reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Pomocy Aurelke znowu wysypalo ma cale plecki i brzuszek i czolo w krosteczkach ale takich jak po 3dniowce, takie zlane ze soba i plaskie, skorka lekko szorstkawa...... nie wiem czy to alergia czy jakis wirus...... na 11 idziemy do lekarza................:-:)-:)-:)-( normalnie plakac mi sie chce od tej choroby bostonskiej ciagle cos......

reklama
Nie, no normalnie ta tabletka chyba jakaś uspokajająca była :-D, jaki ja mam dzisiaj luzik :sorry2:Nawet mnie seniory z równowagi nie wyprowadzały, jak obdzwaniałam w sprawie szkolenia ;-)

Niespo no przykro mi, z Wrocka Cię nie odbiorę ;-) I bardzo, bardzo żałuję, bo marzy mi się spotkanie z Tobą :-p

Kasiek zazdraszczam spania do 8.40, oddałabyś trochę tych minutek, ociupinkę chociaż ;-)
A z piciem to fakt, zdecydowanie przesadzam z tą abstynencją :-D;-) Nie martw się, w sobotę nadrobię, bo spotykamy się ze znajomymi. A że jest to moja psiapsióła dawno niewidziana z czasów liceum, to wiesz .. ;-)

Zaza no jak tak możesz ;-)Jakieś kurna priorytety trzeba mieć, co nie? A priorytet to BB :-p;-)

Andzia
fajnie, że z młodym lepiej :blink: No i masz rację. Lepiej jakoś pokombinować i przetrzymać go jeszcze w domu, podkurować. Po antybiotyku org. osłabiony i szybko może coś złapać.

Muńka, alijenka fajowe buty :-) Muńka a ten parapet, to najbardziej reprezentatywne miejsce w Twojej chacie, że wciąż na nim zdjęcia butów robisz? :-D;-)

Msmickey supcio suwaczek, dzisiaj zauważyłam - był już wcześniej? :sorry2:

Aylin
mój bebe beni 4runner w sumie się sprawdził. Przystępny cenowo, duże koła, dobrze się prowadziło, ładny design. Spacerówka wiadomo, jak to z zestawu - nie na długo się przyda, jeśli chce się coś lżejszego. Ale ja swój wózek bez problemu sprzedałam za fajną cenę, więc zawsze można potem zamienić na spacerówę.

Asik no to kiedy jedziemy się upiększać ;-)A jedzenie na lekcji- skąd ja to znam? :rolleyes2: Niedawno jak tydzień temu K. przyniósł uwagę, że jadł bułkę na lekcji. Tłumaczenie dziecka: mamo, ale przcież byłem tak głodny że nie mogłem wytrzymać :sorry2:

Sunshine, ojej, co to za dziadostwo znowu? Ale Aura miała już trzydniówkę? Bo jeśli tak, to na pewno nie to, tym bardziej że najpierw powinna być gorączka. Daj znać koniecznie co powiedział lekarz i nie płakusiaj. No już, tuli tuli :blink:

andzia naprawdę współczuję choróbska, ja się cieszę że nie mam tego problemu z kim mam małą zostawić ale czasami brakuje mi tego :-:)-(

asik hahhaa Oliwia spoko dziewczyna !!!!!! też byłam niegrzeczna w szkole, zawsze mówili że ja chłopaczara, uczyłam się bdb ale zachowanie zawsze miałam średnie

Iwon no niezła ta tabletka !!!!!!!!

Sunshine daj znać jak wrócicie

A wiecie, że poszłam spać o 3.00 nad ranem! Nie mogłam zasnąć, nie wiem o co chodziło! Pokój wywietrzony 19C, ja pod ciepłą kołderką, kawy na noc nie piłam, na dworze spokój...no masakra - tyle leżałam i kręciłam się!

Aylin
średnie zadowolenie z Jedo Fyn 4DS Freeline tj. nic się nie dzieje, nie rdzewieje, jest mega wygodny dla dziecia (P nie chce jeździć w parasolce), nie ciężki bo aluminiowy, błyskawicznie się składa i rozkłada, oparcie do spania dwoma palcami obsługujesz, koła duże pompowana na górskich drogach sprawdzone, ale...hamulec odblokowuję ręką (tak ciężko!!!) i nie ma przekładanej rączki w spacerówce - muszę cała budę ściągać i przełożyć w drugą stronę! Może to pierdoła, ale dla mnie mega tragedia!

Andzia żartowałam z tym zaniedbywaniem;) Zdrówka dla Matiego!

Iwon
a co to za tabsy?

Msmickey to teraz fura będzie w środku zawsze błyszczeć:p

Sunshine daj znać co to?!

Muńka gratuluję ponownie udanych zakupów:)

Niespodzianka kiedy i o której dokładnie przylatujesz?:)

Ostatnia edycja:
Dziołchy, to zwykła tabletka na alergię :-D Nazwy nie pamiętam :sorry2:

Oj andzia, racja, obiecywałam. No ale to tak jak z piciem i kacem - mówisz never again, za dwa dni biegniesz do sklepu po browar ;-)

Powiedziałam Antowi, ze jeżeli chce dziś się bawić z Polką i Nataszką to musi wcześniej iść spać :) i takim oto sposobem już smacznie chrapie.

Aga a jak mama M - odebrala telefon? Szukasz juz nowego dzieciaczka czy na razie chcesz sobie odpoczac?
A tak w ogole to przylatuje do Wroclawia - kto mnie chce powitac na lotnisku ;-)
We wtorek jej napisałam, ze wieczorem będę po kasę i nawet oddzwoniła, ze ma ale tylko część dziś niby ma być reszta- uwierzę jak zobaczę. Szukam nowego, ale teraz ciężki okres złobki itp ruszyły, nie stać mnie już na odpoczywanie :(
To co Wrocławianki trzeba jakiś taniec powitany wymyślić i witać naszą niespodziankę :D

alijenka aga super!!! Nie mogę się doczekać:)))

aga dobrze ci z tą mamą, zawsze piszesz że zabiera gdzieś Antosia i masz chwilę dla siebie lub na ogarnięcie chałupy:D Moja wiecznie zarobiona, a i siostra coraz mniej u mnie, bo wiadome - 15lat, a więc koleżaneczki, zakupki, ploteczki...grrry
Pisałam, ze zawsze hmm oczywiście czasami jest, ze dwa razy w tyg. 1,5h ich nie ma, ale czasami przez trzy tyg. nigdzie nie idą. No i weź pod uwagę, ze ja z młodym jestem zawsze przez 24h.

Iwon Aga fajnie się spało?:-D
Cudownie :D a najlepsze są wiadomości na fb aga jesteś czy znowu padłaś nad kompem :D

Sunshine biedna Aurelka pisz co lekarz powiedział.

Iwon cudowny specyfik tylko nie używaj go zbyt często :D

Andzia zdrówka dla Matiego, mam nadzieje, ze rodzinka pomoże w pilnowaniu :)

Asik no co dziecko głodne, a swoją droga oni za bardzo się czepiają tutaj dzieci w pierwszych klasach.\

Kasienka cudny brzuszek :) ja wczoraj cały dzień spędziłam z 3miesięczną Sarunią :)

MsMickey
&&&& hehe ( dobrze, ze zobaczyłam co bym wysłała, bo zamiast kciuków dałam %%% :p )

Aylin ja jestem bardzo zadowolona z jane nomad i nawet ostatnio na wyjazd wzięłam spacerówkę Peg Perego która była dla mnie najlepszym wózkiem to już jej nie chcę :D

Sunshine daj znać po wizycie
Iwon dawaj nazwę tabsów, mogą się przydać;-)
No Oliwia taka głodna na lekcjach a do domu przynosi prawie wszystkie kanapki

Alijenka
fakt, też się dobrze uczyłam a aniołkiem nie byłam:-p a K. tymbardziej. No to po kim dzieć ma być grzeczny:confused:

Andzia coś Ci się chyba pomyliło-to na pewno nie Iwon pisała, ze kończy z imprezami:-p;-)

Kasiek współczuje nocki

Zapomniałam Wam pisać, że rano u nas za oknem było -3 stopnie:szok: brrr. A teraz słonko świeci...

A swoją drogą znacie jakiś wózek z pompowanymi kolami i przekładaną rączką, wyposażony w pałąk? Bo chętnie sprzedałabym ten i zakupiła inny!

asik u nas -2, a to dopiero początek października:szok:

aga masz rację i nie powinnam narzekać, ale wiesz jaki jest Polak:D A mój dzieć nie chce siedzieć w parasolce i wszędzie muszę ciągać tą kolubrynę jedo!;/

reklama
[h=5]Dziewczyny moja przyjaciółka szuka kombinezonu na zimę dla swojej córci z 17czerwca tego roku, czyli jak nasze zeszłoroczne może ma któraś do sprzedania? Jak tak to proszę fotkę z ceną .[/h]

Do góry