reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
witam się i ja na koniec weekendu :-)
Rysica a ja myślałam że moja Kropka ma dużą stópkę bo butki nosi 21 i 22 :sorry: ale widzę że nie jest wyjątkiem ;-)
josie ja też mam nadzieję że ani Monia ani moja Misia nie odziedziczą stópek po tatusiach bo u nas również 46 :-D

ależ dziś była cudowna pogoda :happy: ja na placu zabaw byłam w krótkim rękawku :cool:

a u nas buty sa 23, ale rozmiar stopy ma wciaz 22 ... z wahaniem na 22.5 :p

ja mam 166 i 38, a maz ma 183 i 46 :p

ciekawe jak bedzie u Saruni

Nikos dzisiaj mial najgorsza noc odkad sie urodzil

chyba nawet jak byl niemowlakiem nie wstawal tak czesto i z placzem jakby go zazynali :| rano pobudka o 5:45 i potem juz nie zasnal ani na sekunde tylko jeczal a jak zaczal plakac to obudzilam meza ... po takiej nocy to sie czlowiekowi wszystkiego odechciewa bleeee

do tego ten wredny katar nie odpuszcza :| cos mi sie wydaje ze znowu nas czeka wizyta u lekarza ...

Ostatnia edycja:
Hej
W sobotę wieczorem byłam z Damianem na pogotowiu bo miał 40 st gorączki, "leciał mi przez ręce" i bardzo ciężko zaczął oddychać. Lekarka stwierdziła wirusówkę i przepisała leki- na szczęście pomagają i już jest lepiej.

Josie nie, D. nie miał jeszcze trzydniówki

Iwon jak sytuacja z Julkiem, lepiej?

Rysica fajnie, że rodzice do Was przyjechali
My dziś zaliczyliśmy kozy, rzucanie liśćmi, grzybobranie, plac zabaw, karmienie kaczek i rzucanie żołędziami w wiewiórki:p A na koniec odwiedziliśmy znajomych z 8 miesięcznym dzieckiem które jest wzrostem równe z P!!!
sporo atrakcji jak na jeden dzionek

Sunshine spróbuj przesuszyć te krostki, może przejdzie?

Asik dobrze ze leki pomagaja ... mi cos sie widzi ze na kolejnej wizycie pojdzie lekarz z grubej rury bo to troche za dlugo trwa ... juz miesiac prawie zlecial z katarem ...

Hello Lejdis :-)
wróciłam z szalonego weekendu:-)
teraz już tylko codzienność...:p
Pogodę mieliśmy w porządku, raczej chłodno ale nie padało. Sam ślub 15 minut ;-) G siedziała u mnie na kolanach grzeczniutka i bawiła się pudełkiem po obrączkach ;-) na samej imprezie też w porządku, bawiła się z kolegą. No i okazało się, że mój kuzyn i jego partnerka będą mieli drugie dziecko w maju:-) zabawne, bo ich pierwsza córka jest starsza od G o tydzień;-)

U nas rozmiarowo: ja - 177, 41, mój mąż (no nie mogę:p): 180, 44/5.
Rysica, jeśli między mamą a tatą jest więcej niż 10 cm różnicy to na 90% dzieci będą od Ciebie wyższe;-) tak gdzieś czytałam.

Idę jeść śniadanie.

Sciskam Was:-)

reklama
Na wstępie mojego postu pragne sie pochwalić, ze moj młodzsy syn Mati pzrywitał dzis żłobek uśmiechem, pomagał sie rozbierać, pomachał na pozegnanie :szok: Yuuuupi :-) Mina dyrektorki bezcenna:-D

Asik - zdrówka dla D, pewnie to trzydniówka, oby
Kasienka- mozę przez katar nie mógł spać? Trzymaj sie dzielnie. &&& za spokojny dzień.
Iwon - jak Julek???
Kasia. natka- w krótkim rękawku???? nu nu nu :no: proszę sie uberać

Ja mam roz. buta 38, M tylko 40, wiec nie spodziewam sie, że moi chłopcy, beda mieli duze stopy.
Jak myślicie czy moi chłopcy sa skazani na niski wzrost????
Znacie przypadki,ze rodzice niscy a dzieci wysokie??

Moi rodzice maja po 173-175, siostry sa <> moje wzrostu, a brat ma 185 cm.
M rodzice sa niżsi Ojciec ok. 170; matka ok. 150
Mam nadzieję, że ze wzrostem wdadzą sie w wójka
:tak::-)

Do góry