reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Dzień dobry wszystkim od rana oglądam Puchar Świata w siatkówce myśle że moje dziecko bedzie siatkarzem bo od pierwszych tygodni kibicuje ze mna .................Miłego dnia wam dziś życze P.S. tata wysoki 194 więć kto wie:-):-):-):-):-):-):-)

reklama
ja też się witam po przerwie:-) z pracy:-(ale spoko bo chociaż mam czas na forum.
zwolnienie się skończyło, młoda w miarę wyzdrowiała i wróciła do przedszkola bo przecież niebawem jasełka i musi się przygotować - gwiazda moja....a ja może wreszcie zadzwonie i umówie się na usg bo jak na razie to robie wszystko tylko nie to co potrzeba

buziaki dla was i miłego dnia mamuśki

Witam się i ja :-) Jak zawsze wyspana :tak:

Szybko piję kawkę i uciekam na zakupy, bo dziś znajomi wpadają na spóźnione nieco andrzejki ;-)

Hej wszystkim!
spadł mi wczoraj laptop:wściekła/y: chyba trochę się zepsuł bo po kilku minutach działania się wyłącza. Może mnie być w takim razie trochę mniej tutaj przez nastepny tydzień
ściskam i dobrego dnia!!

Hej wszystkim!
spadł mi wczoraj laptop:wściekła/y: chyba trochę się zepsuł bo po kilku minutach działania się wyłącza. Może mnie być w takim razie trochę mniej tutaj przez nastepny tydzień
ściskam i dobrego dnia!!
mój laptop poleciał na ziemię już kilka razy i nic mu się nie stało :-):-):-)ale synuś niedawno zbił mi matryce bo położył na klawiaturze samochodzik i zamkną:/ reperacja kosztowała nas 450zł :/

:tak::-)cześć dziewczyny,pozdrawiam z pracy .Ale mam lenia oby do 14.30 .jurto poniedziałek wtorek wolne hura miłego dnia kobietki będę was podglądać.A TERAZ ZNIKAM bo ktoś podejrzy pa ŚCISKAM WAS

no i na swoje sprawy prywatne mam czas tylko w pracy :-D umówiona wreszcie jestem na USG po 12 tyg na piatek....achhhh tydzień nerwów będzie

reklama
Do góry