reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Asik - oby to nie było nic poważnego &&&&
Aga - a no nie lubie tescia - zasłużył sobie na to
Josie- to teraz zupa dyniowa co dzień:-D:-D Moim chlopakom nie podpasila.
Munka - super ze wyjazd sie prawie udał i &&& za koniec za 2 tyg. Fajnie ze mężuś sobie poradził
Rysica - mam nadzieje ze do wyjazdu jednak doszło :)
Mlodak - tesciowa masz już z głowy po wczorajszym dniu:-D;-)

Mati dzis zrobil kupke na nocnik :) Adi poszedł do ubikacji robic kupe i Mati poszedł za nim i wział nocnik, wiec pytam czy tez chce, mowi ze tak, to go posadziłam. I zrobił - super. Coraz częśćiej mu sie to zdarza. Nie założyłam mu pieluszki, bo po co skoro dopiero robił. Za 5 minut patrze a on chlapie sie w siuśkach.:-D Nosz nie mógł od razu na nocnik zrobić????

Dobra laski pedze sie pakować. Udanego weekendu.

reklama
Munka super ze sie wybronilas:)

Andzia to ci numer wywinal! Moj jakos nocnika znow nie lapie. Mial taki tydzien ze robil a pozniej mu sie odwidzialo i nie usiadzie... A jak kuca i zaczyna kupe to od razu tez mowi 'nie!'

Aga pby chociaz grzyby z tego byly!

Asik zdrowka dla Damiana..

Padam na pysk... młodemu nadal gorączka się utrzymuje pomimo podania panadolu ( mniejsza ale jest), związku z czym marudzi i chce na ręce, prawie nic nie zjadł ale duuużo pije więc nie ma obawy, że się odwodni.
Nie wiem od czego ta gorączka, oprócz lekkiego kataru nie ma innych objawów choroby?

sorry, że tylko tak o sobie ale nie wyrabiam:sorry2:

Asik u nas to samo - goraczka 38, mimo podania leku (mial 39,6). Tylko u nas dodatkowo lekka biegunka (cztery luzniejsze kupki). Idziecie jutro do lekarza jak nie spadnie?

Iwon zdrówka!!! Biedny Julek...

Aga - współczuję porannej pobudki... U nas szanuje się bardzo, ja jak wychodzę z domu o 5:30 to nigdy nikogo nie budzę, na paluszkach wszystko. Ale po tylu miesiącach mam już wprawę ;)

W końcu rano mama zadzwoniła, że brat chory i na dzień uciekają do nas, i byli u nas :)

sunshine nigdy nie balsamowałam, bo jestem tego zdania co Munka;)

rysica zdarza się, że nie śpi wcale? Szok, moja wciąż ma dwie drzemki:p

andzia Gratulacje dla Adiego! Jak u teścia?:D

asik biedaczek, oby nic poważnego:/ Dawaj znać!

aga wyrażaj się przy dziecku!!!:-D Młody wie czego się uczyć - zaczyna od najprzydatniejszych w życiu słów:D

josie super, że ma nowe danie po spaghetti - teściowa będzie dumna:p

młodak :D:D biedna teściowa, tera będzie miała już tylko wymówki:p

muńka super, że rozprawa pozytywnie zakończona! I gratulacje dla męża:)

iwon zdróweczka dla małego!

My dziś zaliczyliśmy kozy, rzucanie liśćmi, grzybobranie, plac zabaw, karmienie kaczek i rzucanie żołędziami w wiewiórki:p A na koniec odwiedziliśmy znajomych z 8 miesięcznym dzieckiem które jest wzrostem równe z P!!!

I oglądałam film Pokłosie - tragedia!

Ostatnia edycja:
Dzieki za odzew w sprawie balsamowania :happy2: Pytalam bo Aura ma egzeme wg UK lekarzy i jak tylko przestane ja kapac w Oiliatum to krostki powracaja i kazali tez nawilzac..... ale tak sie zastanawiam bo, tej chorobie bostonskiej a pozniej po tym zapaleniu migdalkow z wysypka i wybraniu antybiotyku Perla dalej ma krostki tyle, ze mniej i nie wiem czy nie bedzie lepiej jak je przesusze....:dry::confused:

Munka- super wieci i z rozprawy i z domku :tak: brawo dla meza. Szkoda tylko, ze tak dlugo to wszystko sie ciagnie ale najwazniejsze ze juz widac koniec:tak:
Rysica- rzeczywiscie statystyki nie sa obiecujace ale cuda sie zdarzaja!!!
Josie- widac zupka smakowala :-) to teraz zupki musisz gotowac:tak:
Iwon- ojjj biedny Julo duzo zdroweczka!!!:tak:
Asik- I Damianek tez chory... &&&& oby przeciwgoraczkowe zaczely dzialac! daj znac
Mlodak- to ja poprosze o kopie tej ksiazki :-D:-p a mlodego moze czesciej z babcia zostawiaj ;-)
Kasiek- mojej kolezanki synek ma 9 miesiecy i jest wzrostu Perly i maja ten sam rozmiar bucikow :szok:

Wlasnie kupilismy bilety do PL.... a miala byc Teneryfa...... zycie weryfikuje........

reklama
Do góry