reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

reklama
Witam wieczorową porą :)
My też dziś byliśmy na cmentarzu i tak patrzyłam na Romów świętujących, ze miałam ochotę do nich dołączyć :)
Byłam też na cmentarzu w niedziele i powiem, ze masakra jaki biznes robią na kwiatach i zniczach wszystko ponad 100% droższe.

Sylka witaj :)

Zdrówka dla Poli i Julka i całej reszty która go potrzebuje :)

Zaza dostajesz upomnienie, a następnym razem będzie kara i to nie karny którego pewnie byś chciała :p

Kupiłam Zosi ubranko- piękne rzeczy są z tej firmy:tak:

DSC_4552.jpg

Załączniki

• DSC_4552.jpg
    DSC_4552.jpg
    21,8 KB · Wyświetleń: 46
Zaza gdzies ty? Co tam u was?

No właśnie zaza, co tam?

Zaza znowu sie schowalas ?

Zaza dostajesz upomnienie, a następnym razem będzie kara i to nie karny którego pewnie byś chciała :p
wyżej wymienione panie dostają ode mnie skierowanie do okulisty:-p 2 strony wcześniej wpadłam się przywitać i nikt nie zauważył:-p

Witajcie, witajcie,

Witamy i zapraszamy!!!!!!!

sorki, że nie odniosę się do wszystkiego co się działo przez ostatnie 20 (!) stron, ale samo czytanie zeżarło mi sporo czasu...

Iwon niefajnie, że Julkowi nie przechodzi! trzymam kciuki, żeby ta nocka przyniosła poprawę&&&

Niespodzianka Kasienka rownież dla Waszych chłopaków zdrówka!!! i dla reszty chorowitków, których pominęłam (niespecjalnie)

Aga gratulacje dla dumnej cioci!!!

Josie ale akcja z tymi obierkami :) ale masz rację-jak zrobisz coś po złości, to się będą chcieli odegrać, choć nie wiem czy ja sama bym sie od złośliwości powstrzymała ;)

Aylin no ile można tyłek w ciepłych krajach grzać?? :p

MsMickey co ty piszesz? bąblowca miałaś? szok!

kasienka nie ukrywam, ze posty o postępach Nikosia czytam z lekką nutką zazdrości ;) gratuluję oczywiście!!!

u nas masakra po tej zmianie czasu - S o 19 już wyprawia histerię, bo taki śpiący, a wstaje o 5 wrrrrrrrr :/

pisałyście ostatnio o niegrzecznych dzieciach - że trzeba tłumaczyć co wolno, a co nie, że to przynosi rezultaty i dzieci są grzeczne - a guzik! :p
moje dziecko (zwane zresztą Belzebubem) ma w nosie moje tlumaczenia, owszem wiec, czego nie wolno, ale jakoś większą radość sprawia mu robienie rodzicom na złość niż ich zadowalanie :/
w gościach latamy za nim jak opętani... wstyd jak nie wiem :/

Zaza z tym chowaniem to mialam na mysli wlasnie to nadrabianie :p ze niby az tyle czasu :p a co do tlumaczenia to to przynosi efekty ale odlegle w czase .... ile czasu ja sie natlumaczylam zeby nie rzucal na ziemie i w koncu zaczal klasc zamiast rzucac :p albo podawac do reki zamiast od razu na ziemie :) takze ze tak powiem ziarno przynosi plon :)

Aga sliczne ubranko .. a co do Romow to mi czesto M opowiada jak swietuja bo jego dziadek pochowany jest kolo Romow

Sylka to juz sukces :)

a my dzisiaj pierwszy spacer bez pieluchy mamy zaliczony taki 40 minut :) od dwoch dni zadnej wpadki .. no chyba ze liczac siuski przy drzemce w pieluche ...

a propos niegrzecznych dzieci - jak nauczyć moją Miśkę chodzenia za rękę??? wszelkie podpowiedzi mile widziane bo ona zamiast chodzić to ciągle by biegała, uciekała i zawsze w przeciwną stronę niż chcemy :-(

Kasienka wow! brawo dla Nikosia!

Kasienka a chyba że tak ;) a wytłumaczenie mam takie, że młody się obudził, a potem obiad, spacer, podwieczorek itd...

kasia.natka podpinam się pod pytanie - mam ten sam problem :/

obejrzałam dzisiaj film "chłopiec w pasiastej koszuli", leciał na tvp1 - ryczalam jak bóbr... odkąd mam Sergiusza to jeszcze bardziej przezywam krzywdę dzieci, D często ogląda dokumenty na temat II WŚ i jak widzę tam dzieci w gettcie, obozach itp. to taki nieopisany smutek mnie ogarnia, rozpacz wręcz i jednocześnie strach, że mojego synka mogłoby kiedyś spotkać coś złego...

a tak w ogóle to spijam Jacka Danielsa z pepsi:-p

a propos niegrzecznych dzieci - jak nauczyć moją Miśkę chodzenia za rękę??? wszelkie podpowiedzi mile widziane bo ona zamiast chodzić to ciągle by biegała, uciekała i zawsze w przeciwną stronę niż chcemy :-(

Kasienka wow! brawo dla Nikosia!

o własnie. Też poproszę. Moje dziecko NIGDY za ręke nie chodziło. Do momentu kiedy nie porafiła sama- raczkowała, potem o ścianę lub za pomoca pchacza. A jak dala rade sama to sama. Rączkę podaje przy schodach, bo sama ma problem z wejściem i zejściem. I przy wysokich krawężnikach. A tak - ja sama i już.

Zaza o nie ja widzialam posta w poludnie i tak czekalam i czekalam az cos napiszesz a tu nic!!!

Z filmami o dzieciach mam tak samo. Ostatnio ogladalam anne german ostatnie odcinki i jak ten chlopiec sie urodzil to ja juz plakalam ze bedzie mial chora mame i ona umrze zanim dorosnie :(

Aga ubranko cudne!

Z chodzeniem za raczke hmmm nie wiem moj chodzi w miare. Moge z nim do sklepu isc pieszo i idzie, czasem sie zatrzyma zeby cos poogladac wiadomo. W sumie od poczatku go uczylismy ze trzeba za raczke a ze on raczej posluszny to daje ta raczke. Ale ma takie zrywy radosci czasem ze nie opanujesz latania w kolko i we wszystkich kierunkach. Szczegolnie jak pada, albo jest cos nowego:) nie moge sie doczekac sniegu!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Laski ja z tel.do nd wiec wybaczcie ze nie bede odpowiadala kazdej z osobna

P chodzi za raczke, wrecz sie o to upomina. Podchodzi, bierze za paluszka i idziemy:) Jest mega grzecznym aniolem na dworze. Tak wiec mam jeden problem z glowy:) Kalosze tez uwielbia. Za reke chodzic nie uczylam ta moja przylepa jakos sama z siebie tak lubi:)

Szkoda ze M nie da sie wyszkolic i rzuca lachy tam gdzie akurat stoi, a noz zostawia wiecznie upaprany od nutelli!!!

Ida nam drugie polowki czterech czworek wiec wiadomka co mam w domu...

Iwon jak ma goraczke i juz tyle go to wszystko meczy to moze warto zbadac siuski?

Agus nie moge nawet ciuszkow dla zosienki zobaczyc:/

Do góry