zaza26
Fanka BB :)
Kasienka na pewno wszystko będzie OK, mnie brzuchul twardniał bardzo bardzo całą ciążę i jadłam końskie dawki magnezu, gin zalecił się nie przemęczać, ale też nie leżeć palckiem i mieć przy sobie nospę
kasiek ja bym reakcji alergicznej na proszek nie wykluczała... ciuchy S piorę od zawsze w Loveli, ale raz nie udało mi się jej kupić, więc kupiłam Białego Jelenia i nic, ale kiedy kupiłam go drugi raz po jakimś czasie to S był obsypany
kasiek ja bym reakcji alergicznej na proszek nie wykluczała... ciuchy S piorę od zawsze w Loveli, ale raz nie udało mi się jej kupić, więc kupiłam Białego Jelenia i nic, ale kiedy kupiłam go drugi raz po jakimś czasie to S był obsypany
nadrobię wieczorkiem!
póki co PYTANKO, P ma wysypkę (czerwone krostki) jak potówki od karku do łopatek, dekolcie i troszkę na ramionach. Zawsze piorę jej ciuchy w persil sensitive, ale mama kupiła mi na promocji lovele. Jak zaczęła nosić bodziaki w niej wyprane to pojawiła się wysypka. Czy możliwe, że po zmianie proszku jest wysypka w tych miejscach czy to zbieg okoliczności i raczej coś z jedzenia - może która wie coś na ten temat?
kasienka i kasia.natka super, że bobasy świetnie czują się w żłobkach!
aga a jak skończyła się historia z tym kotem co do wasz wszedł? I te ziarna okrągłe soczewica wciąga sobie sam z masełkiem? Zielona czy czerwona?
iwon ja robiłam ludziki z surowych kasztanów P wczoraj do 9.00, ale dziś już od 7.00 szalała, więc u niej tak w kratkę
zaza nic nie mów, ja już 3 miesiące czekam na całkowite wyjście czwórek!