agaundpestka
Fanka BB :)
ozzzy jakie to słodkieJuż w górkach Leje, szaro buro i ponuro! P już kozy zaliczyła i pamięta jak je wołać...stanęła z chlebem w rączce i 'ozzzzy, ozzzzy, ozzzzy' - kozzzzy
I nie chwaliłam się, ale rozróżnia kształty. Krzyczy 'kolo' jak narysuję kółko, 'adlat' jak kwadrat i 'utoton' jak kończę malować trójkąt
Ja pochwalę i swojego dziś coś mi się nie udało i machnęłam rękami i powiedziałam "o cholera" to on potem cały czas chodził i mówił ochoooo i machał tak samo rękami
Tak, choć czasami są wyjątki, ze nie, bo mi ucieknieDziewczyny a balsamujecie dzieciaki po kapieli?
edit:
zapomniałam - była kupka mała ale cudownie zwarta
Oj synowa synowaJa jutro jednak jadę w stronę tescia, chociaz do niego nie mam zamiaru dotzreć, zostanę u siostry a M niech odwiedza tatusia.
15 września to ja jeszcze w ciąży nie byłam ja w ogóle myślałam przez tydzień, ze mam nietolerancję laktozyCoś miałam problem z BB - posta mi szybko zapisało i nie mogłam edytować.
Aga - ja teścik zrobiłam 15 września (w urodziny mojego męża) - to był taki mały prezencik urodzinowy, a potem prezent urodzinowy dla mnie, z tym, że rozpakowany trochę później ( a to były takie specjalne okrągłe urodziny).
Rysica statystyki fakt smutne, ale trzeba się trzymać, ze u Was będzie inaczej, a póki co spędzajcie z tata/dziadkiem jak najwięcej czasu!!!
Kurcze nie myślałam, ze nie będę mogła jeszcze opić swojej drugiej rocznicy