reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Kasienka piękny brzuszek :tak:

Iwon az wstyd sie przyznać ale mi czasami jeszcze mało tego spania :zawstydzona/y: Teraz to sobie budzik ustawiam, zeby wstać trochę przed nimi :) ale jeszcze nie dawno przed 10 byłam w łóżku :zawstydzona/y: Kocham spać rano, a mogłabym siedzieć do 3 czy 4 nad ranem, chodzę spać koło 1 zawsze.

munka no to super miałas weekend i imprezę, fajnie :tak:

reklama
No to mnie rozłożyło na całego :crazy:głowa pęka z nosa się leje :( i teraz strach by małego nie zarazić, bo przecież śpimy razem :/

Antek byl przytulak, ale to co teraz robi to cud- miód- malina :) przychodzi i cmoka mnie chce w usta, a jak nie to w jeden i drugi polik :) jak siędze z nim na podłodze to podbiega łapie rączkami za szyje i sciska, az stęka przy tym :) A i na moją mamuśkę od paru dni woła BAMBO :D

Kasieńka
brzuszek świetny już :)

Iwon no to by nowa pralka dobrze prała :D

Aronia
dzięki za artykuł :) przeczytam jak się lepiej poczuję.

Muńka fajnie, ze impreza-niespodzianka się udała :)

edek:
Josie hehe to trafiłaś, bo Antek chodzi ostatnio z słuchawką od telefonu, a ja się zastanawiam o czym on tak nawija do niej :D

Ostatnia edycja:
agaundpestka - wspolczuje, wiem co przechodzisz :no: Nie boj sie spac z dzieciem - dawaj UU na zadanie (plany ograniczenia odloz na wyzdrowienie), wcinaj chrzan/czosnek/cebule, jajka, sok z czarnej porzeczki, herbatke z dzikiego bzu, cukierki z imbiru (szalwii i miety wszak nie wolno :baffled:), inhalacje z eukaliptusu (wydezynfekuja przy okazji pomieszczenie, choc lepiej, by Antos w czasie inhalacji byl w innym pokoju) i tego typu rzeczy (czesc cennych sustancji przechodzi do mleka) a dziec powinien pozostac zrdowy (ja tez spie z dzieciem) :tak:A teksty swietnie dzialaja na poprawe nastroju (przynajmniej u mnie), wiec o ile glowa nie boli/oczy nie szczypia mozna czytac i w chorobie ;-)(oczywiscie nie zmuszaj sie, tak tylko napisalam, bo to nie ciezka lektura lecz cos napisanego z duza doza serdecznosci - w razie nudy chorobowej :-p)

Cos jeszcze mialam ale pamiec szwankuje...

Kasiekz - gronkowca wyhodowalam tradycyjnie na nosie (od kataru), od wczoraj wypalam ale poki co bezskutecznie :wściekła/y:

Kasiek/aga - nasz nie lubi wysciskiwania. Przytulanie to inna para kaloszy :-)

aronia P to nie przeszkadza. Czasem zdarza się, że jak nie w sosie to odpycha, ale z reguły lubi:) Odnośnie mięty to młoda nie pija nic poza wodą i herbatą z mięty, im mocniejszy to lepsza:p

aga słodziak! Jej te nasze dzieci takie słodkie. Mają swoje humory, ale jeszcze nie nie pyskują i przytulają się, całują...za pewne za kilka lat już tego nie będzie:/ BABA=BAMBO :D:D:D::-D:-D:-D

josie widziałem je, na All po 169zł!

sunshine Aurelcia ma świetne fotki z Halloween!

aronia gronkowiec od kataru?? kurcze nie wiedzialam ze tak mozna. wspolczuje i wracaj do zdrowia!

aga ty tez zdrowiej. moj ostatnio dal sie troszke nabrac ze nasz stary ipad sprzed 10 lat to tez halo-halo i sobie z nim chodzi i gada... trzeba tylko ladowac bo jak sie nie swieci to juz nie jest fajny

munka fajnie ze niespodzianka sie udala, dobry ten twoj tesciu :-D

zobaczcie na moj suwaczek :-p

Ostatnia edycja:
Witam:) pierwsza ?(okaże się na koniec pisania) :)
No to jestem rozłożona na całego :/ a tyle planów miałam w tym tyg., ze nawet bilet tygodniowy w niedzielę kupiłam i d... :/ przepadnie :(

agaundpestka - wspolczuje, wiem co przechodzisz :no: Nie boj sie spac z dzieciem - dawaj UU na zadanie (plany ograniczenia odloz na wyzdrowienie), wcinaj chrzan/czosnek/cebule, jajka, sok z czarnej porzeczki, herbatke z dzikiego bzu, cukierki z imbiru (szalwii i miety wszak nie wolno :baffled:), inhalacje z eukaliptusu (wydezynfekuja przy okazji pomieszczenie, choc lepiej, by Antos w czasie inhalacji byl w innym pokoju) i tego typu rzeczy (czesc cennych sustancji przechodzi do mleka) a dziec powinien pozostac zrdowy (ja tez spie z dzieciem) :tak:A teksty swietnie dzialaja na poprawe nastroju (przynajmniej u mnie), wiec o ile glowa nie boli/oczy nie szczypia mozna czytac i w chorobie ;-)(oczywiscie nie zmuszaj sie, tak tylko napisalam, bo to nie ciezka lektura lecz cos napisanego z duza doza serdecznosci - w razie nudy chorobowej
Dzięki za rady :) a co to nuda chorobowa?? to były czasy kiedyś jak się chorowało można było spać ile się chce i wylegiwać w łóżku, a teraz :)

aga ty tez zdrowiej. moj ostatnio dal sie troszke nabrac ze nasz stary ipad sprzed 10 lat to tez halo-halo i sobie z nim chodzi i gada... trzeba tylko ladowac bo jak sie nie swieci to juz nie jest fajny
Hehe ja tak starą kom ładuję co pare dni, bo inaczej nawet jej nie weźmie :)
A suwaczek masz piękny!!!!

reklama
Hej
Zdrówka dla wszytskich potrzebyjących.
Josie - przecudny suwaczek :-)
Munka - fajnie ze imprezka udana. Jak Gabi ?? Mati dziś zaczął kaszleć. Zapodałam Lipomal z nadzieja ze pzrejdzie.
Kasiek - no coraz więcej nas czeka tak miłych chwil.
Aronia - ja tez poprosze ten tekst.
Kasieńka - oby dzisiejszy dzien był lepszy :tak:

Tyle, sorki jeśli pominęłam coś ważnego.

Do góry