reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Kasienka na pewno wszystko będzie OK, mnie brzuchul twardniał bardzo bardzo całą ciążę i jadłam końskie dawki magnezu, gin zalecił się nie przemęczać, ale też nie leżeć palckiem i mieć przy sobie nospę

kasiek ja bym reakcji alergicznej na proszek nie wykluczała... ciuchy S piorę od zawsze w Loveli, ale raz nie udało mi się jej kupić, więc kupiłam Białego Jelenia i nic, ale kiedy kupiłam go drugi raz po jakimś czasie to S był obsypany

nadrobię wieczorkiem!

póki co PYTANKO, P ma wysypkę (czerwone krostki) jak potówki od karku do łopatek, dekolcie i troszkę na ramionach. Zawsze piorę jej ciuchy w persil sensitive, ale mama kupiła mi na promocji lovele. Jak zaczęła nosić bodziaki w niej wyprane to pojawiła się wysypka. Czy możliwe, że po zmianie proszku jest wysypka w tych miejscach czy to zbieg okoliczności i raczej coś z jedzenia - może która wie coś na ten temat?

kasienka i kasia.natka super, że bobasy świetnie czują się w żłobkach!:)

aga a jak skończyła się historia z tym kotem co do wasz wszedł? I te ziarna okrągłe soczewica wciąga sobie sam z masełkiem? Zielona czy czerwona?

iwon ja robiłam ludziki z surowych kasztanów:) P wczoraj do 9.00, ale dziś już od 7.00 szalała, więc u niej tak w kratkę:p

zaza nic nie mów, ja już 3 miesiące czekam na całkowite wyjście czwórek!

reklama
A ja kokos uwielbiam :tak: W każdej postaci, czy to ciasto czy alkohol :-D Ale za innymi ciastami nie przepadam i za alkoholem tez nie ale jak widze, ze z kokosem to cieżko mi odmówić :) aaa rafaello nie moze byc u mnie w domu :-D

A tak w ogóle to witam :-)

Nie mam na nic dzisiaj siły bo mnie ząb boli, w sumie nie ząb ale rośnie mi juz tyle czasu przekleta osemka i krzywo bo podraznia wewnętrzna stronę policzki i naprawdę boli, ach...zawsze cos.ale juz sie powoli do tego przyzwyczailam.

Kasienka wszystko bedzie dobrze, nie martw sie.
a jak Mała bedzie miała na imię?? Bo pamietam jak kiedys pisałas, ze Basia a teraz juz jest Sara?!
Apropo włosów gdyby Wojtek był dziewczynka i nie obcinalabym mu włosów to juz by miał takie piękne fryzurki.
Natura sie pomyliła :)

kasiek super kitka :)

Ostatnia edycja:
Polaa Sarunia bedzie :) a kokosowe rzeczy tez uwielbiam a rafaello o rany

Zaza dziekuje za informacje :) mam nadzieje ze szyjka sie nie skrocila ... oby do srody :)

Munka czekamy na ta prezentacje narzeczonej :D

Kasiek moze i proszek bo koszulka najbardziej "opiera sie" na ramionkach

Andzia milego sprzatania... a ppo jakie autko ?

Kasia.natka super ze sie tak przystosowala.. dzielna dziewczynka :) a katarek to chyba norma zlobkowa ..

Ostatnia edycja:
A ja z łakoci kokosowych najbardziej lubię ... mleczną czekoladę Rittera :-D:-p którą własnie jem :)sorry:). Tak pisałyście o tych słodkościach, że poszłam do sklepu po czekoladkę, a co! :-)

Bounty oczywiscie tez :-):-) Kocham..
Nie lubię Marsow, snickersow, i innych takich, czekolad tez nie ale biała tak :) lodów czekoladowych tez nie lubię, najlepiej wlasnie kokosowe bądź waniliowe.

Kasiek ja od lenora mialam kiedys czerwona wysypke wlasnie tam gdize dotykalo ubranie. wiec moze byc od loveli.

Janek ma zapalenie oskrzeli jednak :-( zamowilam dzis wizyte domowa bo w nocy az sie krztusil od kaszlu i mial odruch wymiotny. dostal antybiotyk i dwa syropy z czego jeden jest dla dzieci od dwoch lat:confused2: mam nadzieje ze lekarz wie co robi???

acha i wczoraj mi schowal telefon tak ze nie moge znalezc. obawiam sie czy nie wrzucil tesciom do torby na odchodne :baffled: maz na delegacji i nie odbiera maili. jestem odcieta od swiata GRRRRR

Ostatnia edycja:
haj

laski nie nadrobię Was tak kuźwa tu piszecie że normalnie nie nadążam za Wami :-:)-:)-:)-(

widziałam tylko że jesień lubicie no to ja z tych innych bo jej nie cierpię i jak mam wyjść na dwór teraz to jestem chora na samą myśl :-:)-:)-(

aaaaaa i widziałam że był temat słodyczy: ja uwielbiam czekoladę choć bardzo rzadko ją jem, ale nie białą bo to nie czekolada tylko wyrób czekoladopodobny, a jeżeli chodzi o lody to lubię wszystkie te które nie mają smaków owocowych

mam na dziś dość bo byłyśmy na basenie a później grabiłam ogród dałam radę tylko połowę zgrabić i mam takie odciski że nie wiem jak wyrobię :-:)-:)-(

reklama
o nie! biala czekolada jest absolutnie bosssska:tak:

kasiek Elofen ten syrop.

kurcze i znow mi nie chce jesc obiadow. no nerwicy dostane jak nic. dzis mial dwa do wyboru - makaron z sosem - nie tknal, i ryz z warzywami meksykanskimi z patelni. i wiecie na co wpadl? ze nie bedzie jesc lyzeczka, ani widelcem, ani nawet nozem, tylko po ziarenku bedzie wybieral kukurydze i fasole czerwona i tylko to. no wiec zjadl jakies 7 ziaren kukurydzy, 4 ziarna fasoli i spasowal. ja pier..... juz nie mam nerwow na karmienie go. chudnie mi w oczach. ide poczytac w necie o niejadkach.....:no:

Do góry