reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Już w górkach:) Leje, szaro buro i ponuro! P już kozy zaliczyła i pamięta jak je wołać...stanęła z chlebem w rączce i 'ozzzzy, ozzzzy, ozzzzy' - kozzzzy:D:D

I nie chwaliłam się, ale rozróżnia kształty. Krzyczy 'kolo' jak narysuję kółko, 'adlat' jak kwadrat i 'utoton' jak kończę malować trójkąt:)

kasieńka
u P ten balon już dwa dni, a wyczuwam już pod palcem dwa małe kiełki. Ach, te czwórki takie wielkie! Dobrze, że macie już z głowy:)

asik
młoda się po prostu hartuje:)

andzia jeszcze zafarbuj się w kolorze skóry i możesz pędzić przy radarach:p Dobrze, że w żłobku coraz lepiej:)

iwon
oby biedaczek szybciutko się zaaklimatyzował! Nasze małe słodkie przylepki:)

kasia.natka
czyli zdrówko wróciło!

aga
ach ten dzień był najwspanialszy na świecie co?:D Ja 15.10 robiłam test i pojawiła się druga blada krecha! Dzięki za zdjęcie:)

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny a balsamujecie dzieciaki po kapieli?

Kasienka- moja znie zryzie/gryzla ale zostala wyszkolona przez tate :confused2: "ugryz mame w tylek....." wiec jak widzisz wszystkiego mozna takie dziecie nauczyc :-D
Kasiek- ale super! to ona duzo juz mowi :-) moja widze, ze wie jak to powiedziec ale sie wstydzi to powiedziec :eek: wyglada to tak jak by chciala ale slyszy, ze zle wymawia i nie chce powtorzyc :eek::-D
Kasia.natka- &&&&& za kupsztala :-D
Aga- super wspomnienia!

Munka jak sprawy sie maja?

Dopiero wróciłam z miasta bo wiozłam dziadka po jakąś część do samochodu bo mu autko nawaliło

Kasieńka córa raz tak raz tak- w końcu kobieta zmienną jest;-)

Andzia raczej nie biorę udziału, nie mam z Wami szans;-)
Nieźle z tym donosem w opiece:no:

Iwon Julcio się znowu przywyczai o ile nie będzi miał kolejnej dłuższej przerwy

Sunshine ale tempo!!!
My się już nie balsamujemy

Aga gratuluje rocznicy;-)

Kasiek powodzenia u teściów;-) to już przesada z tak długim przeterminowaniem produktów

Dzięki Dziewczyny!!!
Za otuchę. Niestety statystyki są bezlitosne, 25% leczonych pacjentów żyje dłużej niż rok, tylko 2% dożywa 3 lat... Do 4 lat wszyscy pacjenci umierają... Musiałby się zdarzyć cud na miarę uleczeń Jezusa...

Dzisiaj pierwszy wieczór i popołudnie w tym tyg spędziłam w domu, i nie mogłam sobie znaleźć miejsca... Teraz Monika śpi, mąż pojechał po zakupy, Szymek jeszcze gra, a ja zaraz otwieram piwko! Tego mi trzeba!!! A jutro do rodziców jedziemy.

Rysica powinnaś jeszcze zrobić sobie cieplutką kąpiel i totalnie oczyścić umysł (wiem wiem ale spróbuj) a o statystykach to już w ogóle nie myśl bo każdy organizm jest inny i bardzo dużo zależy od psychiki i woli walki chorego :tak:

Muńka jak tam...

kasiek masakra :crazy:

edit:
zapomniałam - była kupka :happy: mała ale cudownie zwarta :-D

Ostatnia edycja:
statystyki... ja z nimi pracuję... nie musiałam patrzeć jak się dowiedziałam, znałam je już dużo wcześniej, zanim w ogóle mi przez myśl przeszło, że tata może zachorować...
fakt, powinnam się wyciszyć... Ale jakoś mi ciężko jak męża nie ma, ale zaraz wróci, z czekoladą :) wtedy też wezmę gorącą kąpiel, bo teraz Monika jeszcze nie śpi jednak :/

a w ogóle to ona dzisiaj nie spała wcale i coraz częściej jej się to zdarza...

w ogóle polecam piwa z seii Czarny Kor z Radomskiego Browaru - PYCHA! Ja dzisiaj piję ciemne piwo Toffi Czarny kot :) Mam jeszcze Grejfrutowy Biały Kot.

Ostatnia edycja:
Rysica- statystyki statystykami, ale wierzyć trzeba:tak:
Sunshine - ja M smaruje po kąpieli kremem nawilżającym.
Kasia,natka- dobrze kupka już normalna
Kasiek - no zdolna ta twoja córa, nie ma co fiu fiu fiu:-) Tesciowie - sknery, chociaż dla wnuczki mogli kupić porządne jedzenie, na sobie niech oszczędzają:no:
Munka - załatwiłaś sprawę???

Ja jutro jednak jadę w stronę tescia, chociaz do niego nie mam zamiaru dotzreć, zostanę u siostry a M niech odwiedza tatusia.

Coś miałam problem z BB - posta mi szybko zapisało i nie mogłam edytować.

Aga - ja teścik zrobiłam 15 września (w urodziny mojego męża) - to był taki mały prezencik urodzinowy, a potem prezent urodzinowy dla mnie, z tym, że rozpakowany trochę później ( a to były takie specjalne okrągłe urodziny).

reklama
Ale macie pamiec z tymi testami:szok: Ja termin @ miałam na 15-16. 10. wiec podejrzawam, ze wtedy testowałam.
Kathrina - Adi był moim prezentem urodzinowym na 30tkę, w prawdzie 2 dni za wczesnie, ale zawsze. Zasugerowałam nawet lekarzom,żeby poczekali z wywoływaniem porodu 2 dni, ale nie chcieli (cukrzyca):-D

Do góry