wygląda OK, nigdzie nie jest przetarty czy wgnieciony, Aylin podeszwa tylko jak na zdjęciu troszkę na pięcie starta, a poza tym OK. Więc za te 40zł będzie miała używki do latania koło domu. I dziewczyny jakie te buty są wygodne! P biegała po domu i ściągnąć nie chciała
Pamiętacie jak z 1,5mies. temu kupiłam P buty w CCC:////// Młoda skarży się i pokazuje na palce...mierzę centymetrem a one na styk, w skarpecie to masakra. Ja nie wiem jak je kupiłam:/ Przecież to 22 i wydawał się w sklepie luz...
alijenka
co Wy tak z tymi Emu ??? one takie dobre są ????
kasiek moja całe szczęście jeszcze z 22 nie wyrosła i wczoraj pierwszy raz jej założyłam kozaczki
kasiek moja całe szczęście jeszcze z 22 nie wyrosła i wczoraj pierwszy raz jej założyłam kozaczki
katrina115
Potrójna Mama
Alijenka - macie cale 16 zabkow, czyli wszystkie od jedynek do czworek ze wszystkich czterech stron, wraz z trojkami.
muńka oooooooooo super wiadomość!!! GRATKI
aylin yyyyyy a dlaczego, co zmajstrowałaś?
Aylin a cos ty wywinela?
No więc ze 2 msc temu wyjeżdżaliśmy na weekend - miał sie ktos opiekowac kotem moim. I mamy taka szkatułke na pieniądze - wszystkie drobne tam wrzucamy. Mój T wrzucił euro pozostałe z wyjazdu (koło 200 chyba) i mnie tkneło ze ktos moze przyjść nakarmić bydle moje z innym ktosiem którego moze skusić leżaca kasa na wierzchu. Więc ja schowałam. W miedzyczasie wyszło ze nie jedziemy z małą i w domu była moja mama. Przed wyjazdem powiedziałam jej gdzie połozyłam pieniądze. W efekcie - ja jako ze przekazałam komunikat dalej - zapomniałam gdzie ja połozyłam, moja mama nie zarejestrowała gdzie. Przed wyjazdem przekopałam mieszkanie - nie znalazłam. Teraz przekopuje na nowo. Nosz kurde 60 metrów ma mieszkanie - salon, sypialnia i łazienka odpadają. Bo mam wizje ze upchałam albo w przedpokoju albo u tysi. I nie moge znaleźć,.....
MOja od sierpnia nosi rozmiar 20.
alijenka
katrina tak mamy całe 16 zębów , tylko pytałam Ciebie o trójki bo pisałaś że czwórki macie wszystkie, a trójki troszke później wychodzą niż czwórki
Aylin hahaa widzę że w chowaniu czegoś ie jestem osamotniona też tak mam że coś gdzieś położę i potem za cholerę nie wiem gdzie, a kładąc to mówię sobie zawsze przecież jak położę w tym miejscu to nie zapomnę gdzie, ehhhhhhhhh i zawsze się mylę w tym stwierdzeniu :-):-)
Aylin hahaa widzę że w chowaniu czegoś ie jestem osamotniona też tak mam że coś gdzieś położę i potem za cholerę nie wiem gdzie, a kładąc to mówię sobie zawsze przecież jak położę w tym miejscu to nie zapomnę gdzie, ehhhhhhhhh i zawsze się mylę w tym stwierdzeniu :-):-)
katrina tak mamy całe 16 zębów , tylko pytałam Ciebie o trójki bo pisałaś że czwórki macie wszystkie, a trójki troszke później wychodzą niż czwórki
No własnie to na pewno było takie miejsce o które miałam zawadzić podczas przygotowań do wyjazdu. Najprawdopodobniej wsadziłam w pokrowiec do okularów przeciwsłonecznych - bo wezmę. Tylko tego pokrowca znaleźć nie mogę. Ale w efekcie znalazłam starą torebkę - w niej 50 zł, saszetkę na biżuterie o której zapomniałam. 100 zł w kieszeniach...... Tylko tego czego szukam nie mogę. A najbardziej upierdliwe jest to ze cały czas mysle gdzie to upchałam....
Aaaaa - była wczoraj u mnie fryzjerka - o obciełam Tysi grzywkę
A dziś babcia wzieła dziecia do teatru (remont mieszkania nad nami z burzeniem ścian - nie da się wytrzymac a tym bardziej uśpić małej wiec do babci wozimy) Moja mama obrotna wiec skoro przedstawienie od lat 3 to zapytała w kasie czy moze wejśc zobaczyć - jak mała nie wytrzyma to zaraz wyjdzie a jak wysiedzi to zapłąci po spektaklu. Tysia podobno klaskała, krzyczała, piszczała, smiała się a po 45 minutach jak zaczeła przysypiać mama ja zabrać chciała - to awanture zrobiła ze ona zostaje. I ogladneła całe Mam zwierza teatralnego
Były na:
Dzień dobry, Świnko - Teatr Maska
A i dawno nie narzekałam na nocki - dziś od 1.25 mała wyła, płakała, jęczała. Do rana. Średnio wyspana jestem.... Po powrocie w szczękę zaglądnę ale obstawiam dalszą część 4....
reklama
Iwon
Lipcowe Mamy '05
Hej laski, wpadam się tylko przywitać :-) Trochę niewyspana jestem, bo wczoraj było wino na zgodę ;-) I zasnęłam około pierwszej. J. póki co zdrowy, tylko dzisiaj płakał jak go zostawiałam w żłobku Kryzys pogodowy? Dzisiaj mają koncert jesienny dla rodziców, to będzie pierwszy "występ" Julka