reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Polaa - Gratulacje z okazji rocznicy!!! jak to mawiał wujek:"Najgorsze pierwsze 25 lat, potem to juz z górki"...

Aga - i jak spotkanie z siostrą????? Chwal się!

Sylka - Hatszept jest mamą czerwcowego Piotrusia, a teraz jeszcze listopadowej córusi.

reklama
hello dziołchy

dziś dzień wariata mam dość !!!!!!!!!! czy wasze dzieciaki też były dziś takie niegrzeczne bo ja to myślałam że swoja rozszarpię na szczęście już śpi !!!!!

Sylka to jesteś starsza ode mnie bo ja z końca lipca :-):-)

kasiek no mówię Ci nie mam już sił z tą butlą i najgorsze jest to że nie mam pojęcia jak jej tego oduczyć

josie teletubisie to dla mnie porażka ale dzieciaki lubią tą bajkę

zaza ja miałam dziś taki dzień z N jak Ty wczoraj z S

Aga ja sobie wyobrażam minę Antośka :-D:-D:-D:-D

asik gratulejszyn za nocnika !!!!!

Iwon tak się zastanawiam i doszłam do wniosku że jak Wy wszystkie żłobkowe będziecie miały choroby za sobą to my te przedszkolne dopiero zaczniemy :-:)-(

andzia zdróweczka dla Was !!

polaaa Wojtuś rewelacja :-):-):-), te jego włoski ehh

zaza no to S miał dziś niespodziankę :-D:-D, moja jak się obudzi to drze się mama ale jak ją tylko biorę do nas do łóżka to koniec liczy się tylko tata :-D:-D

kasiek ja też tak kcę :-p jak Ty masz z zasypianiem dziecia :szok::szok::szok:

polaa wszystkiego naj naj z okazji rocznicy :-D:-D

ojjejj HATSZEPT gratulacje !!!!!!!!!!!!!

Aga i jak wizyta z siostrą ???

katrina chyba Violapop cos pisała o piątkach ale na fejsie

katrina czyżby szły wam piąteczki JUŻ?:)

kasienka śniegowce z Decathlona zakupiłam, bo jeszcze nigdzie nie widziałam tak leciutkich i mięciutkich. Super się zginają, są w różnych kolorach. Wzięłam rozmiar 22/23. Na metce napisane jest, że wkładka ma 14,5cm. Na Polkę są na styk i chyba podjadę wziąć jeszcze rozmiar większy za tą cenę:) Testowałam na rajtuzy i grubą skarpetkę - wchodzą, a więc nie są ciasne w środku.

alijenka nie koniecznie moja droga - jest dla nas pocieszenie. Moja siostra nie chodziła do żłobka, poszła dopiero do przedszkola w wieku 3 lat i w ogóle nie chorowała:)

hatszept super, ale się cieszę twoim szczęściem!

Pamiętacie jak pisałam, że sąsiadki córa ma gorączkę. Dziś rano wyszła jej wysypka na całym ciele i zrobił się biały język, poleciała do lekarza i okazało się, że szkarlatyna:///

Ostatnia edycja:
Aga no niezły ubaw miałam z Twojego posta :-D I chociaż to już akcja po powrocie aylin, to chyba jednak się skuszę na wizualizację :-p;-)
:rofl2::angry::szok::elvis:

dzisiaj Nikos jak wszedl tylko do szatni to polecial do drzwi do pokoju zabaw ... i puka ... i jego zalosna mina ze jeszcze nie wchodzi bo bede go przebierac :p ... a potem jak go juz przebralam to poszlam chowac ciuszki i okazalo sie ze sa zapukal i wszedl do sali jak tylko sie drzwi otworzyly ... czasem przeraza mnie moje dziecko :p
Kurcze jak tak czytam o Waszych żłobkowiczach to widać, ze im się podoa, a ja się tak boję tej instytucji :nerd:

Dzisiaj mamy 3 rocznice ślubu, juz trzecia :-D A gdzie tam chociaz do 10 hehe
Nalepszego!!!

Wrażliwiec mega, wczoraj u Pani która opiekuje się czwórką dzieci nie chcący potrąciła dziewczynkę i ta upadła na pupę (dopiero nauczyła się chodzić więc chwiejna). P zaczęła ryczeć i ją przytulać, cała zapłakana obejmowała ją z każdej strony. Dopiero po chwili zrozumiała, że dziewczynce nic się ie stało i nawet nie płacze:p Mój kochany słodziaczek:*
Słodko :)

Czy któreś dziecko z naszych Czerwcowych maluchów ma już piątki???
Mój nie ma, cały czas wszystkie jego nocne cyrki zwalam na ta ostatnią trójkę któa wychodzi i wyjść nie może.

Kasiek, Alijenka co powiecie na środe u mnie??

Moj ma katar ale dzielnie to znosi. Nie wiem czy to od zebow bo dziasla wygladaja normalnie, czy zarazil sie od tatusia wrrrrrrrr

Katrina my nie mamy trojek ani czworek a co dopiero piatki:-)

reklama
Dziołchy!!! Happy Day !!! Hatszept urodziła,a ja wygrałam sprawę!!!!!!! :-D:-D

Katrina - ja do końca nie wiem jakie zęby wyszły G,ale sprawdzę.

No i tyle,bo jutro rano wracam do W,więc lece spać.
I w końcu bedę z Wami częsciej!!

Do góry