reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Hej kobitki.
Nie ogarniam tyle produkujecie. Nie opdisze wszystim bo multicytaty na domowym kompiemi nie działają ( iwon), a nie chce nic namieszać.

Najważniejsze to &&&&&&&&&&& za Hatszept.
No i za rozprawe Munki

Dzięki dziewczyne za zainteresowanie moimi łobuzami ( mimo choroby rozrabiaja na całego).
Dzis już troche lepiej bo zaczyna im sie odrywać.
Adrian wczoraj mial goraczę, Mati lekki stan podgoravzkowy.
Nocki cięzkie, dni nie lepsze, co chwile musze nosy wycierać bo leje sie na potęge. no i ten okropny kaszel u obu.:-(

Wczoraj miałam do WAs zajrzeć ale znowu padłam z Matim o 20, dobrze ze obudziłąm sie przed 24 to dałąm M antybiotyk.

Iwon
- dobrze ze projekt skonczony, bedziesz miała czas dla nas. J dzielny chłopczyk.
Kaseinka - Nikos również, i ogólnie wymiata :)
Asik - no to już dobry poczatek jest. Mati coraz częsciej robi siku na nocnik i próbuje dać znak ze chce. Dziś np. Siadł w rajstopkach na nocnik i sei wysikał, wieć mu tłumacze ze najpierw musi zdjąc rajtki.
Za godiznę stanał obok nocnika złąpał sie za rajstopy i mowi Siiiiii, no i udało sie: Kupka i siku w nocniku.:-D

Leja sie:wściekła/y:
do potem

reklama
Aylin a ja myślałam, ze tylko moj taki "czysty" przy jedzeniu :-D

Wlasnie czekam na koleżankę, ma wpaść na kawke, Kuba w przedszkolu a Wojtek bedzie miał koleżankę do zabawy :tak:

Dzisiaj mamy 3 rocznice ślubu, juz trzecia :-D A gdzie tam chociaz do 10 hehe

Kurcze coś się porypało na tym "nowym" forum, bo nie mogę wejść w subskrybcję :dry: Mam nadzieję, że to szybko ogarną.

Pola gratuluję rocznicy :)

buongiorno!
w końcu we włoskiej firmie robię, co nie? ;-)
młody calą noc z nami, tak się wiercił przez te zębiska :( D miał dzisiaj urlop i jak S się obudził i zobaczył tatę, to oszalał z radości:-D

Muńka kciukasy &&&&&&&&&&&&&&&&&

ech i ciekawe jak tam Hatszept? najpewniej już po... &&&&

Muszę pochwalić mojego dziecia- wczoraj 3 razy stał pod drzwiami do łazienki i mówił "tam" no to się pytam czy na nocnik chce, kiwa głową że tak i co? Dwa razy siku zrobił i raz kupsztala:happy::tak::happy: oby tak dalej
gratuluję z lekką nutką zazdrości;-)

Wczoraj zaliczyliśmy pierwszy dzień żłobka po dłuuugiej przerwie. Płaczu nie było, dzisiaj też grzeczniutki :-) Jedno uff za mną, teraz tylko się cykam, czy niczego nie złapie. Ponoć połowa dzieciaków biega z gilami, a drugie tyle na zwolnieniach :confused2:
dzielny Julek! teraz najważniejsze, żeby mu te gile kolegów się nie udzieliły&&&

Zaza gratuluję, kurcze jak to się stało, że nie odnotowałam, że zamierzacie się budować? :zawstydzona/y::sorry:
no wiesz! przecież się żaliłam na teściową, że nam mniej działki przepisała niż obiecała :-p

dzisiaj Nikos jak wszedl tylko do szatni to polecial do drzwi do pokoju zabaw ... i puka ... i jego zalosna mina ze jeszcze nie wchodzi bo bede go przebierac :p ... a potem jak go juz przebralam to poszlam chowac ciuszki i okazalo sie ze sa zapukal i wszedl do sali jak tylko sie drzwi otworzyly ... czasem przeraza mnie moje dziecko :p
ale mały agencik! :) spryciul z Nikosia!
Zaza​ pokaz domek :) tzn projekt :p
ha ale jeszcze go nie mam :) dzisiaj d ma mi przywieźć szkic, żebym sobie mogła obejrzeć, co on tam wymyslił w ogole

Dzis już troche lepiej bo zaczyna im sie odrywać.
Adrian wczoraj mial goraczę, Mati lekki stan podgoravzkowy.
Nocki cięzkie, dni nie lepsze, co chwile musze nosy wycierać bo leje sie na potęge. no i ten okropny kaszel u obu.:-(
zdrówka dla chłopaków!!!

Dzisiaj mamy 3 rocznice ślubu, juz trzecia :-D A gdzie tam chociaz do 10 hehe
gratki!!!

P właśnie zasnęła sobie sama. Przychodzi jej pora i pada jak mucha.

Wrażliwiec mega, wczoraj u Pani która opiekuje się czwórką dzieci nie chcący potrąciła dziewczynkę i ta upadła na pupę (dopiero nauczyła się chodzić więc chwiejna). P zaczęła ryczeć i ją przytulać, cała zapłakana obejmowała ją z każdej strony. Dopiero po chwili zrozumiała, że dziewczynce nic się ie stało i nawet nie płacze:p Mój kochany słodziaczek:*

Kopiłam jej mega miękkie śniegowce w Decathlonie za jedyne 49zł:)

andzia
i dobrze, że się wszystko odrywa. To teraz chwila moment i będą tryskali zdrówkiem:)

iwon
danmis:)

hatszept &&&&&&&&&&&&&

alijenka buhahaha Natasza z tą butlą to pańcia:pppp

aga P dziś w nocy z cztery razy cyca ciągnęła, ale zostały jeszcze dwie połówki czwórek więc jej wybaczam:)

josie
nie cierpię teletubisiów, nie przemawiają do mnie i uważam je za najdurniejszą bajkę:p

muńka &&&&&& za rozprawę:)

zaza
powodzenia z załatwianiem formalności odnośnie budowy:) Przeżyłam to 5 lat temu i nigdy więcej:p

polaa
słodziak:)))))))

asik no proszę jakie postępy, gratki:)

kasienka on kawaler się robi! Siku na nocnik i sam do żłobka wchodzi...niedługo powie: 'sio mama, sam się przebiorę':)))

P też zazwyczaj sama je i wszystko ubrudzi, ale lubi:) Wczoraj nawet nie protestowała na śliniak
20131105_140926.jpg

Załączniki

• 20131105_140926.jpg
    20131105_140926.jpg
    19,1 KB · Wyświetleń: 49
Ostatnia edycja:
Pola - gratuluje 3 rocznicy
Kasiek- rzeczywiście bardzo wrażliwa ta Twoja córa.
Ja na jedzenie mam podobny patent jak Iwon -dwie łyżeczki. Sam tez je, ale w ten sposób mam pewnośc,ze sie naje:-)
Tez bym chciała zeby kiedys moje dziecko tak poprostu zasnęlo

Hej dziolszki :) Witam sie juz z Uk. Przyznam sie, ze troche nie ogarniam - znow musze sie przestawic. Na forum zaleglosci, w domu troche do ogarniecia i maaaase prania. Musze pochwalic malza, bo nie doprowadzil mieszkania do ruiny i nawet nie jest zapuszczone :p

Hatszept kciuki olbrzymie, ogromniaste! &&&&&&&

Munka kciuki takze - te nastopne :D

Polaa wszystkiego naj z okazji rocznicy.

Zdrowka dla chorowitkow :*

Uciekam ogarniac :* Nie gniewajta sie, ze nie wszystkim odpisalam :-p

Asik- zdrówka
kifsi jak małego ubierasz to oklej dodatkowo poduszkami:-D może nic sobie nie zrobi więcej bo szkoda buziolka :tak:
Piszesz ciekawe kto następny to zabieraj się do roboty to może ty będziesz następna hihi.

Kierowca mnie wyrolował i chyba nici z wyjazdu ;/:wściekła/y:

:-D:-D:-D poduszki nie pomogą , ale jest taka kula dmuchana , można by go zamknąć w środku , hmmmm jto jest myśl :-D:-D

a co do następnej , to kto wie , kto wie :-):tak:

kifsi jak fajnie ze sie odzywasz:tak:

.
:-)

polaa- do 10 szybko zleci :-)życze upojnego świętowania :-)
andzia - zdrówka dla chłopców :tak:
asik - super pomysł z tym tańcem , jak byłam mała to wszystkie kursy organizowane w szkole zaliczałam i kochałam to bardzo :tak: niestety moja mam nie zapisała mnie do żadnej grupy:-( gratki dla synka :-)

zaza - gratuluje :-)

kasieńka- brawo dla Nikosia :-)

aylin- mój też malutko mówi :-( ale to mniej mnie martwi , bardziej inne rzeczy bo troszke odstaje od forumowych dzieciaków :-(

&&&&&&& muńka , hatszept

reklama
Do góry