reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Sunshine moze sprobuj przesuszyc... ja sie nie znam. mam teraz sama takie krostki i sucha skore pod szczeka bo obu stronach, nie mam pojecia od czego ale juz ze 3 miesiace sie to utrzymuje i nie moge sobie z tym poradzic... natluszczanie nic nie daje, oilatum nie pomaga, nie wiem :no:

ech z tym wyjazdem to na pocieszenie pamietaj ze najlepiej w domu:sorry:

reklama
wiem wiem, tyle ze Pe ma 30-stke 27/12 i chcialam aby mial co wspominac ale ceny swiateczne powalily mnie na kolana :confused2: zreszta w PL tez nie taniej tzn przelot ale tu bedziemy 3tyg a nie tydzien :sorry2:

wróciłam:)

bosche jakie pustki!!!

sunshine
chyba chłopcy jacyś więksi są:D P też mały krasnal, ale noga 22:p Ten ich jest z rodziny samych lekarzy (rodzice, dziadkowie) i ma ciągle jakieś krosty - jednak olali to po konsultacjach z pediatrami skoro kupa OK.

Monika nosi buty r 23 :p
Dzisiaj mierzyłam takie super kozaczki r 22 i były dosłownie na styk, palec nie wchodził tzn ledwo go można było za piętę wepchnąć...

A my dzisiaj byliśmy u sąsiadów od 12 do 18:30 :-D
ale było super, poza obiadem i w momentach jak się potykaliśmy o krasnoludki biegające, nie wiedzieliśmy, że dzieci mamy :D Monika rok i 4 miesiące, Ania 2 latka, Szymek 5 lat - czadersko się bawili!

Ostatnia edycja:
Ja tez wróciłam :-)

Rzeczywiście spokoj tu był przez weekend.
Ja dzis nie posiedze bo sterta prasownia mnie woła.
Ja jak kąpalam młodego w /oilatum to nie balsamowałam, ale teraz musze bo ma sucha skórkę pzrez skazę.

Mati ma 21 -roz, butów. Ale oboje z M nie mamy duzych stop wiec luz.

Asik, Iwon - jak chłopaki???

Ostatnia edycja:
Andzia moj tez 21 jeszcze :) a wczoraj pozbylam sue skarpetek w rozmiarze 16 bo juz ewidentnie mu spadaly z pietek :-) chociaz te co wyciagnelam 19_21 sa za duze z kolei o_O

reklama
Do góry