reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

witajcie

Iwon - dzięki!! pozdrowienia i GRATULACJE dla Hatszept!!!!

Aylin - ta druga mikroskopijna rodzina to chyba sa Watersi...jesli mnie pamięć nie zawodzi.

Idę się uczyć do testów. Zaglądnę później. Miłego dnia.

reklama
Trzymajcie kciuki jestem u siostrzenicy:-) i juz miałam wychodzić jal siostra napisała mi sms,ze teslni i czy poczekam. <zestresowana>

Hatszept gratulacje.
No proszę jaka duża kobitka sie urodziła, a miała być kruszynka.

Niepsodzianka - mąz sie spisał, następnym razem to nawet bedzie posprzątane na błysk. No i ogarniaj sie kobito i wracaj do nas
Kifsi - Wiktor na pewno nie jest w tyle, tylko Tobie sie wydaje,ze już tyle powinien umieć. Moj M tez nie jest prekursorem w żadnej dziedzienie- no może w liczeniu (Raś):-D A jak jeszcze zaczne go porównywać do starszego to już sobie wkręcam, że powinien coś robić a nie robi.
Iwon - dzieki za dobre wiadomości
Kathrina - a no co te testy, bo chyba nie wspominałąs??????

Aga - kciuki. Może w końcu zrozumiała co jest najwązniejsze

Chłopakom wraca apetyt więc jesteśmy chyba na drodze do wyzdrowienia.

Witam,

Mam w końcu chwilkę wolną. Bobo śpi więc mogę nadrobić BB przy herbacie :-)
Ale muszę przyznać, że tyle produkujecie, że nadrobienie Was to nielada wyzwanie :-)

Aylin dzięki za pocieszenie. To dobrze, że mój na jedzenie budzi się tylko raz. Ale podczas snu też się kręci, rozkopuje i co rusz to zmienia pozycje w łóżeczku. Niekiedy zablokuje sobie nóżki miedzy szczebelkami i wrzask jest na całego bo nie może się ruszyć :-)

sylka moj je tylko po kąpieli butle ale zdarzają sie noce, ze sama mu dam jeszcze zanim poloze sie spać gdzies koło 24 jak słyszę, ze cos tam mruczy sobie, później śpi jak zabity do samego rana.
Pola, może ja też spróbuje dać mu jeść przed tym jak się położę. Chodzę spać późno to jest szansa że prześpi potem do rana. I gratulacje z okazji rocznicy. Życzę kolejnych szczęśliwych lat. Do 10-ciu zleci tak szybko, że nawet nie zorientujesz się. U nas minęło już 12.

Sylka witaj w klubie mam karmiących w nocy butelką . Kiedy odstawiałam małego od piersi jak miał 8,5 m-ca myślałam, że zacznie przesypiać nocki na "sztucznym". A gdzie tam - do dzisiaj budzi się na mleko i też około godz. 3-4. Były już momenty, kiedy nie jadł, ale potem jakieś choroby i spasowaliśmy. Podobnie jak u Was, jak nie dam mu mleka potrafi się rozedrzeć na całego, a że za ścianą starszak, który wstaje rano do szkoły - na razie nic z tym nie robimy. Jak będziesz się zabierała za akcję "oduczanie", daj znać, razem łatwiej.

Iwon ja swojego musiałam odstawić od piersi jak miał 11 m-cy. Jak był na cycu to budził się na jedzenie kilka razy, więc z butli zysk jest taki, że w nocy je tylko raz J Obiecuje, że jak tylko zmobilizuje się do akcji „koniec z nocnym podjadaniem” dam Ci od razu znać. W grupie siła :-);-)

Josie moja starsza córka lubiła oglądać Teletubisie. Ja znowu jakoś tej bajki nie trawiłam. Teraz Sz. Czasami popatrzy ale bardzo krótko. On znowu uwielbia myszkę miki.

Zaza gratulacje. Własny domek fajna rzecz :-)

Andzia dużo zdrówka dla chłopaków i siły dla Ciebie.

Asik – fajnie, że D. tak ładnie zaczyna kumać o co chodzi z nocnikiem. U nas na razie nocnik służy tylko do chwilowego posiedzenia sobie na nim.:-)

Muńka kciuki zacisniete &&&&&&&&&&&&&&&&&

Kasiek fajnie masz z tymi drzemkami P. I słodka z niej dziewczynka.:tak:

Niespodzianka wiem o czym piszesz. Mam to samo po powrocie.:-)

Gratulacje wielkie dla HATSZEPT. Rozumiem, że to forumowa mama.

U nas pogoda fatalna. Leje i jest zimno. Przez co nic mi się nie chce.

Sylka - Hatszept to czerwcowa mama Piotrusia.

I na pocieszenie Mati budzi sie od 2 -do kilkunastu razy w nocy - cyckowy jeszcze:happy: i również kręci si,e non stop
Pogoda u nas tez paskudna

reklama
Do góry