reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Które butki Wam się bardziej podobają? Muszę koniecznie zamówić młodemu bo jedyne adidasy które ma są już z deka za małe:
trzewiki3.jpgtrzewiki2.jpg

No bo na zimowe to jeszcze za wcześnie co nie?

Muńka faktycznie "nic specjalnego" nie dajesz. U nas miód na porządku dziennym. Młody uwielbia zlizywać z łyżeczki. Wodę z cytryną pije także (nie daję herbatek).

Załączniki

• trzewiki3.jpg
    trzewiki3.jpg
    30,6 KB · Wyświetleń: 41
  • trzewiki2.jpg
    trzewiki2.jpg
    34,9 KB · Wyświetleń: 37
reklama
Mlodak zdecydowanie te drugie:) bardziej mi sie podobaja a po drugie mama takie jedne z taka szyta krawedzia i strasznie sie zbiera brud, skrawki lisci i piasek:/ co szymek nawywijal u kolezanki? Wspolczuje... Moj raz mi juz tez wstydu narobil, tak go zachwalalam a on pol dnia na wyjezdzie wyl o kazda pier.dole ehhh te dzieci

Munka u mnie tez sie nigdy nie udalo powstrzymac kataru o.o moze masz jakas magiczna pigwe :p tesciowa mi ostatnio przywiozla syrop z pigwy, wlozylam do lodowki jak mowila ale nastepnego dnia juz wino bylo.

Moj wstal 6.30... No ale pewnie za kilka dni sie przestawi, tez stopniowo kladziemy go coraz pozniej

Iwon no wlasnie ten placz po kapieli... U nas tez czesto-prawie zawsze. Juz wymyslilM zeby dawac mu butelke w trakcie ubierAnia ale nie zawsze chce. On lubi na fotelu z wtulaniem i tyle

Czujemy sie dobrze, poza tym ze nie moge opanowac glodu/lakomstwa a wieczorami pozniej strasznie cierpie

Kasienka brzuszek piekny. Sara rosnie i rosnie :)

Mloda wspolczuje Szymkowego marudzenia, a znajoma na pewno zrozumie, ze mlody mial gorszy dzien.

Iwon kiedy pralke opijamy hihih

Munka ale jaja z tesciem :D Nie skumal, ze to dla niego do ostatniej chwili :D

Asik jaka masakra, niby dziecko zdrowe, a tu zapalenie pluc :no:

Josie suwaczek pierwsza klasa :D A lakomstwo i wieczorne cierpienia to ja w Pl mam bez ciazy :baffled:;-)

Andzia, Aga, Aronia zdrowka

josie dzięki za cenną wskazówkę z tymi butami. Jakoś nie pomyślałam o tym, że brud może się tam zbierać.

A co szymuś zrobił? chyba łatwiej będzie opisać czego nie zrobił, czyli nie był grzeczny. Darł się, pluł jedzeniem (czego nie robi normalnie), rozlewał wodę, właził na stół (ale to akurat normalka), rzucał pilotami, próbował urwać wszelkie wystające części z kina domowego, otwierał szafki kuchenne, wyciągał garnki, pokrywki, ścierki, rozwalał gazety, rwał gazety, przewracał krzesła...... no naprawdę mogłabym tak długo.
Pierwszy raz w życiu wstydziłam się za niego. Wyszłam na matkę wychowującą bezstresowo chyba. Żadne moje zakazy, zatrzymywania za rękę nie skutkowały. Najwyżej głośniej wrzeszczał :szok:

Niespodzianka czy koleżanka zrozumie to się okaże. Jeśli zaprosi nas w przyszłości.

Mlodak - faktycznie nie ciekawie u Was, ale pewnie zaraz mu przejdzie. Koleżanka może sie nie przestraszyła:-D
Butki 2.
Josie - nie daję żadnych serków jeszcze. U Ciebie łakomstwo przynajmniej jest usprawiedliwione;-):-D

Asik - pamietam,że u nas w tamtym roku było sporo pzryapdków takich bezobjawowych zapaleń i lekarze uczulali na to rodziców.

Ostatnia edycja:
oj mlodac to ci ancymon :szok::szok::szok: biedna sie wstydu najadlas! moze jakis chwilowy kryzys ma, oby!
z tymi butami tez nie wpadlam ale teraz juz wiem ze wiecej takich nie kupie :) przy wychodzeniu z piaskownicy jest masakra, i nie da sie tego latwo zetrzec

Na szybko w przerwie:

młodak butki nr 2. A jojczenie - nie idą mu jakieś zęby? Może początek przeziębienia, u nas jojczenie, a po 2 dniach choróbsko. Oczywiście oby nie!

josie serki homo sama często robię w thermomiksie. Twaróg + miód + jakiś owoc i gotowe :)

kasiek słodka opowieść o Poli :)

Dziewczyny a aylin to się jeszcze urlopuje? Coś długo się wydaje :huh:

reklama
Iwon hmmm musze sprobowac w blenderze, w sumie mam truskawki i maliny mrozone. zeby tylko trafic dobry twarog, bo ostatnio kupilam jakis taki gorzki, nie byl zepsuty ale niesmaczny

tez rano myslalam o aylin wydaje mi sie ze juz dluuugo jej nie ma!

Do góry