reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Sunshine to może być to co Kasienka pisze, ja jak narazie nie podaję jeszcze małej mleka zwykłego bo może i sama za nim nie przepadam jedyne co do kawy

aronia a Ty w ogóle swojego dziecka nie szczepisz ?????
dzięki za pocieszenie ze spaniem może jej to przejdzie !!!!!!

kasiek ja tak wyjadę gdzieś z domu około 10.30-10.45 także jak dojadę to będę napisz mi tylko adres na prv

Ostatnia edycja:
reklama
Tu pielegniarka juz mi mowila, ze o 6miesiaca moze pic ale chcialam poczekac do 1,5roku a ze to juz nie dlugo a niechce drastycznie przejsc z jednego na drugie to po woli co 2 dzien na drugie sniadanie platki z mlekiem lub owsianka. A mm ma rano i na noc. Teraz przestane jej podawac i zobacze czy to to za tydzien sprobuje znowu.

Wczoraj znalazlam polowe gornej prawej czworki i nie wiem czy to nie przez zeby i tylko taki zbieg okolicznosci:sorry:

Hej Gerlsy,
tak na szybko bo G śpi mi na ramieniu... wczoraj była u nas masakra. G katar kosmiczny (już wiem, jak można robić babelki nosem), temp do 38,6. Nurofen zbijał ale na trochę. No i zaczęła się sraka. Normalnie od luźnej kupy do całkowitej wody zielonej. Czasami w pampka a potem prowadzala nas na nocnik - taki zysk;-)
Wezwalismy wizytę domową - podobniez infekcja. Nawet nie powazna. Sraka przeszła w nocy ok północy był ostatni rzut. Potem ok 2 pobudka i Dzieć pełen energii (w dzień 3 drzemki) prosto do lodówki i płacz o jedzenie.
Po ok godzinie zabawy poszła w końcu spać; tzn weszła do swojego lozeczka i zasnela.
Dziś marudzi ale no shit;-) temp podgoraczkowa. Katar max. Podajemy leki i czekamy.
Powoli przekonuje się do katarka, tzn ostatnio już bez płaczu i wyrywania się:-)
Ja wczoraj zaliczylam parę solidnych odruchów wymiotnych (na gile i smród sraki), żołądek mi aż szarpalo.
Bidne są te skrzaty, gdy chore...
Teraz powinnam gotować jej marchewke z ryżem a tu nic nie mogę, bo przytulila się do mnie i śpi:-)

Zaza fajnie, ze dzień udany:-)

Aronia - wiem, że intencje dobre - klaryfikacja - ale faktycznie zabrzmiało to (w sytuacji, gdy któreś dziecko właśnie taką temp przechodzi), dość drastycznie.

Aga, gdy Antek nauczy się mówić, będzie mógł odpowiadać na także teksty: na szczęście charakter mam po mamie:-) olej to!!!;-)

Dzięki za życzenia dla G, Dziewczyny:-)
u nas ogólnie wszyscy jesteśmy podziebieni :-(

Hej
Ja tylko na chwilę bo muszę obiad na szybkiego wstawić i do miasta ruszam.
Oliwia na ślubowaniu wypadła super:happy:

Poczytam Was wieczorkiem jak mi się uda

reklama
msmickey biedna ty i dzieć:/ Pozostaje życzyć zdrówka:)

polaa ja też nie cierpię owsianek...bleeeeee

asik gratki dla Oliwki!

sunshine
mi pediatra pozwoliła na kozie po 6 mies. ale kupiłam mm kozie, a normalne dopiero po roku dawałam, więc pewnie z krową podobnie. P po owsiane ma normalną kupę:)

alijenka P owsianki też nie tykała, ale jak ją mega rozgotuję i potem zmiksuję z bananem czy morelami to pochłania:)

Do góry