reklama
kasiekz
Fanka BB :)
muńka kompletnie nie zwracała uwagi, nie przeszkadzało jej, nie próbowała ściągać i chodziła tak całą niedzielę
Kasienka_
Josie zapraszam do mnie na strzyzonko ja strzyglam w piatek
Kasiek Sunshine moj sie za pampka nie lapie bo w domu chodzi bez juz caly czas tylko na wyjazdy i wyjscia pampek , a wczoraj myslalam ze zrobil kupe w pieluche jak jechalismy samochodem, ale nie zrobil... jedyne co to jak wrocilismy to po nocnik i na nocniczek wieeeelka kupa
Zaza ja przeczytalam to samo
Aylin udanego urlopu
Waris wracaj do nas
Pola slicznosci synus
Muńka u mnie identyko ... placz smiech na zmiane... myslalam ze odreagowanie zlobka ale on tak ciagle
Kasiek sliczny kucyk l
Kasiek Sunshine moj sie za pampka nie lapie bo w domu chodzi bez juz caly czas tylko na wyjazdy i wyjscia pampek , a wczoraj myslalam ze zrobil kupe w pieluche jak jechalismy samochodem, ale nie zrobil... jedyne co to jak wrocilismy to po nocnik i na nocniczek wieeeelka kupa
Zaza ja przeczytalam to samo
Aylin udanego urlopu
Waris wracaj do nas
Pola slicznosci synus
Muńka u mnie identyko ... placz smiech na zmiane... myslalam ze odreagowanie zlobka ale on tak ciagle
Kasiek sliczny kucyk l
Ostatnia edycja:
Iwon
Lipcowe Mamy '05
Hej hej poweekendowo :-)
A weekend u nas raczej marudzący, J. chyba przechodzi jakiś skok, bo tylko mama i mama
Jesień u nas też piękna i kolorowa :-) I asik robiła dzieciom sesję z w liściach, a my całą rodzinką zbieraliśmy kasztany w parku Jest ich w domu pełny karton, nie bardzo wiem, co z nimi teraz zrobić Może takie kasztanowe ludziki i zwierzątka? Tylko trzeba te kasztany jakoś podgotować, żeby można było wpiąć zapałki czy jak?
Aylin czyli polecieliście, super! Obiecuję Ci osobistą fotorelację z BB ;-)
Chłopak od dziecka rozwija w sobie właściwy stosunek do płci przeciwnej ;-)
Asik uuu, kiepska sprawa z tym zdradzonym kolegą
Muńka niezły szok z tym "nowym" Wiśniewskim, wygląda teraz naprawdę spoko Ja soczewicę podobnie jak młodak uwielbiam i to w każdej postaci
Waris fajnie, że zajrzałaś! :-) Jesteś wytłumaczona, ale jak się już urządzicie, to nie będzie dyspensy na BB
Brzmi znajomo - jak mój PMS
Kasiek spanie w niedzielę do 9? Nie drażnij kobieto ;-)
Polaa słodki ten Twój 16-miesięczniak :-) I jaka cudna czupryna
Taaaaak Chociaż posiadanie dzieci stępiło nieco moje podniebienie i teraz gotuję łagodnie. Ale pieprz i chilii zawsze pod ręką ;-)
No ja oczywiście przeczytałam to tak samo jak zaza
Josie przypomniałaś mi o grycanach - zajadałam się caffe latte jak byłam w ciąży i na macierzyńskim. Muszę do niech wrócić bo były bajeczne :-)
A weekend u nas raczej marudzący, J. chyba przechodzi jakiś skok, bo tylko mama i mama
Jesień u nas też piękna i kolorowa :-) I asik robiła dzieciom sesję z w liściach, a my całą rodzinką zbieraliśmy kasztany w parku Jest ich w domu pełny karton, nie bardzo wiem, co z nimi teraz zrobić Może takie kasztanowe ludziki i zwierzątka? Tylko trzeba te kasztany jakoś podgotować, żeby można było wpiąć zapałki czy jak?
Aylin czyli polecieliście, super! Obiecuję Ci osobistą fotorelację z BB ;-)
zanim zapomnę, to się pochwalę co mój nie mówiący syn odwalił w sklepie - D szukał prezentu dla zanjomych, a S biegał po całym Avansie, w pewnym momencie prawie wpadł an 2-letnią dziewczynkę, ale wyhamował, wskazał na nią palcem, krzyknął "BABA!" i pobiegł dalej. myslałam, że pękne ze śmiechu
Chłopak od dziecka rozwija w sobie właściwy stosunek do płci przeciwnej ;-)
Asik uuu, kiepska sprawa z tym zdradzonym kolegą
Muńka niezły szok z tym "nowym" Wiśniewskim, wygląda teraz naprawdę spoko Ja soczewicę podobnie jak młodak uwielbiam i to w każdej postaci
Waris fajnie, że zajrzałaś! :-) Jesteś wytłumaczona, ale jak się już urządzicie, to nie będzie dyspensy na BB
Wymiękamy powoli.... Gabi przez ostatnie dni napłakała się chyba więcej niż przez całe swoje krótkie życie... Chodzi, marudzi, udaje, że płacze. Raz chce do S na ręce, a za chwilę biega z płaczem za mną. Nasze wyjście do ubikacji kończy się rykiem. Potrafi śmiać się, a za chwilę płakać głowa mi pęka!!!
Kasiek spanie w niedzielę do 9? Nie drażnij kobieto ;-)
Polaa słodki ten Twój 16-miesięczniak :-) I jaka cudna czupryna
A lubicie pikantne rzeczy?? Jak tak to polecam zielone curry zmieni smak zupy.
Taaaaak Chociaż posiadanie dzieci stępiło nieco moje podniebienie i teraz gotuję łagodnie. Ale pieprz i chilii zawsze pod ręką ;-)
Nie ma jak to cipla szarlotka i lody ...... na noc...... oj tam
No ja oczywiście przeczytałam to tak samo jak zaza
Josie przypomniałaś mi o grycanach - zajadałam się caffe latte jak byłam w ciąży i na macierzyńskim. Muszę do niech wrócić bo były bajeczne :-)
Ostatnia edycja:
muńka kompletnie nie zwracała uwagi, nie przeszkadzało jej, nie próbowała ściągać i chodziła tak całą niedzielę
fajowo!! moja niestety od urodzenia uwielbia bawić się swoimi włosami i każda obca rzecz na głowie nie ma prawa istnieć ;-)
zaza26
Iwon padłam z tym PMSem a wiesz, że ostatnio się zastanawiałam jak w dzieciństwie robiło się te ludziki? w tym roku i tak sobie odpuszczam, bo S najpewniej by je zjadł... hmm więc może nie taki złyt pomysł z tym gotowaniem?
w ogóle to zaczęło mi nie pasować, że te czwórki tak długo młodego męcz i wymacałam, że dwie górne trójki są już w drodze dzisiaj nad ranem to masakra była, na płacz pomagało tylko siedzenie z nim w fotelu w salonie... na szczęście chciał do tatusia
w ogóle to zaczęło mi nie pasować, że te czwórki tak długo młodego męcz i wymacałam, że dwie górne trójki są już w drodze dzisiaj nad ranem to masakra była, na płacz pomagało tylko siedzenie z nim w fotelu w salonie... na szczęście chciał do tatusia
agaundpestka
Witam, mam taki syf, ze gdyby ktoś zapukał to bym chyba udawała, ze mnie nie ma w domu Po wizycie Kuby zabawki są wszędzie.
Soczewicę tez lubię w każdej postaci, a A uwielbia normalnie z masełkim i odrobiną soli jako zamiennik ziemniaków/ryżu itp.
A moje dziecko spało od 19:30-9tej rano, ale co z tego jak między 5-7 wiecznie stęka rzuca się, cały czas liczę, ze to zęby jeszcze.
Widzę, ze każda po spacerku w parku
Młodak dobrze, ze chłopaki mają się lepiej.
Iwon ja zawsze jakimś drutem robiłam dziurki.
Pola w nowej fryzurce
Soczewicę tez lubię w każdej postaci, a A uwielbia normalnie z masełkim i odrobiną soli jako zamiennik ziemniaków/ryżu itp.
A moje dziecko spało od 19:30-9tej rano, ale co z tego jak między 5-7 wiecznie stęka rzuca się, cały czas liczę, ze to zęby jeszcze.
Widzę, ze każda po spacerku w parku
Młodak dobrze, ze chłopaki mają się lepiej.
Iwon ja zawsze jakimś drutem robiłam dziurki.
Pola w nowej fryzurce
Wow cały czas bez pieluchy i co woła jak chce siku??Kasiek Sunshine moj sie za pampka nie lapie bo w domu chodzi bez juz caly czas tylko na wyjazdy i wyjscia pampek , a wczoraj myslalam ze zrobil kupe w pieluche jak jechalismy samochodem, ale nie zrobil... jedyne co to jak wrocilismy to po nocnik i na nocniczek wieeeelka kupa
reklama
kasia.natka
witam się nieśmiało
mam nadzieję że mnie tu jeszcze pamiętacie... przepraszam że nie zaglądam już taaak długo ale ciężko pogodzić wszystko i jeszcze znaleźć czas na forum może jak taka niezorganizowana jestem
postaram się was choć trochę doczytać ale raczej ostanie dni tylko ;-)
mam nadzieję że mnie tu jeszcze pamiętacie... przepraszam że nie zaglądam już taaak długo ale ciężko pogodzić wszystko i jeszcze znaleźć czas na forum może jak taka niezorganizowana jestem
postaram się was choć trochę doczytać ale raczej ostanie dni tylko ;-)