reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

reklama
O tej porze pierwsza???

Od rana mam nerwa ide wyniesc smieci a na klatce rozsypane obierki od ziemniakow i to nie kilka tylko tak z calego obiadu. Tylko 4 rodziny mieszkaja w naszej kamienicy. Jak ludziom nie wstyd??? Zostawilam kartke ze klatka to nie chlew i prosze o posprzatanie. Ale watpie ze ktos sie za to wezmie.

hej kobiałki :)

lecę nadrobić 20 stron, ale nie wiem czy zdążę zanim Belzebub się obudzi...

buziaki! stęskniłam się za Wami :)

Witam się i ja.

O tej porze pierwsza???

Od rana mam nerwa ide wyniesc smieci a na klatce rozsypane obierki od ziemniakow i to nie kilka tylko tak z calego obiadu. Tylko 4 rodziny mieszkaja w naszej kamienicy. Jak ludziom nie wstyd??? Zostawilam kartke ze klatka to nie chlew i prosze o posprzatanie. Ale watpie ze ktos sie za to wezmie.

Wiesz josi, większość pewnie na groby się szykuje albo już tam jest. My zawsze jak jeździliśmy to wyruszaliśmy z domu wcześnie rano bo później jechało się w mega korkach. A i tak wczesny wyjazd nigdy nie gwarantował w miarę płynnego przejazdu.

A co do sąsiadów - niestety są ludzie i ludziska. Takie życie.

Nie mam do nd neta bo neostrada robi jakas cesje

Nie cierpie pisac z tel.-wybaczcie byki:p

P ma zakazenie pecherza i stan podgoraczkowy wiec bierze furagin z wit.C:/ Po matce zawsze lapie po dluzszym czasie na basenie...grrrry

Aylin moja rodzina to w wiekszosci goral, ale we Wrocku nikt na pole nie mowi i oduczylam sie. Moja mlodsza siora w ogole tej formy nie uzywala i nie zna. A z ta szafka nocna pierwsze slysza. Heh Polacy a nie znamy swojego jezyka:pp

Sylia czy jakos tak-sorry zapomnialam a na tel.nie widze nicka. Zmienialam jedna literke w nicku:) napisalam maila na kontakt z BabyBoom i pani mi to blyskawicznie zmienila:)

Josie szkoda ze nie masz podejrzen kto to bo moglabys te obierki rzucic mu pod drzwi-ja zrobilabym tak:p

A wiesz kasiek ze przyszlo mi to do glowy i jestem pewna ze to nie moj sasiad z parteru bo on jest kulturalny i zawsze dba o porzadek, tylko te kretynskie rodziny z gory- jedni sa strasznie zlosliwi na wszystko kabluja, mielismy dzieki nim nadzor budowlany w czasie remontu, teraz inny sasiad ma to samo przez nich.. A drudzy sa nienormalni i ciagle na zebra iach jakies teorie spiskowe ze im ktos zakrecil wode, ze ktos jakies drgania scian im powoduje umyslnie zeby ich wykurzyc.... Szkoda gadac. No wiec pomyslalam ze jak nie posprzataja to ja te obierki zmiote i rzuce u nich na pietro. Tyle ze wtedy sie zacznie wojna a oni sa zdolni do wszystkiego. Z idiotami zawsze przegrasz

No tak zapomnialam ze wy pewnie na grobach. My w tym roku sie nie wybralismy, wszystkie groby w pn-zach polsce. Moze pod wieczor przejdziemy sie na cmentarz w naszej dzielnicy

Witajcie,

rzeczywiscie dzisiaj tutaj cicho no ale w Polsce święto wiec nic dziwnego :tak:

Josie ach Ci sąsiedzi, moze cos dotrze po tej kartce, która napisałas?

sylka a gdzie mieszkasz dokładnie w Leicester jak można spytać? Jak nie chcesz tutaj pisać to na priva :)

Kasiekz dzięki za info.
Faktycznie znalazłam coś na forum adminów i spróbuje.

A ja właśnie wróciłam ze spaceru z Sz. i psem. Polazilismy po deszczu. Sz. oczywiście "złapał zająca" :) przez co wrócił nieźle umorusany. I najgorsze jest to, że jakoś niebardzo chce chodzić w kaloszach.

reklama
Sylka moj tez nie bardzo do kaloszy na poczatku ale jak skumal ze w tym sie biega po kaluzach to tylko kalosze teraz przed spacerem wyciaga:)

Do góry